21 Юли, 2021 17:55 2 410 3

Apple постигна сделка с LG и ще продава устройства в техните магазини

  • lg-
  • apple

400 обекта в Южна Корея ще предлагат продукти на марката от месец август

Apple постигна сделка с LG и ще продава устройства в техните магазини - 1
Снимка: LG

Според информация на Herald Eonomic Daily, LG и Apple са постигнали сделка и американската компания ще започне да предлага своите устройства в магазини на корейската компания. Това се случва след като преди няколко месеца от LG заявиха, че спират да произвеждат и продават смартфони и ще се фокусират върху друга част от бизнеса си.

Около 400 магазина на корейската марка ще бъдат „превзети“ от Apple устройства, а освен смартфони, там ще се продават часовници, таблети и други продукти на марката, които да заменят устройствата на LG. Очаква се това да се случи от началото на месец август.

Според запознати със сделката, тя е печеливша и за двете компании, тъй като LG ще генерира приходи, които да помогнат на компанията с инвестициите в автомобилния свят, а Apple ще се пробва да се съревновава със Samsung на родна територия.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре

    4 6 Отговор
    LG са хубави монитори, явно е свестна фирма, щом Апъл от известно време си партнира с тях.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 КОТарАК

    0 0 Отговор
    ъгфътдхтдрерггтхрдхгтрдг