Last news in Fakti

22 Юни, 2023 13:29 2 113 14

Google включи iPhone в поредица от реклами на Pixel (ВИДЕО)

  • google-
  • pixel-
  • pixel fold-
  • iphone-
  • apple

Двата смартфона са представени като най-добри приятели

Google включи iPhone в поредица от реклами на Pixel (ВИДЕО) - 1

Често големите компании използват своите рекламни кампании, за да сравняват своите продукти с тези на преки конкуренти, като през годините сме виждали различни „рекламни войни“ между брандове в автомобилната индустрия или пък технологичната, най-често между Apple и Samsung. Този път компанията от Купертино отново е замесена, но в другата главна роля тук влиза смартфонът на Google – Pixel.

Рекламната кампания #BestPhonesForever ни представя пет кратки видеа с участието на смартфони Pixel и последното поколение iPhone 14 Pro Max. Кадрите представят „разговори“ между двата смартфона, като този на Apple се оплаква от липсата си на функции, сравнявайки себе си с Google Pixel и неговите опции.

Видеата показват по-добрите страни на Pixel в сфери като фотографията, батерията, възможността за VPN, двупосочното безжично зареждане и други. В последното видео виждаме и как iPhone-ът се среща със сгъваемия Pixel Fold, отново показвайки превъзходството си пред Apple при този тип продукти.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    3 19 Отговор
    Боже какъв грозен кейс да му сложили, за са изглежда грозен като Андроид.
  • 2 Джон

    2 17 Отговор
    Пак да не видят нещо от Апъл. Още преди мнооого години Апъл имаха серия от рекалми (66 на брой) “Hello, I’m a Mac. And I’m PC”. Никога няма да ги достигнат!
  • 3 Само

    19 7 Отговор
    Наречи го айфон и повече не го обиждай.
  • 4 Иван

    3 8 Отговор
    Доброволна антиреклама. Да им се чудиш.
  • 5 Тод

    10 1 Отговор
    Много яки рекламки.
    Истината представена по забавен начин!!!
  • 6 АйТи

    3 6 Отговор
    Защо не покажат как се разпадат на части? Или не е добре за рекламата? 🤣

    Коментиран от #8

  • 7 Чопичоп

    10 0 Отговор
    Тъкмо пиксел излезнаха с magic eraser, след тях и епъл да не видят и те. Винаги копират функции и идеи от останалите. Ама от друга страна тоя пиксел е толкова грозен, че няма и накъде с тия "паласки". Иначе всеки знае, че епъл са плагиати (само техните фенове си затварят очите пред неудобните факти)
  • 8 Тод

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "АйТи":

    Ако говориш за iPhone 6 би трябвало вече да са го оправили кашкаваления iPhone.

    Коментиран от #9

  • 9 АйТи

    0 4 Отговор

    До коментар #8 от "Тод":

    За пикселовия Google говоря. Кошницата буквално се разпада на части. Часовника им също имал този “проблем” 🤣

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Знайко

    2 0 Отговор
    Всичко гугълско е нещо, кофти прекопирано от някой , който не го е патентовал достатъчно бързо! Търсачката им 25 години не може да си оправи алгоритмите и не разбра , че искам конспирации, мото и авто състезания и компютри, а все ми сервира препарати за пране и предавания за готвене. Много напреднал алгоритъм-никога да не ти показва това което търсиш, а винаги да ти показва това което не ти трябва или вече ти е омръзнало. Ами като не знаем какво да ти покажем , щото си спрял кукитата , тогава ще ти покажем това за което някой е платил! Тубата им....оу майкоууу....то не са реклами, не са анотации, не е смяна енджина за да не платим на адобе, то не е шадоу банинг и накрая война срещу адблокерите, която ме накара да сменя Хрома с Ейдж на микро меките. Та стигнахем до браузъра им....направо си отваря 12 екзета и си прави квото си иска, ангажирайки ресурси , които даже не му трябват защото не съм му дал никаква задача. Също липса на важни настройки, наличие на груба телеметрия, търговия с потребителски данни и изкуствен интерлект, говорещ като циганин в Германия. За андроида, който си пуска каквото току що си спрял-не мисля да коментирам. Само китайските андроисди имат готин таскмениджър и имаш някакъв контрол върху нет-а и употребата. Това го пиша от хромуим , така че не ми пречи Хрома-вече ни писна и ползваме друго! Голяма компания, големи панджабита, големи лъжи и дебели цени, гарнирани с измами по всички линии! ...поне се сетиха за бисквитките да дадат бут