1 Ноември, 2017 07:40 1 879 15

Това беше страхлив акт на терор

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • ню йорк

Президентът на САЩ и кметът на Ню Йорк коментираха последната атака

"Атентатът в Ню Йорк е бил извършен от болен човек". Това заяви президентът на САЩ Донадл Тръмп,
цитиран от "Ню Йорк Пост".

"Изглежда, че в Ню Йорк още един болен и ненормален човек е атакувал: органите на реда следят внимателно ситуацията. Не и в САЩ!", написа Тръмп в Twitter.

През вчерашния ден мъж се вряза с бус в група хора в Ню Йорк. В резултат на това 8 души загинаха, а още 15 бяха ранени.

Нападателят е 29-годишен мъж от Тампа, Флорида. У нападателят са били открити две оръжия.

"Човекът, който е извършил това е терорист и страхливец. Това беше акт на терор. Страхлив акт на терор,
насочен към невинни хора, които не подозираха, че са застрашени", заяви кметът на Ню Йорк Бил де Блазио.

Мотивите на извършителя се уточняват. В момента се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смешни сте

    3 17 Отговор
    А,бе...........................Само в Америка атентати и убийства а в Масква-тихо и спокойно,благоденствие и просперитет,народа богат,щастлив и доволен от народната власт. Местя се в матюшка Рассия.
  • 2 мъка

    14 4 Отговор
    Не и в САЩ! Значи другаде може но в фащ не? Не са ли чували че който сее ветрове жъне бури?
  • 3 Кърк патрик

    11 7 Отговор
    Най тъпия президент кукла на конци има у сашово хахаха некои верва ли му че всичко е постигнал като е работил на струга хахахах
  • 4 Morgoth

    9 3 Отговор
    Все като страхливи ги определят, та се чудя как ли изглежда смел терористичен акт? И изобщо когато си очевидно много по-слаб каква е смелата постъпка с която да защитиш разбиранията си? Да дадеш живота си за кауза, независимо колко погрешна е тя е всичко друго, но не и страхливост.

    Коментиран от #6

  • 5 Маг

    7 2 Отговор
    Американците смели актове на терор ли предпочитат?
  • 6 един там

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Morgoth":

    Разбира се, че са страхливи. Никой нормален и смел човек не би убивал невинни. Те го правят уж за религията, но това е страх от задгробния живот, че няма да са там където искат с девиците и другите мюсюлмански глупости. Самота им религия е религия на страха и подчинението. Идеологията е такава, че тези най-долу вършат пъклените си дела от страх, който е облечен в вякакви си там техни идеали. Другата евентуална причина е принуда и склоняване. Заплашили са семейството му, децата му и т.н. Или живеят много бедно и някоя терористична организация им даде някаква голяма за техните представи сума, обещае да издържа семейството, ако той се жертва и работата става. Всичките тези неща не са проява на смелост, а точно на обратното. Обикновенно тези организации добре избират тези, които са лабилни, маргинални и мекушави. Обработват ги психически и ги пущат да направят планираното. Смелите вербуват, промиват мозъци и се бият, а не правят атентати.

    Коментиран от #7, #15

  • 7 Крадец

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "един там":

    Атентатът ,брат ми,е точно срещу невинни хора!Какво да му е страхливото,стремиш се да убиеш колкото може повече хора и това е!
  • 8 реалист

    9 5 Отговор
    Щом това е "страхлив акт на терор" ,то вашия терор в световен мащаб трябва да е героичен ??? Или аз нещо съм се объркал , забравил съм че вие просто сеете "демокрация" по света ?
  • 9 учен

    4 7 Отговор
    Атентатора е от СССР! Рейгън правилно го прати в ада ! Тръмп . заемай се с Раша. за да има мир !
  • 10 Юрий Андропов

    1 5 Отговор
    Чисто сАвпадение е, че болшинството са със съвецко самосъзнание, от братски савецки республики или отломки от братски савецки режими от близкия изток. Нескритата радост на трол бригадата по хибриден руслям също е съвпадение.
  • 11 Откачен Борсук

    1 8 Отговор
    БГ рушлямчетата да не бързат да се радват. Тяхната родина рассия също никак не е имунизирана срещу тия откачалки. Въпреки че 99% от тях са от някоя бивша савеЦка република.

    Коментиран от #13

  • 12 КАТЯ

    9 2 Отговор
    ЗАЩО ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ТОЯ ТЪПАНАР ТРЪМП С ДУМИТЕ ''СТРАХЛИВ ТЕРОРИСТ'' ИСКА ДА КАЖЕ ЧЕ Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ ''ПО-СМЕЛ ТОЗИ ТЕРОРИСТ'' ... ИЛИ СЕ БЪРКАМ...???
  • 13 Путин

    11 1 Отговор

    До коментар #11 от "Откачен Борсук":

    Не 99% а 101% са руснаци. Просто ги изкарах от страната и сега ги поразреждам. Аз създадох талибаните в Афганистан, Ал Кайда и бен Ладен. Аз влязох в Ирак защото Садам ми пречеше да създам ИДИЛ. Аз направих от Либия това, което е сега. Аз не си мръднах пръста, в продължение на четири години, когато мюслитата създаваха държава в Ирак и Сирия. Добре, че дойдоха каубоите та да ги смъртафосат. Аз бе, аз! Заключвай се и се мушни под дивана, да не взема аз да ти потропам на вратата и докато дойдат отвъд Атлантика демократичните сили, да си приел исляма...изодздадзе!

    Коментиран от #14

  • 14 Тръмп

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Путин":

    Оня с пушката,дето изтрепа 50 човека на концерта,пак от Раша ли беше,че не си спомням,пък ти гледам,че си паметливо момиче!?!
  • 15 Morgoth

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "един там":

    Че са маргинали и лабилни психически спор няма. Че са идиоти, които са се оставили до такава степен да ги манипулират, че да си дадат живота за чужда кауза, спор няма. Че зад привидно религиозната им кауза се крият престъпни организации целящи власт и печалба, това също е ясно. Но страхливост? Страхливия прекланя глава и се скатава. Той не отива да безчинства и да убива. Тези хора се изживяват като воини на своята религия. Иска се смелост за да умреш, дори когато са ти обещали 40 девици.