Last news in Fakti

27 Януари, 2018 16:37 1 463 0

Най-малко 10 убити в клуб в Бразилия

  • бразилия-
  • форталеза-
  • клуб-
  • престрелка-
  • убити

Най-малко 10 души са загинали и още шест са пострадали в резултат на стрелба в клуб в североизточният бразилски град Форталеза, съобщава агенция EFE по информация на официални източници.

Инцидентът е станал в 1.30 през нощта срещу събота в бедната част а града. Група въоръжени лица са нахлули в клуб и са открили безразборна стрелба. Предположенията на властите са, че става дума за разчистване на сметки между нарко групировки.

Пострадалите, сред които 19-годишно момиче и още три на по 16 години, както и един 24-годишен младеж, са настанени в болница, съобщава телевизионният канал Globo.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА