Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 11:30 4 690 3

Френският паякообразен автомобил (ВИДЕО)

  • офроуд-
  • swincar e-spider-
  • електромобили

Swincar e-Spider получи две модифицирани версии

Френският паякообразен автомобил (ВИДЕО) - 1

Електрическият автомобил с задвижване на всички колела Swincar e-Spider беше представен за първи път през 2015 г. и беше позициониран като индивидуално превозно средство за пътуване през непроходим терен с минимални щети за околната среда. Основното предимство на Swincar e-Spider е оригиналният дизайн на окачването, оборудвано със специална система за всяко колело.

Такова окачване гарантира, че всяко колело преодолява препятствията, които възникват по пътя му, като самостоятелно се повдига, понякога дори над горната повърхност на каросерията. В резултат на това подобно на паяк движение, Swincar e-Spider е в състояние лесно да преодолява всякакви естествени препятствия, да изкачва склонове до 50 градуса и да се движи настрани без риск от преобръщане.

Общата мощност на четирите двигателя е 6 кВт или 8 к.с., а максималната скорост не надвишава 30 км/ч с максимален въртящ момент от 340 Нм. Системата за управление Swincar e-Spider е напълно ръчна, което я прави идеална и за хора с увреждания.

Към днешна дата производителят предлага три модификации на Swincar. Това е стандартен Swincar e-Spider MAGA, одобрен за пътуване във Франция с максимална скорост до 25 км/ч и в едноместната версия на Swincar e-Spider, европейското одобрение за пътя L6e-A, което позволява регистрация по всички европейски пътища.

Двете нови модификации на Swincar са двуместното електрическо превозно средство Swincar e-Spider Tandem със спирачна система за задните колела и специалното превозно средство e-Spider Mobility за хора с намалена подвижност (PRM). Моделите Swincar e-Spider варират от $14 200 за стандартния модел до $17 000 за Swincar e-Spider Tandem. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дфен

    4 2 Отговор
    Немчугите има много да се учат.
  • 2 Паяк

    0 0 Отговор
    Къв е тоя паяк, бе?
  • 3 Знайко

    0 0 Отговор
    Ей сега играх малко Хало и карах джипката с катечаря.
    Еми има го проекта вече толкова години-да вземе някой да го направи и ще го продава на военните даже.
    Иначе това на видеото е любопитно, но не ми струва достатъчно здраво , за да прави скокове, но идеята не е за изхвърляне, особено това което показват в последните кадри.
    Лично аз бих разположил пилота с главата напред, като при пистовите мотори.