Last news in Fakti

11 Август, 2021 16:39 2 515 1

OnePlus иска да открадне момента на Samsung с представянето на нов сгъваем смартфон

  • oneplus-
  • samsung-
  • galaxy fold

Китайската компания анонсира премиерата, която ще се състои тази вечер

OnePlus иска да открадне момента на Samsung с представянето на нов сгъваем смартфон - 1
Снимка: Instagram

Както вече ви информирахме, по-късно днес от Samsung ще проведат събитие на което ще бъдат представени няколко нови устройства на корейската компания, включително нови смарт часовници, както и два нови сгъваеми смартфона. Събитието бе планирано от изключително дълго време, а рекламната кампания на марката тече от близо месец.

Изглежда, че това няма да е единствената премиера на сгъваем смартфон тази вечер след като по-рано днес от OnePlus изненадващо обявиха, че също организират събитие, по същото време и ще представят първия си сгъваем смартфон.

За разлика от повечето продукти при производителите, слухове за сгъваем смартфон от китайската компания не бяха разпространявани и проекта наистина е бил пазен в тайна. Все пак не може да се отрече, че маркетинговия ход на OnePlus е доста смел, а ние ще следим развръзката на събитията и ще ви държим информирани.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хехехе

    1 2 Отговор
    Корейчетата бяха предадени от Цащ и сега ще бъдат погълнати от Чайна