Last news in Fakti

8 Декември, 2016 15:14 3 640 7

Има ли връзка между бежанците и сексуалното насилие в Германия?

  • бежанци-
  • изнасилвания-
  • германия
Има ли връзка между бежанците и сексуалното насилие в Германия? - 1
Снимка: АР/БТА

Това пита Journalistenwatch, издание на немски съюз за медийна критика. Journalistenwatch публикува на страницата си две карти и една статистика. Те ясно показват свързаността между местата, на които са центровете за лица, търсещи убежище, и криминалните престъпления.
От една страна тези, които разпространяват фалшиви новини не се уморяват да ни разказват, че т.нар. бежанци в действителност не са по-лоши от „старите бели мъже“, пише Journalistenwatch. От друга страна се припомня, че има една група, която е известна с това, че е против общественото мнение и която се опитва да докаже обратното.

На страница в Гугъл е представена „Карта на отделните случаи“, която показва местата в Германия, където са извършени престъпления като насилие, грабеж и изнасилвания.

Има ли връзка между бежанците и сексуалното насилие в Германия?

Освен това в Гугъл може да се намери и карта, която детайлно показва местоположенията на центровете за лица, търсещи убежище в Германия.

Изданието публикува интересна статистика, направена от читател. Той си е направил труда да свърже тези карти и да създаде собствена статистика, която показва взаимовръзките например по темата „сексуални престъпления“.

Има ли връзка между бежанците и сексуалното насилие в Германия?

Има ли връзка между бежанците и сексуалното насилие в Германия?


Ако приемем, че двете карти и статистиката са коректни, пише Journalistenwatch, то тогава се вижда една картина, която е повод за размисъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дани

    12 0 Отговор
    Какъв повод за размисъл .. тея неандерталци не си стоят само по лагерите ..

    Коментиран от #7

  • 2 бай Хой

    11 1 Отговор
    Бе тя и онази шмиргел, колко се надява да я оправят, ама на няма късмет дърт@та к0шница все на по-млади налитат 0рангутаните. Тя толкова много да ги напуска там пък да няма един да я налази.
    А иначе заглавието и съответно въпроса е повече от риторичен.
  • 3 Д'Мин

    10 1 Отговор
    Ей тия германки мнооо лоши. Горкия сириец едва избягал от руските бомби е тез сексуални маниачки го перкат през лицето с още две, и го млатат ли млатат с тях, докато не свърши завалията.
  • 4 ТнТ

    12 0 Отговор
    Проблема на тези хора е че те така са си свикнали, просто в Сирия такива статистики не са се правили и за там това е ежедневие. Сега обаче явно на германките такива не им минават и се вижда как живее това племе в действителност.
  • 5 Шмеркел

    2 1 Отговор
    Ще се справим!
  • 6 Kcaniba

    3 0 Отговор
    Абсолютно не!!!
    Бежанците за са 1-5%
    Останалато - пришълци
  • 7 Те си имат

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дани":

    Те си имат готини ларерчета за подобни люде, трябва само една боя отвън и да напалят пещите