Last news in Fakti

30 Март, 2017 13:18 1 273 9

Русия се меси в изборите в Германия и Франция

  • русия-
  • франция-
  • германия

Това смята разузнаването на САЩ

Русия е активно въвлечена в изборния процес във Франция и Германия. Това беше заявено от председателя на комитета по разузнаването в американския сенат Ричард Бър, цитиран от Politico.

“Това, което стана по време на изборите в САЩ, е много ясен и добре прикрит опит в Германия и Франция. Руснаците ас активно ангажирани във френските избори“, заяви Бър.

Според него руските методи за намеса са били изпитани в Черна гора и Холандия. От САЩ обявяват, че искат да информират света за потенциланите кибератаки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лицемерие

    16 5 Отговор
    А разузнаването на САЩ защо си мълчи за изборите на Марс-то и там се намесват руснаците....И навярно в изборите на Юпитер-с голяма вероятност.....

    Коментиран от #3

  • 2 tost

    11 5 Отговор
    Тоз май са го отървали от лудницата
  • 3 МИ 6

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "лицемерие":

    и на Венера-и на Венера.
  • 4 Ако не му стане пикалника пак ли

    12 4 Отговор
    За всичко е виновна Русия! Защото не позволява повече да я БУЗЯТ! Русия отива към отмяна на Колониалната зависимост от САЩ! Което е много страшно страшно за икономиката Чичо! Чичо е в паника, Русия няма да плаща $100 милярда годишна колониална такса на САЩ! Русия ще си възвърне 90% от едрия и среден бизнес с техните капитали които са в ОФШОРНО - американско владение и управление! Русия ще стане собственик на Банка РОССИИ която е банка на Федералният Резерв! Русия ще има своя национална валута - Руска Рубла силна и конвертируема! Русия ще може сама да приема определя и законите си а не чрез контрол от американският Стейт департамент , чрез посланика им в Москва! РУСИЯ ще стане Свободна и Суверенна! Русия става страшно силна а САЩ е в УЖАС! САЩ днес, въпреки имайки всички контролни лостове, едва са в състояние да заставят Русия да се ПОДЧИНЯВА а какво ще стане след като се ОСОБОДИ ? А как ще живее Чичо с рухнала икономика и $20 трилиона дефицит, рухнала икономика, безработица, социално напрежение, корупция? Изхода е ВОЙНА ! Но как? Идват избори в Русия! Руският народ се сплотява около лидера си ПУТИН в общата борба за Суверенна, Свободна РОДИНА и за своя нов президент ПУТИН - Гарант за Свободата в РУСИЯ! Да пожелаем ПОБЕДА на Руският народ и белким друг вятър повее в нашата жалка страна!
  • 5 2018та избори в РУСИЯ !

    9 4 Отговор
    Те затова е ИСТЕРИЯТА на гънещият се в ужас САЩ и Евро- васалите! Запада живее на принципа на колониализма - завоюване на други народи! Да вземем днес Англия: днес упражнява колониално влияние на Канад, Нова Зеландия, Австралия, Фолкландските острови, Гибралтар и част от Кипър! Те така се гушка в охолство Кралицата в Лондон а баба ти ходи на тоалет яма отвън под крушата! Сега разбираме ли, че ние не сме в кадъра на Запада от как свят светува! Че само с Русия може да се почистваме достойни!
  • 6 За война с Русия са нужни отрепки!

    8 4 Отговор
    Нужни са Безумни същества! За целта са нужни и Олигофрени да убедят своите поданици да се жертват за "защита на свободата"! Затова е и ЕС - всички под едно управление и контрол в полза на световният ЕЛИТ! Едни от най-благонадежноте Олигофрени и безумци е нашият български ЕЛИТ! И като безумци и олигофрени са най- качествени и забавни! Спомнете си речта на Плевнелиев в Брюксел който доведе до възхищение и ироничен смях немеца Франц Гюнтер. А поляка ко обгърна с радост и похвала че такава подла реч срещу Русия никой до сега не е произнасял! Как се живее с тази Долна измет и какво се согвят да сторят с нас?
  • 7 кроко

    11 0 Отговор
    Стига, ве, майна! Тая Русия за каква я имате?! Като слушам такива шльоковци, оставам с впечатлението, че в цял свят изборите се орагнизират от Русия!
  • 8 8888

    9 0 Отговор
    Не мирясаха краварските отрепки. Реват, пърдят и едно и също си знаят. Много им се ще да натепат РФ, да турят алчни ръчички на чуждите богатства, но друг да свърши черната работа, ате да дойдат на бял кон после и да лапат.
    Голяма олелия и пърцок. А доказателства? Йок му?! Само да има глупаци да се вържат. Те "изнасят демокрация", но само на малки държави.
  • 9 Путин

    4 1 Отговор
    И си го...преместих.