24 Февруари, 2015 17:02 4 676 7

Изчезналият малайзийски Боинг свърнал към Антарктида

  • боинг-
  • изчезналият-
  • малйзийски-
  • антарктида-
  • умишлено-
  • нова версия-
  • malaysia airlines-
  • полет mh370-
  • куала лумпур-
  • отклонил-
  • промените-
  • маршрута

Според новата версия за инцидента, някой е отклонил умишлено самолета от курса му

Изчезналият малайзийски Боинг свърнал към Антарктида - 1
Снимка: АП/БТА архив

Изчезналият през март 2014 г. „Боинг“ 777 на авиокомпания Malaysia Airlines се е отклонил в посока Антарктида, решиха експертите по авиокатастрофи след анализ на спътникови данни за мистериозния полет MH370 от Куала Лумпур за Пекин, пише The New Zealand Herald. Специалистите не изключват промените в маршрута му да са били предизвикани от някого умишлено или дори злонамерено.

След като самолетът изчезнал от екраните на радарите, той е бил в полет в продължение на още няколко часа и успял да направи три обръщания, в резултат на които се насочил на юг към Антарктида. Тези маневри говорят, че някой целенасочено е отклонил лайнера от курса му, смята експертът Малкълм Бренър.

Тази версия ще бъде в основата на поредната серия от популярното тв шоу  Air Crash Investigation, която ще бъде излъчена на датата, която бележи годишнината от изчезването на самолета – 8 март, съобщи „Ню Йорк Дейли Нюз“.

В края на януари 2015 г.- всички, намирали се на борда му, бяха официално обявени за загинали – 12 души екипаж и 227 пътници от 14 държави. Шефът на гражданската авиация на Малайзия Азарудин Абдул Рахман нарече станалото нещастен случай и призна, че така и не са намерени отломки от самолета. Предполага се, че инцидентът се е случил в южната част на Индийския океан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 007

    3 0 Отговор
    Оказва се ,че в ерата на световните комуникации когато не можеш и да пръднеш без да разбере целя свят може да изчезне 200 тонен Бойнг.Това е несериозно.Имам чувството ,че знаят повече от колкото казват!

    Коментиран от #3

  • 2 жаяаг

    0 0 Отговор
    Питайте Ханс Улрих фон Кранц, ако е кривнал към Антарктида.
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "007":

    Не всички глобални комуникации са на разположение на обществата. Съгласен съм с теб, че се крие истината. Но ако това по някакъв начин е свързано с друг разум, не могат да ни го кажат. Все още не сме дорасли за това.
  • 4 незнайко

    0 0 Отговор
    Не забравяйте колко учени е имало в самолета.
  • 5 Станислав

    1 0 Отговор
    Позаинтерисовайте се с този случай и падналия БОИНГ 777 в Украйна дали е случайност? Дали САЩ не си правят пак техните интервенции? Тази долна паплач ционисти! Не ги ли звързвате по някакъв начин?
  • 6

    0 0 Отговор
    Определено имат пръст мизерниците от САЩ, илюминати, ционисти и подобни нещастници които водят света към гибел.
  • 7 кмета

    2 0 Отговор
    Всичко е интереси ,компанията Malaysia Airlines за 15 години не е имала инциденти , хората доволни нормални цени ниски даже,качество та какво следва малката компания се разраства с дял от въздухоплаването само някакви 12% в световен мащаб нищо работа
    Въпреки многобройните награди от авиационната индустрия, като рейтингът петзвезден от Skytrax (2005-7, 2009 един от само седем авиокомпании в света с тази класация през 2013 г.) и признание от World Travel Награди като водещата авиокомпания в и в Азия (2010-11, 2013), [ 6 ] авиокомпанията борят за намаляване на разходите, за да се конкурира с нова, ниско тарифните превозвачи в региона от началото на 2000 авиокомпания инициира план за обрат след големи загуби започват маршрути до важна, но нерентабилни, дълги разстояния дестинации, като например Северна и Южна Америка ( Лос Анджелис и Буенос Айрес ) и Южна Африка тоест конкуренция на американски превозвачи и на 22 декември 2009 г., Малайзия Airlines обяви покупката на 15 нови Airbus A330 в опаа на казахме да не се разширяват а те продължават с политика която не се харесва от амерка и бам На 1 февруари 2013 г., Малайзия Airlines стана член на OneWorld авиосдружението, чиито членове включват American Airlines , British Airways , Qantas , Cathay Pacific и Япония Airlines плащаш на боса но не помага след загубата на (1 Flight 17) на с 33% намалят резервациите за билети,( 2 Boeing 777-200ER)
    изчезнал индийски океан и Malaysia Airlines(3 Полет 17 Boeing 777)холандския които бе свален от украйна по заповед на обама кюнеца. 3 самолета за година и сега авиокомпаниите от америка за последното 3 месец на 2014 с 300млн ръст на различни еър превозвачи печалба . случайно няма как да стане потулиха история в украйна както и 2 инцидента на самолети. ЗА ОПРАВДАВАНЕ НИСКА ЦЕНА НА ГОРИВАТА ЗА ДА НЕ СЕ ДОСЕТЯТ ХОРАТА ЗАТОВА СА НА ПЕЧАЛБА само ,че Шаолински монаси понякога ми показват истината, замисли се малко за да разбереш .