5 Август, 2021 16:25 7 511 5

Ето как да изтриете погрешно изпратен имейл в Gmail

  • google-
  • gmail-
  • имейл

Може да възстановите неправилно изпратено съобщение в рамките на 30 секунди

Ето как да изтриете погрешно изпратен имейл в Gmail - 1

Най-вероятно на всеки му се е случвало поне веднъж да изпрати имейл и малко след това да осъзнае, че е допуснал правописна грешка, изпратил го е на грешния човек или просто не е трябвало да бъде изпратен. Когато става въпрос за комуникация между приятели, това може да не е фатално, но в някои случаи грешката може да коства доста или поне да ни постави в неудобно положение.

Именно при такива случаи от Gmail предоставят 5 секунди време от натискането на бутона изпрати в които можем да променим решението си и да върнем имейла, още преди да е стигнал до своя получател. Все пак 5 секунди са доста малко и именно за това колегите ни от The Verge показват малък трик, който може да увеличи това време до 30 секунди.

Всъщност трикът е настройка, която едва ли е известна на много хора и дава възможност за избор между време от 5 до 30 секунди. За целта е нужно да влезете в „Настройки“, да влезете в менюто „Общи“ и от там да намерите панела „Отмяна на изпращането в който да изберете и времето, което желаете.

Ето как да изтриете погрешно изпратен имейл в Gmail


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 за гъби съм

    7 1 Отговор
    тоя recall каква тъпня е не е истина просто. не стига че не връща майла ами им праща нов че искаш да направиш recall -пълна простотия

    Коментиран от #4

  • 4 Хайл

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "за гъби съм":

    Като видиш кой е "аФтор" на статията и ще ти стане ясно...чак и колеги му били програмистите🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 5 Made in Bg

    3 1 Отговор
    Пишете,че важи само за Windows,демек Лаптоп и Компютът😀