29 Август, 2024 14:40 2 853 1

Oppo също показа тройно сгъваемия си смартфон

  • oppo-
  • смартфон-
  • сгъваем смартфон

Компанията се присъединява към Huawei, Xiaomi и Tecno

Oppo също показа тройно сгъваемия си смартфон - 1

Oppo се готви да окаже значително влияние на пазара на сгъваеми смартфони с предстоящото си тройно сгъваемо устройство. След тийзърите на Huawei, Tecno и Xiaomi, Oppo представи своя иновативен дизайн, който се очаква да предложи уникално и завладяващо изживяване за потребителите.

Тройно сгъваемите смартфони са следващата граница в мобилните технологии и навлизането на Oppo в това пространство е доказателство за ангажимента на компанията към иновациите и разширяването на границите на дизайна на смартфоните. Трикомпонентният форм-фактор предлага потенциал за по-големи дисплеи, по-разнообразни сценарии за използване и повишена продуктивност.

Трикомпонентният смартфон на Oppo вероятно ще се отличава с авангарден дизайн, първокласни материали и усъвършенствани технологии. Компанията има репутация на доставчик на висококачествени устройства с иновативни функции и можем да очакваме същото ниво в предстоящия ѝ модел.

Макар че конкретните подробности за смартфона на Oppo все още са ограничени, публикуваните досега тийзър изображения дават представа за потенциалния му дизайн.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    3 1 Отговор
    Боже как са крали! Ама нагло са крали!