6 Февруари, 2018 09:04 2 130 0

Пирати освободиха отвлечен танкер

  • марин експрес-
  • танкер-
  • пирати-
  • гвинейски залив-
  • бенин

Всички моряци от "Марин Експрес" са невредими, а товарът на кораба от 13 500 тона бензин е непокътнат

Пирати освободиха отвлечен танкер - 1

Пирати освободиха танкер с 22-членен индийски екипаж, който отвлякоха в Гвинейския залив край Западна Африка, предаде Reuters, като се позова на компанията оператор.

Базираната в Хонг Конг Anglo-Eastern съобщи в изявление, че всички моряци са невредими и товарът на кораба от 13 500 тона бензин е непокътнат.

Контактът с танкера "Марин Експрес" беше загубен в Бенин в петък. Подробности около освобождаването на кораба не бяха разкрити.

Пирати освободиха отвлечен танкер

Бандитите стават все по-активни в Гвинейския залив, където крадат товари и искат откупи, на фона на намаляването на пиратските атаки в световен мащаб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА