Last news in Fakti

5 Август, 2021 17:08 1 955 6

Oppo анонсира ново поколение камера под дисплея

  • oppo-
  • камера под дисплея

Според компанията не трябва да забележите почти никаква разлика с останалата част от екрана

Oppo анонсира ново поколение камера под дисплея - 1
Снимки: Oppo

Oppo анонсира нова технология за поставянето на камера под дисплея на телефона. Към момента на пазара се предлагат няколко устройства с подобна технология, но от китайската компания разкриват, че с новото въведение не трябва да забележите почти никаква разлика с останалата част от дисплея.

До момента производителите редуцираха броят на пикселите в областта където екрана покрива камерата, като по този начин позволяваха повече светлина да навлезе в сензора и съответно кадрите да бъдат по-хубави. От Oppo са заложили на друг подход, който както вече споменахме обещава по-добри резултати.

Вместо по-малък брой пиксели, компанията използва по-малки пиксели, за да запази същата острота от 400-ppi на екрана, която е идентична с останалата част на OLED панела. От компанията дори показват няколко снимки, които разкриват качеството на изображенията, както и това на самия екран при четене на текст.

Oppo анонсира ново поколение камера под дисплея


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 к0р

    5 1 Отговор
    Андибу камера
  • 3 Call me now...

    9 1 Отговор
    24 часа скрита камера, вие еваватели се....?XAXAXA
  • 4 Call me now...

    7 1 Отговор
    24 часа скрита камера, вие еваватели се....?
  • 5 ANTI VIRUS

    4 0 Отговор
    И за какъв В у й е тази камера ЗАД екрана?РАЗ-Дайте по 1н такъв телефон на китаиската комунистическа партия.Да ги видиме що за стока са.
  • 6 TELECOM

    4 1 Отговор
    Това е много ОБЕЗПОКОЯВАЩА новина,за личните данни на потребителите!