7 Март, 2017 00:00 1 427 1

Стивън Кинг се пошегува с Доналд Тръмп

  • стивън кинг-
  • доналд тръмп-
  • шега-
  • барак обама

Тръмп обвини Обама, че е наредил телефонът му да бъде подслушван

Стивън Кинг се пошегува с Доналд Тръмп - 1
Снимка: Туитър

Американският писател Стивън Кинг се пошегува с американския президент Доналд Тръмп, който заподозря Барак Обама, че го е подслушвал.

„Кралят на хоръра“ написа в профила си в социалната мрежа Туитър: „Тръмп трябва да знае, че Обама никога не си е тръгвал от Белия дом. Той се крие в килера. Има и ножици“.

Наскоро директорът на ФБР Джеймс Коми отрече твърденията на Доналд Тръмп, че президентът Барак Обама е наредил подслушване на телефона му.

Джеймс Коми поиска от правосъдното министерство публично да отрече твърденията на настоящия държавен глава, които според него не отговарят на истината.

Доналд Тръмп не представи и доказателства, с които да подкрепи твърденията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жидомасов Гроб

    6 8 Отговор
    Тоа е затъпял с шегите!
    Преди не му струваха, а сага хептен...
    Очаквах нещо оригинално, като за човек с неговата слава и способности, а сигурно съм поредния набутан кликнал на статията с надеждата да е нещо интересно...
    Тъпня отсекъде - дано ЕВРЕЙСКАТА общност му подаде ръка и направи шегата му задължителна за изучаване!!!