Last news in Fakti

8 Юли, 2021 17:33 4 514 7

Аксесоари показват как ще изглежда камерата на новия iPhone 13

  • iphone-
  • iphone 13

Стандартните модели ще получат различно разположение на лещите

Макар да остават още три месеца до официалната премиера на новия iPhone 13, частите и аксесоарите за новия модел вече започнаха да се появяват в интернет пространството. Въпреки, че не можем да сме 100% сигурни в тяхната автентичност, то вероятността крайния продукт да изглежда именно по този начин е доста голяма.

Аксесоари показват как ще изглежда камерата на новия iPhone 13

Снимки публикувани в профилите на UnclePanPan и Old-fashioned technology в китайската мрежа Weibo ни показват как точно ще изглеждат iPhone 13 и съответно iPhone 13 Pro в сравнение с предишното поколение на смартфона. Кадрите разкриват няколко различни аксесоара за новия модел устройство, а разликите са видими още на пръв поглед.

Изглежда, че цялостните размери на iPhone-а са се запазили, но не можем да кажем същото и за модула на камерата, който доста е увеличил своите размери.

При Pro моделите той ще запази същата конфигурация с три камери, докато при стандартните модели ще видим нова диагонална концепция за разлика от досегашната, при която двете камери стояха една под друга.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    7 3 Отговор
    Новото поколение си избира телефон по камерата и кола по аксесоарите за връзка с телефона! Ексхибиционистите ли станаха много или воайорите са повече?!?!?!
  • 2 Човек

    10 4 Отговор
    Изобщо не ми дреме как щял да изглежда, нали моя скапан х*йвей още държи🤣🤣🤣
  • 3 Айфоня

    10 8 Отговор
    Браво! От зле на по-зле! Ползвайте си го със здраве!

    Коментиран от #4

  • 4 Хандроид

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "Айфоня":

    Не завиждай, само защото си от провинцията.
  • 5 Факт

    4 5 Отговор
    Потрес !
  • 6 123

    3 1 Отговор
    Бати боклука :Д :Д :Д :Д
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.