Last news in Fakti

24 Декември, 2011 15:57 916 0

И Тръмп влиза в президентската надпревара

  • доналд тръмп

Американският магнат Доналд Тръмп, известен и със своето реалити шоу, излезе от Републиканската партия на САЩ и се регистрира като независим гласоподавател в щата Ню Йорк, където живее. Така той може би подготвя почвата догодина за трети път да се кандидатира за президент, прогнозират американски медии.

Новината бе съобщена десет дни, след като Тръмп съобщи, че се отказва да бъде водещ на дебатите сред републиканските претенденти за кандидат-президент, които трябваше да се състоят на 27 декември.

Говорител на бизнесмена посочи, че през последната година Тръмп неведнъж е казвал, че ако не е доволен от републиканския кандидат за Белия дом, може да реши да се кандидатира като независим.

Преди година за първи път Тръмп каза в интервю за телевизия Ей Би Си, че всъщност няма желание да участва в кандидатпрезидентската надпревара, но е загрижен за бъдещето на страната, тъй като "всички разграбват САЩ", и смята, че може да е човекът, който да се изправи срещу съперниците на Америка.

Тръмп и преди е проявявал интерес към надпреварата за президент на САЩ - през 1988 г. и 2000 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА