Last news in Fakti

8 Ноември, 2016 21:32 1 140 1

Републиканци в защита на Тръмп

  • избори-
  • сащ

Поводът е послание в Twitter, в което милиардерът е сравнен с фюрера Адолф Хитлер

Републиканци в защита на Тръмп - 1
Снимка: БТА/АР

Много републиканци и консервативно настроени потребители на мрежата са гневни на „посланието на немците“, в което кандидатът на консервативната партия Доналд Тръмп е сравнен с нацисткия фюрер Адолф Хитлер, съобщава The Local.

Сравнението с „посланието“ бе публикувано в Twitter от 44-годишен мъж с немски произход, живеещ в Сан Диего. Немецът от Хамбург, който е автор на съобщението разказва, че е получил много заплахи след публикацията.

Той е бил принуден да доказва, че е с немски произход, а не таен привърженик на Хилари Клинтън. Злополучният немец обяснява, че не е сравнявал Тръмп с Хитлер, а само е забелязал някои общи неща за начина, по който двамата привличат привърженици и печелят популярност.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    По- скоро Килъри е Хитлер. Тръмп прилича на дядо Коледа.