20 Март, 2018 12:29 34 568 1

Тръмп заплаши трафикантите със смъртно наказание

  • смъртно наказание-
  • наркотици-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • наказание

Президентът смята, че по този начин ще се реши проблемът с наркотиците

Тръмп заплаши трафикантите със смъртно наказание - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че наркотрафикантите трябва да бъдат санкционирани със смъртно наказание, предаде „Скай нюз“. По думите му по този начин ще се намали разпространението на наркотици.

В Съединените американски щати има „епидемия“, заяви Тръмп. Само с твърдост това нещо ще се спре, защото дилърите се страхуват най-много от твърди мерки, посочи държавният глава.

През 2016 година опиоидите отнеха живота на 42 000 души в Щатите. Цифрата е най-голямата в историята на страната. Тръмп призова за смъртно наказание в щата Ню Хампшър, който е един от най-засегнатите от наркотиците.

Освен това американският президент иска по-голяма осведоменост в училище относно използването на наркотични вещества и вредите от това. „Тук става въпрос за справянето с един много голям проблем. Ако не сме твърди, няма да успеем“, каза Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дутерте

    9 0 Отговор
    Много здраве на О'Бонго и на американския хелзинкски комитет.