Last news in Fakti

5 Май, 2018 22:01 1 664 2

Рок икона влезе в алкохолния бизнес (ВИДЕО)

  • боб дилън

Боб Дилън пуска собствена серия уиски

Легендарният певец Боб Дилън се обедини с производителя на алкохол Марк Бушала, за да пусне собствена серия уиски, съобщи Conatcmusic.

"Човек не винаги намира вдъхновение. Понякога то те намира. Искахме да създадем колекция от американски уискита, всяко от които разказва някаква история".

Фирмата на Дилън е наречена "Heaven's Door Spirits" на хита му от 1973 г. "Knocking on Heaven's Door". Тя ще предлага бърбън, ръжено уиски и уиски, отлежавало в две бъчви.

Бушала отхвърли предположението, че Боб Дилън е само лице на техни продукти.

"Това е негова марка, негова идея. Ние само му помогнахме да направи каквото иска. Боб не иска да е лице на марка и не иска опаковката да крещи "Дилън" - каза Марк Бушала.

На обратната страна на етикета ще бъде отпечатан подписът на Боб. Той ще се вижда само след като бутилката бъде отворена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Казанджия

    1 0 Отговор
    Всички американски уискита , се произвеждат от ГМО растения ! Наздраве , с Българска домашна гроздова ракия !!!

    Коментиран от #2

  • 2 El comandante

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Казанджия":

    Да си го пие!!!