Last news in Fakti

19 Юли, 2021 17:34 13 468 29

Потребители се оплакват от сериозен проблем с дисплеите на Samsung

  • samsung-
  • дисплей-
  • samsung s 20

Засегнати се телефони от Galaxy S20 и Galaxy S20 Plus

Редица собственици на смартфони Samsung от серията Galaxy S20 и Galaxy S20 Plus се оплакват от сериозни проблеми с дисплеите. Първоначално оплакванията бяха отправяни в различни социални мрежи и платформи, но вече могат да се намерят и такива в официалния форум за поддръжка на марката.

При по-голямата част от потребителите проблемът се изразява в премигване на екрана, което поетапно се превръща в петно с бял или зелен цвят, заемащо целия екран. Оплакванията датират още от месец май, а и дори преди това, като единственото решение към момента е подмяна на дисплея.

От Samsung все още не са отправили официална позиция по случая, но най-вероятно и това ще стане съвсем скоро. Според повечето потребители проблемът е по-скоро хардуерен и се изразява при устройства които не са изпускани, мокрени или повредени по някакъв начин.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еми

    22 71 Отговор
    Самсунг и андроид само проблеми братче....
  • 2 Андроид

    51 30 Отговор
    Проблемите с амолед дисплеите при самсунг са още от S6 - розовеещи, зеленеещи дисплеи, лилави петна и т.н, абе боклуци за торба пари!

    Коментиран от #25

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 19 Отговор
    КОМПЮТЪРА ми е ВИСТА снощи за две скунди спря тока КОМПЮТЪРА щеже да изгори това ХАКЕР АТАКА ли е

    Коментиран от #4, #29

  • 4 СПОКОЙНО

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ТОВА Е ГЛАУ КОМА ИЛИ КАТАРАКТА НА ....БИЛ ГЕЙТС😂
  • 5 Xiaomi е номер едно

    33 8 Отговор
    Последното тримесечие ксиаоми задмина apple по продажби, като станаха втори след samsung. Като слушам май и това няма да продължи дълго!
  • 6 Пламен

    27 14 Отговор
    Xiaomi са номер едно като цена качество! Аз съм със Mi 9T и за две години не съм имал никакви бъгове и забивания. Единствено, батерията започна една идея по бързо да се изхабява, но пък за сметка на това съм с бърз заряд!
  • 7 Оле мале

    26 27 Отговор
    Самсунг ли е, бягай далеч.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Иван Иванов

    10 8 Отговор
    Стара информация, преписана от други медии! С S20+ съм от година. Нямам подобен проблем! Батерията на телефона държи два дни.
  • 10 Собственик

    16 1 Отговор
    От година и половина имам Самсунг А71 и при него се проявява същия проблем - екранът в долната половина става ярко зелен, след това премигва с бяло и после се оправя. Очаквам ядове (разходи) скоро....
  • 11 Голям Слон

    9 2 Отговор
    Този проблем го имах още на S8 :-)
  • 12 Детелина Найденова

    13 8 Отговор
    Samsung Galaxy имах 3(три модела)съм имала на всичките имаше проблем с дисплей ,още в първите месеци тъй че не са качествени,А че над 2.500лева съм хвърлила на вятъра(На боклука)

    Коментиран от #13

  • 13 Голям Слон

    4 10 Отговор

    До коментар #12 от "Детелина Найденова":

    А защо купувате нещо, което според Вас е некачествено? Не разбирам логиката.. Аз, например, със Самсунг някакви големи проблеми не съм имал. S5-цата имаше пак проблем с екрана: излизаха ми всички последно отворени приложения без да съм ги искал :-) Направиха ми ремонт, всичко беше наред докато не го продадох. S8-цата също имаше описания проблем със смяната цвета на екрана. Там направо ми смениха дисплея, барабар с батерията, лайсната.. Само дънната платка остана оригиналната. Иначе съм имал S, S2, S3, S4 mini, S4, S5, S6, S8, S9, няколко Note-а. Нищо от изброените останали модели не е правило проблеми. И след Apple-а пак ще мина на Samsung :-)
  • 14 CR2407

    5 6 Отговор
    От 3г ползвам S8+ без никакъв проблем
  • 15 Анонимен

    10 6 Отговор
    Самсунг ги задрасках след S3.Имах до тогава 3 броя. Калпави батерии, никакъв съпорт. Сега чета и за проблеми с дисплеи, което за радост поне не съм имал. На всичкото отгоре искат и торба пари за бройка. Минах на Xiaomi, всички в семейството са с такива. Не случайно са втори по продажен дял, скоро ги очаквам и най отпред

    Коментиран от #17

  • 16 00000

    3 1 Отговор
    Същия проблем го имам с а51
  • 17 ИМАТ ПАРИ

    9 2 Отговор

    До коментар #15 от "Анонимен":

    ПРОПУСНАЛ СИ --------- ШАОМИ ВЕЧЕ СА ПЪРВИ ---- ТЕЛЕФОНИТЕ ИМ СА ДОСТА ДОБРИ , ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ АМА СЕ ДУПЕЯТ С АЙФОНИ И САМСУНЯЦИ - ПОСЛЕ ПИЩЯТ !

    Коментиран от #21

  • 18 Павлина Делева

    6 5 Отговор
    Аз съм с таблет Самсунг,след първия месец екрана му се прецака.Искат ми за смяната му 170 евро,а аз съм го купила за 200 евро.Да ви такова на Самсунг а,с удоволствие е за боклука и далеч от Самсунг.

    Коментиран от #20

  • 19 Гошко

    4 4 Отговор
    Само за протокола - ползвам 3 години някакъв Алкател за без пари, нямам ник'ви грижи а него, хем е евтин, хем не ми създава ядове (в момента пиша от него)... Та така, всеки си избира техниката според собствените разбирания или (най-вече) "един приятел има"...
  • 20 Голям Слон

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Павлина Делева":

    Аха, сега вече и Самсунг таблет имате :-))) Недоволни, но всеки път на Самсунг. Или сте мазохист, или сте тук, за да плюете по марката. Ако ще го правите, правете го последователно и с финес. А не "аз всеки път купувам Самсунг, а те всеки път боклук"..
  • 21 премъдри

    0 3 Отговор

    До коментар #17 от "ИМАТ ПАРИ":

    много отдавна на първо място са ВВК и има защо
  • 22 злобар

    2 1 Отговор
    И Xiaomi си има сериозни проблеми , аз вече приказвам с него чрез говорителите както чата. Много пъти сложа ли го на ухо , проклетията от само себе си набира номер от тел. указател на телефона.

    Коментиран от #28

  • 23 Смърфиета

    4 0 Отговор
    Чипът на талафона и чипът от вакцинацията влизат в конфликт.
  • 24 телефониста

    0 0 Отговор
    Моят е Galaxy S20 Ultra 5G и нямам никакви проблеми. Купих го април 2020 г. и до този момент съм супер доволен.
  • 25 един там

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Андроид":

    От S3 до този момент съм притежавал всички телефони от тази серия. Абсолютно никога не съм имал проблем с каквото и да е. Жена ми също ползва Galaxy S, но тя си ги купува през година. Никакви проблеми. Повечето ми роднини и приятели също са с Galaxy S. Никой до този момент не ми се е оплакал, че има проблеми с мобилните устройства. Така, че ако наистина си имал някакъв проблем, то вероятно е изолиран. Дори във форумите не се споменават за такива неща, нито пък в медиите, които следят телефоните и им правят класации за здравина и качество.
  • 26 БАТКАТА

    1 2 Отговор
    ЛЕЛЕ, КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ КОМЕНТАРИ ПРАВЯТ ПОВЕЧЕТО ХОРА ТУК. СЕ ПИТАМ, КОЛКО ПРОБЛЕМИ МОЖЕ ДДА ПРАВИ НЕВЕЖЕСТВОТО И КОГАТО НЕ СИ В КУХНЯТА НА ДАДЕНА СФЕРА.

    Първо. SAMSUNG е най-големия производител на дисплеи в света. И снабдява почти всички компании които правят някакво електронно устройство притежаващо екран. Казвам почти, защото ако не е OLED на Samsung. Ще е IPS матрицата на LG (Втория в света производител на по- евтини но също така качествени матрици).
    Затова ако псувате някой производител, се замислете дали не притежавате във вашия Pocket телефон от независимо каква марка с екран от въпросния производител. Защото на 80% е гаранция че ще е от там.

    Второ. В днешно време няма в света производител на електронна апаратура, който да прави продължителни тестове на новото си устройство в продължение на половин година или повече. За да отстрани всички незнайни дефекти по него.
    Това е така, защото пазара в света е доста агресивен. Ако не си изкараш продукта на пазара, ще загубиш пари. Всеки един нов продукт е близо 60 - 80% % позната и изпипана технология. Останалото е нововъведение обмислено така че да не носи много рискове при пускането на пазара.

    Има и друга хитрост която в последно време мега компаниите правят. Голяма част от тестовете от продукта се прави във фабриките. Които тестове , позамислете се струват също пари.
    Има една значителна част наречена потребителски рисков тест, която се прави от потребителите. Затова всяка компани
  • 27 В е л и к и я

    2 2 Отговор
    Щадете дисплеите , вече ги правят много крехки , Амоледът е технология на която светлите тонове избиват поради тъмната матрица ... не усилвайте яркостта много , не играйте игри лятно време на външна висока температура защото процесора заедно с дъното нагрява а е точно под дисплея и му се отразява веднага на матрицата ....Слушайте !
  • 28 Ооо

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "злобар":

    настройке бе човек :) Не ти се занимава :) има клипове на различни езици в ютуба и се учи .
  • 29 Да, пази се, това са анонимните

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    #Страх