Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 09:00, обновена 24 Ноември, 2021 08:53 9 878

Черни петъци... бели празници и много подаръци от Ferratum

  • ferratum-
  • черен петък-
  • бързи заеми

Както и в много други сфери и тук ключов елемент за успеха е "таймингът"

Черни петъци... бели празници и много подаръци от Ferratum - 1

Застудяването навън през последния месец отново ни напомня за наближаващата зима. Освен че трябва да сменим гумите на автомобила и да извадим по-топлите дрехи, е време да помислим и за наближаващите празници. Коледа и Нова година са едни от любимите такива, а особено сега с всички трудности, съпътстващи социалния ни живот, ни дават и така жадуваната доза надежда да прекараме ценно време с нашите близки. А какво са тези дни без подаръците, които подбираме трепетно през целия месец, за да направим обичаните от нас хора истински щастливи.

Проучвания обаче сочат, че за много българи ще бъде трудно да акумулират нужния бюджет, за да купят мечтаните подаръци. А моментът сега е толкова подходящ да помислим за нещата, които искаме да купим.

Да свършим това навреме има няколко предимства. Първо, това ще бъде полезно за здравето ни - и физическо, и психическо. Това не е шега. Серизно! Замислете се. Хем ще ни спести ходенето по магазините когато има голямо струпване на хора, което е изключително неподходящо по време на пандемия, хем няма да хабим нерви в голямата "лудница" да изберем подарък под натиска на времето, защото сме се сетили в последния момент. Но има и друга много основателна причина да сме организирани и да действаме сега. Това са големите намаления в последния уикенд на ноември, познати на всички като "черен петък". Всички онлайн и офлайн търговски обекти привличат клиенти по всевъзможни начини, използвайки различни маркетинг трикове и примамливи отстъпки. И всеки от нас се възползва от това време на годината, за да се подготви с асортимента от подаръци за предстоящите празници.

Черни петъци... бели празници и много подаръци от Ferratum

Както и в много други сфери и тук ключов елемент за успеха е "таймингът". Тоест хубаво е да разполагаш със средства точно когато стартират добрите оферти. И ако не сте успели да спестите средства за тази цел, на помощ идват т.нар. "бързи заеми". Но за да ги ползваме правилно, е полезно да сме добре информирани какво ни предлагат.

„Черни петъци... бели празници и много подаръци" - това ни предлага Ferratum. А какво се крие под този слоган? Скандинавската компания предлага две много подходящи за този период от годината услуги. Това са „Заем до заплата“ и „Кредит на вноски“. Първият се характеризира с по-малка сума (от 50 до 1000 лв.) и гъвкав срок според нуждите на потребителя, който може да варира от 5 до 45 дни. А вторият включва суми до 6000 лв. и може да бъде изплатен в срок до 18 месеца.

Черни петъци... бели празници и много подаръци от Ferratum

Има и още нещо доста атрактивно. Ако вече сте се възползвали от тези предложения или планирате да го направите скоро, ще имате възможност да спечелите една от 15 супер големи награди. Зимната промо кампания на Ferratum е като истинско коледно чудо за потребителите. За да участвате в кампанията, стъпките са много лесни. Трябва да имате активен заем или кредит в периода 15 ноември - 31 декември тази година и да попълните формата за регистрация на техния сайт. Тегленето става на лотариен принцип и ще бъдат разиграни 3 смарт телевизора, един PlayStation 5, 3 прахосмукачки робот, 3 смартфона iPhone 13 PRO и 5 безвъзмездни кредита за суми до 6000 лв., които са били вече усвоени от клиента.

Повече информация за кампанията и условията за участие Ferratum дава на своя сайт, а за вас остава да съсредоточите мислите си в избора на най-подходящия подарък.

Ако обаче не пестите за подаръци, а искате нов автомобил за Коледа, то сега ви предлагаме да разгледате какви коли се предлагат на нашия пазар, цената на които е в диапазона 4000 - 6000 лева. Според статистиката на най-големия автомобилен сайт в България mobile.bg, именно това са най-често купуваните автомобили от средностатистическия българин.

Черни петъци... бели празници и много подаръци от Ferratum

Имайте предвид, че употребяваните автомобили, за разлика от стоките на т.нар. "Черен петък", не стават по-евтини по Коледа, а напротив. Тенденцията е такава, че употребяваните автомобили ще продължат да поскъпват и точно поради тази причина е добре да побързате. Ако нямате необходимите средства, то можете да се възползвате от предложението на Ferratum „Кредит на вноски“, включващо суми до 6000 лв., които могат да бъдат изплатени в срок до 18 месеца.

И още нещо интересно. Това, което отличава основно кредита до заплата на Ferratum, е, че първият кредит на всеки потребител е с... 0% лихва.

Дали за нов автомобил, или подаръци за вашите близки разходите около Коледните празници се увеличават значително, а Ferratum е винаги на разположение, защото кандидатстването за кредит е изцяло онлайн в три лесни стъпки. Без значение от кое техно предложение ще се възползвате, не пропускайте възможността да спечелите някоя от 15-те големи награди, като попълните формата за участие на техния уебсайт.

Черни петъци... бели празници и много подаръци от Ferratum