Last news in Fakti

9 Април, 2018 19:30 2 568 3

Порнозвезда иска разпит под клетва за Тръмп

  • доналд тръмп-
  • сторми даниълс

Сторми Даниълс, която твърди, че е имала връзка с Тръмп, поднови опита си да накара президента да отговаря на въпроси

Порнозвезда иска разпит под клетва за Тръмп - 1
Снимка: БТА/АР

Порноактрисата Сторми Даниълс, която твърди, че е имала връзка с Доналд Тръмп и че й било платено, за да я пази в тайна, поднови опита си да накара президента да отговаря на въпроси на адвоката й под клетва, предаде Ройтерс.

Майкъл Авенати, адвокатът на Сторми Даниълс днес заведе иск във федерален съд в Лос Анджелис. В него той иска президентът да бъде подложен на разпит под клетва, както и неговият адвокат Майкъл Коен. Авенати иска двамата да отговарят под клетва на въпроси за плащането на сумата от 130 000 долара на Сторми Даниълс малко преди президентските избори през 2016 г. като част от необявена сделка за запазване в тайна на връзката на порноактрисата с Тръмп. Сторми Даниълс се опитва да постигне обявяването на тази тайна сделка за невалидна.

Тръмп отговори на въпроси за Даниълс за първи път миналата седмица. Той каза, че не е знаел нищо за такова плащане, направено от Коен. Той каза също така, че не знае откъде Коен е взел парите. Белият дом няколко пъти вече повтори, че Тръмп отрича да е имал афера с порноактрисата. Коен пък казва, че е извадил парите от собствения си джоб, без да са намесени предизборната кампания на Тръмп или Организацията Тръмп, припомня АП.

Неотдавна Сторми Даниълс каза в интервю за програмата 60 минути по Си Би Ес, че е правила секс веднъж с Тръмп и че после се почувствала заплашена и принудена да подпише въпросното споразумение за запазване на случая в тайна, припомня Ройтерс.

Заради нарушаване на споразумението адвокати на Тръмп искат от Сторми Даниълс 20 милиона долара за нанесени вреди, допълва агенцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    4 1 Отговор
    Мнооого хитър американски еврейн е Коен( на еврейски- свещенник). Инвестира 160 хил. и сега ще гушне 20 милиона долара. Горката жена, хем бай Даньо я е таковал, хем ще му плати 20 милиона.
  • 2 бай Шиле

    4 0 Отговор
    Виждам и в този случай дългата ръка на Москва.Няма
    начин руснаците да не са замесени в този опит за
    дестабилизация .Да вземат да екстрадират тая ковра.
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    Ако бе мирно стояло, не би чудо видяло ! Това е всичко в едно изречение !!!