Last news in Fakti

21 Юни, 2022 12:16 1 433 0

Истински картини, контролирани от приложение на смартфона

  • картина-
  • приложение-
  • смартфон

Докосването до изкуството вече е възможно почти буквално. Сега можем да персонализираме на картина това, което виждаме на снимка

Истински картини, контролирани от приложение на смартфона - 1

Заслугата за тази иновация е на компанията Lumino , която създаде платно, оборудвано с нова светлинна технология. Тоест, когато осветлението е изключено, картината изглежда като напълно обикновено платно, но веднага след като превключите настройките за контрол на яркостта, картината "оживява".

За да създаде тези картини, компанията използва сложна технология за печат. Така изглежда, че имате истинска картина пред себе си, а не екран. Самите изображения всъщност се нанасят върху платното, като се настройват от смартфона. След това собственикът може да регулира яркостта.

Така че, ако не знаете как да разнообразите интериора си - ето един от добрите варианти. Засега обаче е невъзможно да закупите платното, тъй като не е пуснато в свободна продажба, достъпно е само на Kickstarter. Въпреки че според експертите, устройството ще има успех и скоро ще се появи на пазара.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА