24 Юни, 2017 13:29 17 692 138

Пентагонът показа опасните маневри на руския Су-27 (СНИМКИ)

  • изтребител-
  • сащ-
  • русия-
  • балтийско море-
  • самолет-
  • маневри-
  • опасно-
  • су-27-
  • снимки

Американците посочват, че руският изтребител е действал опасно

Пентагонът показа опасните маневри на руския Су-27 (СНИМКИ) - 1
Снимка: Eucom.mil

Американските въоръжени сили разпространиха снимки от близката среща между разузнавателния самолет RC-135 и руски изтребител Су-27, съобщи „Скай нюз“.

От Пентагона обвиниха руските военновъздушни сили, че са предприели опасно прихващане в международното въздушно пространство над Балтийско море по-рано през тази седмица.

На снимките, разпространени от Европейското командване на въоръжените сили на САЩ, се вижда колко близко лети руският изтребител. Той лети на едва няколко метра от американската машина.

Американците обвиниха Москва, че маневрите на бойния изтребител са били опасни. Русия от своя страна обяви, че разузнавателният самолет е приближил руския изтребител по провокативен начин.

По информация на Си Ен Ен само в рамките на последните няколко седмици е имало повече от 30 подобни близки срещи в небето между натовски и руски самолети.

Преди дни самолетът на министъра на отбраната на Русия Сергей Шойгу бе приближен от два полски изтребителя Ф-16. Това се случи отново над Балтийско море.

Пентагонът показа опасните маневри на руския Су-27 (СНИМКИ)
Снимка: Eucom.mil

Пентагонът показа опасните маневри на руския Су-27 (СНИМКИ)
Снимка: Eucom.mil

Пентагонът показа опасните маневри на руския Су-27 (СНИМКИ)
Снимка: Eucom.mil

Пентагонът показа опасните маневри на руския Су-27 (СНИМКИ)
Снимка: Eucom.mil

Пентагонът показа опасните маневри на руския Су-27 (СНИМКИ)
Снимка: Eucom.mil


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пуф

    193 64 Отговор
    Поредно американско насиране . Хоя ли ми дири там?!

    Коментиран от #4

  • 2 гост 2

    65 187 Отговор
    С две думи- изявленията на путлеровите слуги от рода на това,че русия не е опасност за държавите от НАТО, са пълна глупост, защото само той може да заповяда извършване на такива провокации от руски военни самолети, спрямо натовски самолети. Целта му е на някой натовски командир на самолет да не му издържат нервите и после путлер да каже- ето, натовски самолет създаде казус бели за война и нападна руски военен самолет. Ето ги руските държавни политически лъжи от вчера - РИА Новости: Сергей Лавров заяви, че НАТО няма причини да се бои от нападение от Русия 23 Юни 2017 | 15:53 | Агенция "Фокус"Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че страните членки на НАТО няма защо да допускат, че Русия може да нападне Алианса, предаде РИА Новости.„Не мога да си и помисля, че сред страните от НАТО има дори и най-малкото допускане, че Русия ще нападне НАТО“, заяви Лавров...
    http://www.focus-news.net/news/2017/06/23/2408163/ria-novosti-sergey-lavrov-zayavi-che-nato-nyama-prichini-da-se-boi-ot-napadenie-ot-rusiya.html
  • 3 Туууу

    185 58 Отговор
    Освен моряците,сега и пилотите на САЩ ще са с памперси...
  • 4 гост 2

    52 74 Отговор

    До коментар #1 от "пуф":

    “....Публикувано във факти.бг: От Пентагона обвиниха руските военновъздушни сили, че са предприели опасно прихващане В МЕЖДУНАРОДНОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО над Балтийско море по-рано през тази седмица...“ А в международното въздушно пространство, тролчик, могат да хвърчат ВСЯКАКВИ самолети- и военни , и граждански, и натовски, и на Бангладеш , и на Индия, и на Колумбия и т.н.- на ВСЯКА държава, понял?

    Коментиран от #59, #137

  • 5 Kcaniba

    109 17 Отговор
    Империята на злото се превърна в империя на лъжата,жалки много жалки ....
  • 6 Ловеца на поршета

    17 26 Отговор
    С нетърпение чакам коментара на човека, който има нужда от буквар. 😄

    Коментиран от #8

  • 7 Скорпион29

    104 36 Отговор
    Като Оса е Су-27, абе Русия ще си прави каквото си поиска що тия от НАТО си мислят че ще дават наклон на п...та на Москва

    Коментиран от #10, #13

  • 8 Скорпион29

    8 15 Отговор

    До коментар #6 от "Ловеца на поршета":

    И моля
  • 9 кики

    22 17 Отговор
    В коневръза няма изтрезняване...няма
  • 10 гост 2

    22 51 Отговор

    До коментар #7 от "Скорпион29":

    “...Публикувано във факти.бг: абе Русия ще си прави каквото си поиска...“ с две думи- и според теб- руснака- руските политически изявления на лавров тук : http://www.focus-news.net/news/2017/06/23/2408163/ria-novosti-sergey-lavrov-zayavi-che-nato-nyama-prichini-da-se-boi-ot-napadenie-ot-rusiya.html РИА Новости: Сергей Лавров заяви, че НАТО няма причини да се бои от нападение от Русия 23 Юни 2017 | 15:53 | Агенция "Фокус"“са ЛЪЖА и за заблуда на народите в държавите- членове на НАТО, нали?:) Тогава- защо руснаците мрънкате, че държавите от НАТО се пазят от твоята русия и се въоръжават като за световно и че си слагат в държавните си територии ПРО-та, а?:) ПРО е ПРОТИВОРАКЕТНА ОТБРАНА! Значи- хем руснаците не искате натовските държави да имам въоръжение, което да ви възпре ефективно, ако тръгвате да ни нападате, хем ваш лавров мрънка- ние никога няма да нападаме НАТО, хем си правите, каквото си искате- т.е. УМИШЛЕНО НАРУШАВАТЕ МЕЖДУНАРОДНИТЕ СТАНДАРТИ ЗА ЛЕТЕНЕ И МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО, хем като мутрите се мислите за недосегаеми за законите и сами умишлено нарушавате международните договори, които сте подписали:) С това поведение, чиче, няма да случите на много държави, които да ви подкрепят:)

    Коментиран от #12

  • 11 бай Тодор

    94 27 Отговор
    Американският пилот се е наакал,щом се жалва!
  • 12 Скорпион29

    30 18 Отговор

    До коментар #10 от "гост 2":

    Ей чака чакай аз представям моята позиция тука не съм говорител на Кремъл нещо както обикновенно за теб се бъркаш
  • 13 гост 2

    21 53 Отговор

    До коментар #7 от "Скорпион29":

    Задай си и друг въпрос- защо държавите от Европа НЕ ИСКАТ членство в руското нато, наречено одкб, въпреки, че в договора му съществува чл.4, който е откраднат от руснаците и представлява 95% същото съдържание, като чл.5 - клаузата за колективна защита- от Северноатлантическия договор?:) Дали не е точно защото русия НЕ СПАЗВА договорите, които е подписала, прави каквото си иска, въпреки , че с тези договори се е задължила ДА НЕ ПРАВИ, КАКВОТО СИ ИСКА, а да зачита суверенитета на другите държави и че русия с това си поведение представлява пряка военна заплаха за ВСЯКА държава?:) Ето - сравни текста на чл.5 от Северноатлантическия договор - https://www.mtitc.government.bg/archive/page.php?category=217&id=510 и текста на чл.4 от договора за руското нато- одкб тук: http://www.odkb-csto.org/documents/detail.php?ELEMENT_ID=126

    Коментиран от #15, #17

  • 14 Бай Иван

    30 5 Отговор
    Поредната игра на нерви ...и на това, да си ги премерим пред останалите. ...
  • 15 Скорпион29

    44 19 Отговор

    До коментар #13 от "гост 2":

    Какво ми цитираш членове и доктрини на едно пиратско съглашение което е пред разпад бе Турция и Гърция скоро ще кажат чал на НАТО а от там и др.

    Коментиран от #18, #54

  • 16 Скорпион29

    30 11 Отговор
    НАТО+ Русия= няма такова животно
  • 17 Скорпион29

    23 14 Отговор

    До коментар #13 от "гост 2":

    И да знаеш много ама много зле са те дресирали в подготвителния център.пишман иезоитка
  • 18 гост 2

    17 42 Отговор

    До коментар #15 от "Скорпион29":

    “...Публикувано във факти.бг: Какво ми цитираш членове и доктрини на едно пиратско съглашение което е пред разпад...“
    1. Договорът за НАТО е подписан от ЗАКОННИТЕ правителства на суверенни държави- т.е. той НЕ Е пиратски, а законен международен многостранен договор
    2. Ако НАТО е пред разпад, защо УВЕЛИЧИ своите членове с Черна гора, вместо масово да го напускат останалите 28 държави- негови членове?:) Не разбираш ли, че твоите руски пропаганди не издържат на юридически анализ и са в противоречие дори с елементарната човешка и житейска логика?

    Коментиран от #23

  • 19 ф22

    19 41 Отговор
    Тюфлек- скорпионов , кога ще се сменяш с другия трол.
    ръгай билки в сламата преди смяната.

    Сега е момента НАТО да прати на патрул ф-22 или ф-35, да им тестват радарчетата, да видим дали ще "прехванат" нещо от 5-то поколение.

    Коментиран от #21, #47

  • 20 киро

    71 21 Отговор
    А що дирят Американците над Балтийско море ? Да не би да имат излаз на него ! Все едно Руснаците да летят над Мексикански залив !?

    Коментиран от #22, #24, #25, #26

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 onq s konq

    23 43 Отговор

    До коментар #20 от "киро":

    Прибалтика е гранична линия на СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА НАТО и дали самолетът ще е АМЕРИКАНСКИ,БЪЛГАРСКИ ИЛИ РУМЪНСКИ/СКОРО И МАКЕДОНСКИ/,НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ -просто ОБХОД на траниците.Какво обаче ще търсят руски самолети в Мексиканския залив,нова вече си е загадка!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Андрей Николов

    20 12 Отговор

    До коментар #20 от "киро":

    Много правилно казано!!
  • 25 гост 2

    12 27 Отговор

    До коментар #20 от "киро":

    „...Публикувано във факти.бг: А що дирят Американците над Балтийско море ?...“ Балтийско море НЕ Е вътрешно руско море- т.е. русия НЕ ПРИТЕЖАВА руски държавен суверенитет над неговите води в цялата му акватория и НЕ ПРИТЕЖАВА руски държавен суверенитет над небето на цялото Балтийско море. На него имат излаз и натовски държави. В конкретния казус случката се развива в международното въздушно пространство над открито море в Балтийско море, в което ВСИЧКИ САМОЛЕТИ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ИМАТ ПРАВО ДА ЛЕТЯТ- независимо дали са военни или граждански. Това го казва международното въздушно право и Женевската конвенция за откритото море от 1958г. Русия Е ПОДПИСАЛА тази конвенция и съгласно чл.15 ал.4 от руската конституция, тя е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА за правоприлагане от русия.
    1. Из уики“....Конвенция за откритото море[редактиране | редактиране на кода]
    Женевската конвенция за откритото море от 1958 г. предвижда основния принцип за свободата на корабоплаването, риболова, прокарването на подводни кабели и тръбопроводи и въздушните полети над откритото море, като държавите се съгласяват никоя от тях да не разпростира властта си нито над него/откритото море/, нито над въздушното му пространство...“
    2. http://www.constitution.ru/10003000/10003000-3.htm Статья 15 4. Общепризнанные принципы и нормы международного права и международные договоры Российской Федерации являются составной частью ее правовой системы. Если международным договором Российской Федерации установлены иные п

    Коментиран от #33, #34, #138

  • 26 гост 2

    10 22 Отговор

    До коментар #20 от "киро":

    Если международным договором Российской Федерации установлены иные правила, чем предусмотренные законом, то применяются правила международного договора.
    http://www.constitution.ru/10003000/10003000-3.htm
    С две думи- международните договори, ратифицирани и подписани от русия, имат примат над вътрешното руско федерално законодателство и при противоречение между текст от международен договор и руското право, се прилага от русия текста на международния договор.
  • 27 tost

    38 9 Отговор
    Руснаците даже не са разбрали че се намират на 1 метър от „невидимия“ американски самолет и после рИвът че рашъните минали много близо.

    Направете си самолетите „видими“ за да не стават „грешки“ ;)))
  • 28 Киара

    48 16 Отговор
    Така трябва гадните американци прикриват интересите си криейки се зад НАТО.И без това ги мразя. Само конфликти и раздор сеят по света.
    Не искам България да е в НАТО.
    Ние сме жалка държава,дала въздушното си пространство да се пази от Турския башибозук.

    Коментиран от #29, #52

  • 29 гост 2

    17 38 Отговор

    До коментар #28 от "Киара":

    “...Публикувано във факти.бг: Ние сме жалка държава...“ ДА- русия е жалка държава, а руснаците са жалък народ- не са като българския и украинския народ! И още нещо, руснако- народ, който е дал българските опълченци, които на Шипка през 1877г. са вършили чудеса от храброст и 12000 човека са ОБЪРНАЛИ СТРАТЕГИЧЕСКИЯ ХОД НА ВОЙНАТА ТАКА, ЧЕ РУСИЯ ДА СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА , ИМЕННО ЧРЕЗ ТЕЗИ БОЕВЕ, НЕ МОЖЕ ДА Е ЖАЛЪК НАРОД! ЖАЛКИ сте само петата руска колона в България, но като се има предвид ,че сте деца от смесен българоруски брак, а не като при нас- българите- и двамата ни родители да са българи, сте ми прозрачни....

    Коментиран от #31

  • 30 кики

    15 29 Отговор
    до всички от коневръза,високите температури плюс бояришинка и носене на ушанки не са добре за здравето,и водят до неадекватно състояние и коментари!

    Коментиран от #136

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 СТАЛИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

    21 8 Отговор

    До коментар #25 от "гост 2":

    СЪЩИТЕ ДОГОВОРЕНОСТИ ВАЖАТ ЗА КАРИБСКО МОРЕ И МЕКСИКАНСКИЯ ЗАЛИВ НАЛИ....
  • 34 Ибрахим

    16 8 Отговор

    До коментар #25 от "гост 2":

    мацко почваш да ми омръзваш.и в друга тема те питах не ми отговори та да питам пак.

    що е туй A2AD според нато.като ми отговориш или като отговориш на себе си ще разбереш какво точно пази нато.

    Коментиран от #35

  • 35 гост 2

    11 20 Отговор

    До коментар #34 от "Ибрахим":

    Личи си, че си полигамен и че втората ти жена е рускиня:) Когато НА БЪЛГАРСКИ език се потърси в нета “ A2AD НАТО“ излизат материали САМО НА РУСКИ ЕЗИК:) Та- от руската преса ли знаеш какво е “A2AD на НАТО“?:) И казваш- не си руснак, обаче....една от жените ти от полигамният ти брак е православна етническа рускиня, нали?:):)
    https://www.google.bg/search?q=A2AD+%D0%9D%D0%90%D0%A2%D0%9E&oq=A2AD+%D0%9D%D0%90%D0%A2%D0%9E&aqs=chrome..69i57.3190j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    Коментиран от #37

  • 36 Петков

    23 16 Отговор
    А те американците на женките си пУ****е ли търсят до границитре на Русия. А провокациите на американците стават все по притеснителни. Тия свини се готвят за война.

    Коментиран от #50

  • 37 Ибрахим

    24 9 Отговор

    До коментар #35 от "гост 2":

    не мацко не е от руската преса.така са обозначени американските карти.повтарям американските.тук руснаците нямат нищо общо.

    ако си чела внимателно ще разбереш за кои зони става въпрос.и сега си отговори какво точно пазят нато при положение че при военен конфликт на териториите обозначени с A2AD(както и предния път ти го пиша на латински)няма да остане кьорав американски войник.капиш.

    Коментиран от #38, #39, #41

  • 38 гост 2

    6 19 Отговор

    До коментар #37 от "Ибрахим":

    “...Публикувано във факти.бг: не мацко не е от руската преса...“ Не е, ама Е - те ти го е- https://www.google.bg/search?q=A2AD+%D0%9D%D0%90%D0%A2%D0%9E&oq=A2AD+%D0%9D%D0%90%D0%A2%D0%9E&aqs=chrome..69i57.1534j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Всички статии в търсенето са САМО на руски език и няма една статия на български език:) Иначе- резултатът е друг, с ДРУГО съдържание на статиите, ако се потърси на английски език:)
    https://www.google.bg/search?q=anti-access+and+area+denial+(a2%2Fad)&oq=anti-access+and+area+denial&aqs=chrome.1.69i57j0l5.2433j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    Коментиран от #40

  • 39 гост 2

    5 18 Отговор

    До коментар #37 от "Ибрахим":

    Когато потърсих в търсачката “nato A2/AD“, на 2ро място излезе следният сайт- https://missilethreat.csis.org/russia-nato-a2ad-environment/ The Russia – NATO A2AD Environment
    PUBLISHED: JANUARY 3, 2017 | BY IAN WILLIAMS “...Among the concerns of the NATO alliance in the post-Crimea era is the increase in Russia’s anti-access area denial (A2AD) capabilities. A2AD forces are classified as those that contribute to denying an adversary’s forces access to a particular region or otherwise hinder freedom of maneuver. A2AD forces typically include air defenses, counter-maritime forces, and theater offensive strike weapons, such as short- or medium-range ballistic missiles, cruise missiles, and other precision guided munitions...“ Можеш да си го преведеш и сам , нали?:) Russia has invested considerable energy into developing A2AD capabilities and carefully positioning them to maximize their strategic effect. Russia’s A2AD deployments span as far north as the Arctic down to Syria, with particular concentrations in Kaliningrad and around Crimea—a sort of “thicket of overlapping and redundant A2/AD systems.”1 In the event of a crisis, such deployments would complicate NATO’s ability to access key areas such as the Baltics or Poland. These relative weaknesses within NATO could increase the attractiveness to Russia of a fait-accompli.“
  • 40 Ибрахим

    16 10 Отговор

    До коментар #38 от "гост 2":

    а така на английски го чети.остави ги руснаците.
  • 41 гост 2

    7 21 Отговор

    До коментар #37 от "Ибрахим":

    Най- добре се черпи от извора- http://www.ndc.nato.int/news/news.php?icode=906 Това е официалният сайт на НАТО- New Research Division Publication - How to Respond to Anti-Access/Area Denial (A2/AD)? Towards a NATO Counter-A2/AD Strategy 02 Mar. 2016 | Last updated: 12 Jan. 2017 18:33
    Обаче много задълбахме. Мисля, че в статията е подчертано нещо много важно, а именно- “...A thorough understanding of A2/AD requires far more than a focus on the obvious military aspects and capabilities, which are actually only the tip of the iceberg. Of course, a look at weaponry and systems that would be used in denying access is critical. Equally important, though, is a comprehensive analysis of NATO member states’ capabilities to maintain a strategic and technological edge, so as to guarantee this access, whenever and wherever it might be needed. But even more than this, a multifaceted approach is mandatory: A2/AD can be seen as a policy challenge that requires NATO to fully understand what is at stake and how it can properly respond, while taking into account the risk of escalation...“ Нали се сещаш, че ПРЕДИ да коментирам по същество това, трябва да съм започнала да пиша докторантура в тази област- тук обикновената магистратура не помага:)

    Коментиран от #42, #43

  • 42 Ибрахим

    18 8 Отговор

    До коментар #41 от "гост 2":

    чети мацко чети.истината ще те направи свободна.отговори на себе си,мене ме остави аз съм прост.

    Коментиран от #44

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 гост 2

    9 16 Отговор

    До коментар #42 от "Ибрахим":

    :) Ама аз НЕ ИСКАМ да пиша докторатура по тази тема и НЕ ИСКАМ да имам разрешение за достъп до класифицирано инфо на НАТО. Така, че- както чета, стигам до тук- “...The illegal annexation of Crimea, and the increasing number of troops and advanced weapons in the port city of Kaliningrad, could prevent NATO’s freedom of movement in these regions. The narrow corridor connecting Poland with Lithuania — the “Suwalki Gap” — is the only land link between “mainland” NATO members and the Baltic States. It could, potentially, be cut off, thus challenging the Alliance’s ability to reinforce these countries other than by air or sea. Moreover, Russia is also positioning A2/AD capabilities in Syria....“ Последното изречение е много показателно за действията на русия- не за политическите й лакърдии и доказва, че руснаците говорят едно, подписват друго, а правят 3то и 4то, което пък означава, че не са желан военен съюзник за никоя нормална европейска държава...

    Коментиран от #45

  • 45 Ибрахим

    14 7 Отговор

    До коментар #44 от "гост 2":

    аз пробвах да ти покажа посоката,ти дали ще намериш пътя е твой проблем.
  • 46 кики

    7 18 Отговор
    Намалете дозите в коневръза,бре бре,много компетентно цвилене от крепостни мужици,бря,бря
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ултра

    7 14 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Русия от своя страна обяви, че разузнавателният самолет е приближил руския изтребител по провокативен начин.

    Ъхъъъъм, значи тромавият руски изтребител кротко си е висял във висините, когато един пъргав разузнавач на ВВС на САЩ, го е провокирал с опасно бърза маневра:) Сега разбрах колко са нагли тия американци, ейиииии..........
  • 49 Kcaniba

    21 7 Отговор
    Американски партенки
    И яко памперсиии
  • 50 другар

    7 21 Отговор

    До коментар #36 от "Петков":

    Ушанке, по-спокойно, ще вдигнеш кръвно в тая жега:) А иначе по темата: любимите ти руснаци не са до никакви свои граници, това въздушно пространство е международна зона, чети внимателно в статията!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 другар

    9 18 Отговор

    До коментар #28 от "Киара":

    Публикувано във факти.бг: Не искам България да е в НАТО.
    Ние сме жалка държава,дала въздушното си пространство да се пази от Турския башибозук

    Аз пък искам България да е в НАТО и тя е там, както и в ЕС, а който е против, означава, че е против и държавният курс на страната и нейните национални интереси, следователно не е българин, а най-вероятно руснак! Панимаеш?!?
  • 53 onq s konq

    8 15 Отговор

    До коментар #47 от "ОНЯ ДЕТО ШИБА КОНЯ":

    ЕДНО Е ДА "ПРЕХВАЩАШ",А СЪВСЕМ ДРУГА ДА РАЗМАЖЕШ ПРОТИВНИКА!Твоите сърби още се стряскат нощем,ама след безплатно съборените им къщички се обзаведоха по неволя с "ново строителство".
  • 54 ултра

    8 16 Отговор

    До коментар #15 от "Скорпион29":

    Публикувано във факти.бг: Какво ми цитираш членове и доктрини на едно пиратско съглашение което е пред разпад бе Турция и Гърция скоро ще кажат чал на НАТО а от там и др

    Ушанке вмирисана, то и гнилия капитализъм така го чакахте да се разпадне, ама то какво стана, а:) Сега най-големите капиталисти се оказаха най-върлите комунисти и обратното, не ли?!?
  • 55 авиофен

    19 8 Отговор
    До тук 13 постинга по темата от трол 2, така де гост 2 !?!?. Вече изобщо не се съмнявам, че добре се плаща за тролене ?
    Иначе красиви снимки са направили на руския самолет, ако може трол 2 да пише на шефовете си да ги качат някъде в по-голям размер да си ги свалим за десктопчета и пр. ;)
  • 56 ВАЛЕНТИН

    26 8 Отговор
    САЩ ИМАЛИ ЕВРОПЕЙСКО КОМАНДВАНЕ ... КАКТО И ДА Е , ЩЕ ПРОПУСНЕМ ТОЗИ НЕЗНАЧИТЕЛЕН ФАКТ. НО КАТО СА В МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ, КАКВО ДИРЯТ И ИСКАТ КАТО ПРИБЛИЖАВАТ - ТЕ !! - ДО РУСКИ САМОЛЕТ !! И ДА НЕ Е НА ВОЕННИЯ МИНИСТЪР ТЕ СА В НАРУШЕНИЕ, ЗАЩОТО ТЕ ПРИБЛИЖАВАТ. А НА СНИМКИТЕ СЕ ВИЖДА, С НОРМАЛНО ПОКАЗВАНЕ НА ВЪОРЪЖЕНИЕТО СИ РУСКИЯТ ИЗТРИБИТЕЛ С....РДОСВА ТЕХНИЯТ. А СТАВА ПРОПАГАНДЕН НОМЕР ОТНОВО - ПО-ТОЧНО ПРИКРИТО - ЗА НАИВНИЦИТЕ, КАК ЕДВА ЛИ НЕ РУСКИЯТ САМОЛЕТ НАПАДАЛ .. АКО Е ТАКА ДРУГИ НЕЩА ЩЕ СЕ ВИДЯТ ПО СНИМКИТЕ, АМА СЪВСЕМ ДРУГИ.. АМЕРИКАНЧЕТО НЕДОВОЛСТВА ЧЕ НЕ МОЖЕЛО ДА СЕ ПРИБЛИЖИ.. В НАТО ИМАТ НОМЕРА, ВИСОЧИНАТА И ДР СПРАВКИ ОТ ТРАНСПОРДЕРА НА САМОЛЕТА И ЗНАЯТ КОЙ Е.. И ЕСТЕСТВЕНО ЗНАЯТ НЕ ПО-ЗЛЕ ОТ НОРМАЛЕТ ЧОВЕК ЧЕ ДА СЕ ПРИБЛИЖАВАШ В МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ ТАКА - СИ Е ПРОСТАШКО ЕЖЕНЕ - Т.Е. НИЕ УПРАВЛЯВАМЕ ТУК - ДА АМА НЕ,... ЗА ЖАЛОСТ ТОВА НЕ Е ВИЕТНАМ ! ДААА, ВСЕ ОЩЕ ИМА ТЪРПЕЛИВИ ХОРА В РУСИЯ..

    Коментиран от #58

  • 57 Николай

    20 10 Отговор
    Каква работа има американски разузнавателен самолет там. Ако някой се навърта около твоята къща ще излезеш да го попиташ какво прави там.

    Коментиран от #60, #61

  • 58 ами леко

    8 20 Отговор

    До коментар #56 от "ВАЛЕНТИН":

    Спакойна Валентиночка, слагай боярьишника в холодильник и не му мисли многа
  • 59 999

    23 9 Отговор

    До коментар #4 от "гост 2":

    Слушай Прост 2 Руските самолети не са били в Мексиканският залив за разлика от Американските, чих го дирят по границата на Русия.

    Коментиран от #62, #63

  • 60 Ghost1

    9 22 Отговор

    До коментар #57 от "Николай":

    Защото са основен съюзник в НАТО.
    А какво правят руските самолети, че постоянно нарушават българското и европейско въздушно пространство. Те започнаха да се въртят пред и във нашето европейско пространство, а не обратното.
  • 61 Путинонефил

    10 21 Отговор

    До коментар #57 от "Николай":

    Международното въздушно пространство не е руска къща. Всеки има право да се "навърта" там. Да го обявяваш за свое, като определяш кой да е там и кой не, е нахалство и акт на агресия.
  • 62 Ghost1

    5 13 Отговор

    До коментар #59 от "999":

    Абе защо всеки застъпващ "тезата на русофила" използва нецензурни думи към онези несподелящи тяхната странна проруска подкрепа!
  • 63 гост 2

    6 15 Отговор

    До коментар #59 от "999":

    Отговорила съм много ясно. Препоръчвам ти да посетиш курсовете в СУ по международно въздушно право, да си вземеш този семестриален изпит с оценка, различна от слаб/ 2/ и чак след това да ме питаш едно и също нещо по 5 пъти. Написала съм го много ясно в мои коментари с № 4, 25 и 26. Плати си на руски адвокат, който е на “ти“ с руското конституционно право и с международното въздушно право, покажи му моите коментари № 4,25 и 26, кажи, че са коментари на български адвокат и го попитай дали са верни за руското федерално законодателство:) Ааа- после се върни в този сайт и ми плати 50 лева по банков път за предоставената от мен за теб адвокатска консултация.

    Коментиран от #71, #83

  • 64 Boogeyman

    17 6 Отговор
    То опасно ма защо не кажат за кого е опасно....
    Ако искат мога заведа американския пилот на баячка да му превеждам туй онуй... нема ся цял живот да се напикава момчето нощем я, все пак пилот е не е шега работа.....
    Поне КУРшум да му леят....
  • 65 ОТАН

    16 5 Отговор
    Какво толкова го раздувате Да си повишат разходите за памперси и трева и въпросът е решен.Май че наскоро и един кораб беше прихванат от търговският флот ако не се лъжа.
  • 66 аааааааа

    11 25 Отговор
    мачкай ушанките, тия гадове мръсни, дето върнаха 50 години назад половин Европа!
  • 67 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    21 8 Отговор
    Смърт за саш и англосаксонците
  • 68 sms

    17 5 Отговор
    Едно е да обясняваш на майките на войниците че Кадафи имал злато и петрол излишни и що да не ги гепим , а съвсем друго е - разпространяване на Демокрация човешки свободи и култура . Интересно кой все още се връзва на тия глупости.
  • 69 111111

    10 10 Отговор
    От кравар и пияница добро не чакай!Тези идиоти почти 50 години си мерят пишоците и само хабят излишна енергия и мат'рял.
  • 70 ооооооо

    12 27 Отговор
    Една комунистическа страна остана и тя ще бъде принудена да клекне - няма къде да ходи! Китай не го мислете...те са вече друга бира..
    Комунизмът се оказа че достига до Империя, затова трябва да бъде унищожен ! Комунетата създадоха империя от Сибир до централна Европа без да питат никой и затова скоро ще бъдат наказани най-жестоко! Защото всички народи и държави, които поробиха - искат отмъщение за гаврата с тях!
    Дано по-скоро се случи!

    Коментиран от #73

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Гост 3

    9 18 Отговор

    До коментар #70 от "ооооооо":

    Браво. Повече такива - с това мислене хора в България означава повече добро и светло бъдеще за народа!
  • 74 емо

    21 13 Отговор
    краварските престъпници и летящите им ковчези имат място само на дъното на балтийско море.путин трябва да награди пилота изкарал за пореден път акъла на наглеците .долу америка да живее русия
  • 75 българин

    17 9 Отговор
    такива като гост 3 да вървят да бършат з...ка на по.рания запад

    Коментиран от #78

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Скорпион29

    16 4 Отговор

    До коментар #72 от "гост 2":

    А не лъжи имаш и гореща връзка с Карлуково имаш и едно( жълто) бутонче на което пише вкъщи
  • 78 Гост 3

    8 16 Отговор

    До коментар #75 от "българин":

    Аз живея винаги с мисленето си на Запад. Какво работя - работя за правото си да избирам свободно и това ме прави свободен да избирам къде. Много такива като тебе плюят по този Запад, а бягат да изкарват Западни пари. Е такива са много като тебе, но времената се променят. Незабравяй!

    Коментиран от #80, #82

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 999

    12 5 Отговор

    До коментар #72 от "гост 2":

    Че по големи бандити и про......ки от адвокати те имали? За пари бащи и майки продавате, от десет кладенци вода носите за да докажете, че черното е бяло. Ти затова ненавиждаш старата система ,защото там взимаше заплата колкото един учител и нямаше договорки със съдии и прокурори, а сега сте най големите бандити.И да ти кажа имаш бутонче защото знаеш, че си взела някъде без да си изпълнила обещанието а нормалните хора нямат такива бутони.

    Коментиран от #91

  • 82 Скорпион29

    10 8 Отговор

    До коментар #78 от "Гост 3":

    Какви пари на запад бе на запад им плащат на бг.работноците по зле от колкото на черните маймуни от Пакистан
  • 83 Ибрахим

    10 5 Отговор

    До коментар #63 от "гост 2":

    мацко хайде пак да си говорим за международно право.

    американците имат 2(СЛОВОМ) два самолета RC-135U.и двата са базирани в небраска.

    сега внимание въпрос.
    по международни договорености къде имат право да летят тези два самолета.

    Коментиран от #84

  • 84 Скорпион29

    10 3 Отговор

    До коментар #83 от "Ибрахим":

    Чакай да прочете в гугъл
  • 85 Гост 3

    9 18 Отговор

    До коментар #80 от "Скорпион29":

    Нямам общо с Гост 2, но подкрепям нейните виждания, защото са обективни и аргументирани или само защото разбира какво казва, също така и тезите на всички насочени срещу диктатурата на Путин. Одобрявам и всички които се борят навсякъде и отслабват омразната и все по- безсилна комунистическа пропагандна машина. А вие може да гледайте повече клипчета на Путин!

    Коментиран от #87, #96

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 НЕГАНЬО

    6 9 Отговор

    До коментар #86 от "БАЙ ГАН4О":

    Личи ти, че си Ганьо. Правиш се само на привиден русофил, но кеф ти дава да ползваш европейски благинки и не може да се прикриеш. Ти наистина си героят на Алеко!!!

    Коментиран от #89

  • 89 Скорпион29

    4 7 Отговор

    До коментар #88 от "НЕГАНЬО":

    И кои са тези благини? и моля без фермани

    Коментиран от #90

  • 90 НЕГАНЬО

    7 5 Отговор

    До коментар #89 от "Скорпион29":

    Отговори си сам. Ти си европейски скорпион от видът Ганьо.
  • 91 гост 2

    7 12 Отговор

    До коментар #81 от "999":

    “...Публикувано във факти.бг: За пари бащи и майки продавате...“ Не е така- троловете ни задминавате във всяко отношение! Ако ние ?продаваме за ПАРИ бащи и майки, вие продавате за РУБЛИ, които НЕ СА ПАРИ, а стотинки, бащи и майки! Една руска рубла се разменя за.... ТРИ БЪЛГАРСКИ СТОТИНКИ:) Ти за колко продаде майка си и баща си- за 7000 руски рубли на месец., ли?:)

    Коментиран от #92, #103, #105

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Монго

    11 0 Отговор
    Представям си един ден без тема за Русия,руснаците или нещо руско. Какво ще правят някои хора?
  • 94 ха ха

    2 4 Отговор
    Като удариш две водки ти се привиждат два самолета.Пилота е летял между двата.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Дивуй

    8 2 Отговор

    До коментар #85 от "Гост 3":

    Аве ей заспали къде има комунизъм и то в Русия. В момента тя си е ипериалистическа държава,или толкова си можете
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 EUSSR

    10 4 Отговор
    Тука два - три козяшки трола с пяна на устата се опитват да ни обясняват, какво нахалство е от страна на Путин негови самолети да летят над Балтийско море.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 1234567890

    7 4 Отговор

    До коментар #91 от "гост 2":

    Адвокат, военен, лекар, каратист, гост 2.
  • 104 гост 2

    6 6 Отговор

    До коментар #100 от "Скорпион29":

    5 лева струват само 4те ролки тоалетна хартия, които се ползват в дома ми от моето семейство за седмица :) Голяма скръндза си бе, чиче- сложи поне едни 3-4 нули зад петичката и тогава може и да си помисля- хахахахаха:)

    Коментиран от #108, #134

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Очо

    10 7 Отговор

    До коментар #106 от "гост 2":

    Незнам той какво работи..ама ти със сигурност облизваш всеки на.р..н краварски задник....интересно как се казва твойта професия????
  • 108 Скорпион29

    9 4 Отговор

    До коментар #104 от "гост 2":

    3-4 (0)ти си много алчна бе не се надценявай толкова давай го малко по скромно Аз не съм Джорч Сорос и не ми плащат от Америка за България както на теб.

    Коментиран от #109, #113

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Sergiy

    5 12 Отговор

    До коментар #108 от "Скорпион29":

    не съди за хората по себе си. Това че на теб плащат дървени и ти висиш по форумите 24/7 е ясно на 100%.
    Вие тролове на путьо само това правите и нищо друго, ако това е "реализация" на човека, ами слаба работа......

    Коментиран от #116

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Скорпион29

    9 5 Отговор

    До коментар #113 от "Sergiy":

    Защо пишеш като робот?

    Коментиран от #119

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 ОМРАЗА

    19 8 Отговор
    Оставете руските братя на мира!
    Защо с Русия се занимавате?
    Щот да и съсипете всичко и да напрайте и там демокрация, нали?
    Демек източване на всично полезно...

    Коментиран от #121

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Скорпион29

    12 2 Отговор

    До коментар #117 от "гост 2":

    Те и други така като тебе си мислаеха ама после обикновенно казват ,,аз от него не го очаквах това,,опасна минджа си да знаеш, в теб не виждам нищо за уважение затова ти го показвам явно
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Vasik Atanasova

    10 6 Отговор
    КОГАТО СИ НОМЕР ЕДНО 1
    МОЖЕШ ДА ПРАВИШ НЕЩА КОИТО ДРУГИТЕ НЕ МОГАТ
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Барчо

    5 6 Отговор
    Ако това са публикуваните снимки се вижда, че разстоянието между самолетите е над 20 метра. Ще питате по какво съм разбрал ли? Ами елементарно, Уотсън. Знаят се размерите на двата самолета. На снимките се виждат крилото на американския и целия руски самолет. Взема се линийка, измерва се едното и другото крило и по разликата в мащаба се изчислява разстоянието между тях. А то е малко над 20 метра в този случай и то в най-близко сниманата.

    Коментиран от #129

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Питагор

    1 3 Отговор

    До коментар #127 от "Барчо":

    Що бягаше от часовете по математика?
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 иван

    10 0 Отговор
    нато агресор 1 в света няма място каде да не се намесят сега и в Македония
  • 132 Вальо

    9 1 Отговор
    Абе, да няма грешка - вероятно става въпрос за инцидент не в Балтийско, а в Карибско море, иначе защо ще реват толкова жално-милно краварите?!?! Те утре може да поискат в Подмосковието пикник да си направят ... .ахти нахалството!
  • 133 ха ха

    0 8 Отговор
    Чудно защо льотчиците не доближават вече турски самолети.....
  • 134 Хахаха

    4 1 Отговор

    До коментар #104 от "гост 2":

    4 ролки за седмица ... Хахаха ... Явно любимата ви стая е 00, а това което правите там любимо действие. Добре, че във форума не използваш хартия, че с толкова ос******не нямаше да ви стигат иначе големите доходи ;) ... Пък може хартита ви да е безплатен консуматив към постовете. Така де. ;)
    Понякога, в желанието си да блеснеш много се излагаш.
  • 135 пилот

    3 0 Отговор
    Само така требе с гнусните мазни кукурузи !!! Следващия път направо таран и петата в гъ.а да си знаят мястото !!! БРАВО РУСИЯ !!!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.