Last news in Fakti

14 Август, 2023 17:58 4 814 2

Xiaomi представи новия си сгъваем флагман

  • xiaomi-
  • mi fold-
  • mix fold-
  • galaxy-
  • samsung-
  • z flip

Mix Fold 3 пристига с някои новости

Xiaomi представи новия си сгъваем флагман  - 1

По-малко от месец след като Samsung пусна своите нови сгъваеми смартфони, сега Xiaomi направи същото с новия Mix Fold 3. Конкурентът на Galaxy Z Fold 5 пристига с някои сериозни новости спрямо своя предшественик, като извисява фотографията със смартфон на още по-високо ниво, благодарение на колаборация с Leica.

Xiaomi представи новия си сгъваем флагман

Започвайки с камерите, основният модул разчита на 50MP основна камера, два 10MP телефото сензора, както и 12MP ултраширока камера. Външният дисплей е с диагонал от 6.56 инча с Gorilla Glass, а вътрешният е с диагонал от 8.03 инча и заедно с по-малкия дисплей поддържа до 120Hz честота на опресняване.

Xiaomi представи новия си сгъваем флагман

Xiaomi MIX Fold 3 е оборудван с най-новия процесор Snapdragon 8 Gen 2, както и UFS 4.0 памет и 12 или 16GB RAM памет LPDDR5X. Налични са и три варианта за пространство за съхранение – 256GB, 512GB и 1TB, като последните два се комбинират с повече RAM памет. Батерията е с капацитет от 5800мАч и поддържа 67W жично и 50W безжично зареждане. Към момента устройството ще бъде налично само в Китай, но се очаква да се появи и на световния пазар съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шаоми

    19 1 Отговор
    са номер 1 много добри. време е за флипче вече
  • 2 ГУМЕН КРАДЕВ

    15 4 Отговор
    Глупости ! Чък Норис може да сгъне всеки телефон , даже и да е със шайба !