31 Юли, 2024 20:11 1 945 0

Circle to Search вече и в Google Chrome

  • google-
  • google chrome-
  • circle to search

Услугата бе представена първоначално при Samsung

Circle to Search вече и в Google Chrome - 1

Иновативната функция Circle to Search на Google, която досега беше ексклузивна само за устройствата Samsung Galaxy S24, разширява обхвата си до потребителите на настолни компютри. Функцията вече е налична в бета версиите на ChromeOS и браузъра Chrome за Windows и macOS.

Макар че в момента функцията е достъпна само за потребителите, записани в бета програмата, очаква се през следващите месеци тя да бъде разпространена сред широката общественост. След като бъде интегрирана в стабилните версии на Chrome, потребителите ще могат лесно да търсят информация в уеб страници, изображения и видеоклипове, като просто оградят желаното съдържание.

Този нов инструмент предлага по-интуитивен и ефективен начин за търсене онлайн, като обещава да подобри потребителското изживяване и продуктивността. Тъй като Google продължава да усъвършенства възможностите си за търсене, интегрирането на функцията Circle to Search в Chrome бележи значителна стъпка напред.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА