10 Януари, 2022 18:32 4 994 7

Google ще разреши гледането на YouTube в колите с Android Automotive

  • volvo-
  • google-
  • youtube-
  • android automotive

Една от първите компании, които ще се възползва от новата екстра е Volvo

Google ще разреши гледането на YouTube в колите с Android Automotive - 1

Google обяви, че приложението за видео споделяне – YouTube ще бъде достъпно на автомобилите, които използват операционната система на компанията – Android Automotive. Една от тези компании е Volvo, която от своя страна е позната с високото ниво на безопасност при своите коли.

Google ще разреши гледането на YouTube в колите с Android Automotive

Именно за това от Volvo Cars побързаха да изразят и своята позиция относно новата функция, която от Google ще вградят и поясниха, че тя ще е налична само и единствено, когато колата е в спряло положение. Така например гледането на видеа в YouTube може да се осъществява при зареждане на автомобилите на ток, което пък от своя страна може да ви помогне да разнообразите чакането.

Google ще разреши гледането на YouTube в колите с Android Automotive

Разбира се, бързо се появиха противници на идеята, които вярват, че ще се намери начин тази функция да бъде изключена и YouTube и гледането на видеа да може да се осъществява и в движение.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    2 4 Отговор
    дъстъра ми е снабден с тикток и като го пусна излиза на тикток логото

    Коментиран от #2

  • 2 моторджия

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    И като излиза кво? Можеш ли да караш и гледаш? Не! Скривай се тогава с твоя Задръстър и тик ток!
  • 3 Въиии

    0 2 Отговор
    На всеки плеър с екран можеш да гледаш каквито и клипове да си поискаш от YouTube със флашка
    + Максималното качество до 4к защото 8к не става!
    И все пак 4к 60fps добре ли е?
  • 4 Ивайло

    7 0 Отговор
    Точно така, браво!!! Всичко друго гледйте в тия коли, докато карате, само не и пътя!!! Абе направо златна работа!!!
  • 5 Христо

    0 3 Отговор
    Ми какво да ви кажа тази опция отдавна е преодоляна с забраната за гледане на видео в движение :) аз карам Volvo XC90 T8 и си гледам видео в движение благодарение на един софтуер

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Накамура

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Христо":

    Малко са като торентите тия забрани - заграждат гората. Отстраняването на всякакви софтуерни блокировки на неща, които по принцип работят е просто въпрос на достатъчно желание у правилните за това хора (които доказано намират такова). В момента това става дефакто относително елементарно с инсталирането на софтуер от рода на Android Auto Apps Downloader (AAAD) и респективно инсталиране чрез него на миръринг програми или програми за директно гледане на филми, youtube и т.н. Дори мераците на Гугъл да ограничат тия апове в последните версии на Андроид Ауто не сработиха, защото когато имаш физически достъп до устройството, винаги можеш да сложиш ръчно по-стара версия, в която тия забрани са вече хакнати. Начинът е или да убедиш хората, че гледането в движение на клипове крие рискове или да направиш така, че това да е използваемо, без да разсейва шофьора (примерно да се прожектира на предното съкло или друг подобен начин). И те така със забраните.
  • 7 Накамура

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Христо":

    В горния коментар, имах предвид, че заграждат морето (не гората). Моя грешка - мислех си как не можеш да спреш гората да се разлиства и как заграждат морето и смесих двете. :)