Last news in Fakti

8 Юли, 2018 10:40 3 464 79

Страх от оттегляне на американските войски от Европа

  • американски войски-
  • европа-
  • нато

Нарастват страховете от оттегляне на американските войски от Европа преди срещата на НАТО, пише британският вестник The Telegraph, цитиран от Фокус.

Доналд Тръмп може да заплаши да изтегли американски войски от Украйна и да откаже САЩ да участват в съвместни учения на НАТО, ако Великобритания и други европейски държави не се ангажират с увеличаване на разходите за отбрана, страхуват се военни фигури и дипломати.

Високопоставени източници, участващи в подготовката за срещата на върха на НАТО през тази седмица, са загрижени, че американският президент ще започне преговори с Владимир Путин за "преначертаване на пейзажа на сигурността" в Европа, ако лидерите откажат да изпълнят исканията на г-н Тръмп да поемат по-голям дял от разходите за отбрана.

Военни и дипломатически лица завиха пред "Телеграф" за страховете за евентуална оферта, която Тръмп може да направи на Путин на планирана среща на върха между двамата лидери в Хелзинки на 16 юли - четири дни след срещата на върха в четвъртък в Брюксел.

Отделно, министърът в министерството на отбраната Тобаяс Еллууд предупреди: "Като се има предвид военното присъствие на САЩ в Европа и неотдавнашните враждебни действия на Путин, които разрушиха континенталната стабилност, много зависи от резултата от предстоящите две срещи на високо равнище. Великобритания, като най-голямата и най-способна военна сила в Европа, има право да играе роля в промяната на американското мислене."

Това изявление идва, когато посланикът на Великобритания в Америка днес обяви категорична запазване на отношенията между Великобритания и САЩ по време на администрацията на Доналд Тръмп, настоявайки военните връзки да останат "по-силни от всякога" въпреки някои политически различия.

Той обаче добавя, че само защото Великобритания и Америка имат отношения, които са "толкова близо и отворени", те могат да споделят оплакванията си с честност.

САЩ имат военно присъствие, вариращо от войници до самолети, в Украйна, Полша, Германия, Литва, Латвия, Естония.

Щатите намаляваха присъствието си в Европа до присъединяването на Крим към Русия през 2014 г., когато бившият президент Барак Обама стартира нов подход за подкрепа и обучение на въоръжените сили на държавите от НАТО по границите с Русия, за да се предпазят от бъдещи агресивни ходове. Само миналия месец САЩ проведоха съвместно учение на НАТО в Полша и в балтийските държави, включващо 18 000 войници.

Дипломатически източник каза, че участници в подготовката на срещата на НАТО се опасяват, че Доналд Тръмп ще използва срещата на върха тази седмица, за да оттегли американската военна подкрепа заради недостатъчните средства, отделяни за отбрана от европейските партньори. "Украйна наистина е в опасност", каза източникът.

Официално запознат с подготовката на Великобритания за срещата на върха добави: "Бихме могли да сме в ситуация, в която Тръмп и Путин ще излязат с някаква сделка, която ще се опитат да представят като политическа победа и на двете страни, в крайна сметка да оставим Европа открита и уязвима в решаващ момент в нашата история с толкова много нестабилност на континента."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мейчок две чаши

    50 4 Отговор
    Пълни глупости, защо изобщо ги пускате тези бритиш пропагандни простотии !?!?!?
  • 2 Гост

    51 7 Отговор
    Абе те да се махат от България,пък за Европа незнам.То си е джендърска работа!

    Коментиран от #62

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 goni

    46 4 Отговор
    Човека е бизнесмен! Иска пари!:) Приятелството си e приятелство, ама сиренето....!:) На ЕU по-евтино ще му излезе да се договори с Русия, ама Бате не дава!:)
  • 5 а бе кога

    30 3 Отговор
    най-после политиците ще престанат да правят каквото си искат а това което избирателите смятат за необходимо !! нека да попитат с референдуми ес дали искаме американски войници на наша територия и тогава да се вземат решения. а защо няма европейски войници в америка...нали сме съюзници ...ами ако русия нападне америка нали трябва да сме там...акто и янките са се настанили у нас или в америка не може да има чужди войски но в европа може !!! вън нато от ес а англетата са вече извън съюза и да правят каквото си искат

    Коментиран от #15

  • 6 Хасан

    41 0 Отговор
    Аз пък не разбрах..Русия има някакви враждебни намерения към Европа ли???
  • 7 goni

    37 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Бесен! Прав си! Няма кой да ни нападне! Русия не може без Европа! Изобщо нямат никакъв интерес да се случи нещо лошо с EU! Точно обратното! Колкото по-силен е ЕU, толкова по-добре ще е Русия! Ама, някой друг не мисли така!

    Коментиран от #10

  • 8 Бесен Язовец

    33 2 Отговор
    В Щатите живеят оше през 1960 г.и им се привиждат врагове от Изток!

    Коментиран от #34

  • 9 Бай хой

    26 3 Отговор
    Относно руската заплаха какво да им кажа на западналите наглеци освен - внимавайте какво си пожелавате че може един ден наистина да се случи.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Апикуро

    26 1 Отговор
    Пак изказвания на смотани джендъри от острова на циганите,ама нали са от едно котило с задокеанските педеруги и гледат да насърчават европейските правителства да спонсорират военно-промишленият комплекс на САЩ,без който краварите не могат да съществуват.
  • 12 НКВД

    26 5 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Тоя па! Тоя па! А любимата ти САЩ от 350 мил.дори не се класира на тоя световен форум! А любимата ти Германия и величия като Аржентина оттдавна са си изпрали футболните чорапета!

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 НКВД

    16 2 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен Язовец":

    Много си зле с представите за красавица!!! И резил щеше да е ако беше хокей! Русия никога не е била футболна държава реьика е за Аржентина и Германия !! Хахаха красавицаАаАаАааааа

    Коментиран от #26, #40

  • 15 Диди

    1 22 Отговор

    До коментар #5 от "а бе кога":

    Ако американците напуснат Европа (което няма да стане),ти как мислиш,кой ще нападне Европа? Да се направи референдум в Европа и да се запита,дали европейците искат американците,или руснаците.Защото,ако предположим,че американците напуснат Европа,Путин ще се възползва от това и ще навлезе в Европа.Европа за съжаление не е все още силна,за да се грижи сама за териториалната си сигурност.А също да не забравяме 3 другият диктатор Ердоган,който доволно ще потрива ръце и ще се възползва също като диктаторът Путин.

    Коментиран от #18, #19

  • 16 а стига бе....

    20 2 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Е много ви падна нивото на амерските подлоги-многооо..по твойта логика Китай трябва винаги да е световен шампион...--ДДДД

    Коментиран от #43

  • 17 goni

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Е! Спорта си е спорт!:) Колкото до русофили и русофоби! Нямам нищо общо с който и да е от тях, защото смятам че е изключително глупаво! Трябва да си гледаме интересите на страната и народа! Всичко останало....!:) Абе, бих го написал
    на чист български, ама ще ми изтрият коментара!:) Ти се сещаш!:)

    Коментиран от #21

  • 18 ами ти

    21 1 Отговор

    До коментар #15 от "Диди":

    наистина изперка...да не си вярваш, че ако руснаците искаха да навлезнат в европа 40 000 американци щяха да ги спрат !!! я обясни какво щяха да постигнат ако руснаците навлезнат в ес....ами то в европа полезни изкопаеми НЯМА а и руснаците си имат достатъчно от всичко...изнасят най-много жито. предтави логично как русия ще завладее европа и как ще я задържи и най-вече ЗАЩО ??? а ердоган ...60 млн турция срещу 500 млн ес просто няма никакъв шанс. та искаш да ни убедиш , че американските войници са готови да умрат защитавайки европа....а бе ти би ли умряла биейки се за америка ако хипотетично русия я нападне ??? айде стига с тоя козяк бе

    Коментиран от #27

  • 19 goni

    10 4 Отговор

    До коментар #15 от "Диди":

    Диди, Диди!:) Толкова е приятно да прочетеш дамски текст във форума!:) Никой няма да ни нападне!:) Не знам коя си, но сигурно си красива, млада и изключително наивна! Би ми било приятно да се запознаем!
  • 20 Иван Бонев

    15 2 Отговор
    Ванга го е казала , Русия и Сащ ще се съюзът , Русия ще е големият победител . Както винаги ние сме на грешната страна , не се научиха нашите ръководители от историята на България че винаги когато сме срещу Русия сме на губещата страна , неговоря да им целуваме задните части но , една по умерена политика без враждебност и злоба винаги ще ни дава шанс на добри отношения с тях пък и не само с тях , нали !? Това чуждопоклонничество и постоянно наведено към едни или други силни на деня положение ни е превърнало в опсолютните утайки и аутсайдери на Европа ! Винаги и на първо място трябва да бъде интересът на България , е , видяхме до къде ни докараха всичките ни управници в прехода , близките с властта тънат в богатство , умните и интелигентни хора без връзки с тях напуснаха България , простите и наивните седят и работят за смешни пари , циганите дерибействат , пенсионерите мрът като мухи въпреки социалистическата си закалка , заливат ни тихо с мюсюлмани и като гледам картинката въобще не виждам някой да има ясна стратегия за бъдещето на България ! Има някакъв шанс само ако политиката на България се промени и българите започват да се връщат в България

    Коментиран от #25

  • 21 фак..ти

    0 15 Отговор

    До коментар #17 от "goni":

    АКО НЕ БЯХА АМЕРИКАНЦИТЕ,ЕВРОПА ЩЕШЕ ИЛИ ДА МАРШИРУВА ХИТЛЕРИСТКИ ИЛИ СТАЛИНИСТКИ,ХА,ХА,ХА!

    Коментиран от #38, #59, #77

  • 22 СеСеСере

    2 20 Отговор
    Ушанките, ще нападнат Европа, както нападнаха Крим, искат Украйна, Прибалтика, искат всичко. Боклуци! Също, като нашите русофилчета!

    Коментиран от #23, #35

  • 23 Инкогнито

    17 3 Отговор

    До коментар #22 от "СеСеСере":

    Даже ще ти изядът и филиите с маргарина русофобчеееееее!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Дидо

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "Иван Бонев":

    Така е , около два милиона да се върнат в БГ и всеки купи жилище само икономиката ни ще хвръкне нагоре , да не говорим за други ползи ако се върнат че става прекалено хубаво

    Коментиран от #29

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 патриотъ

    10 0 Отговор
    Да,време е янките да си обират крушите от Европа и да оставят света да живее свободно!А англичаните така или иначе са свършили курса и отиват към Пакистан,така че,за тях да нямате грижа!
  • 29 за първи

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Дидо":

    път чувам някой да иска да работи в строителството като теб....щото аз така разбирам ентусиазма ти да се върнат 2 млн и да си купят жилища а ти има да работиш като общак. а иначе няма ка да сработи хора живяли навънка да свикнат в манталитета в България...гласувате за едни и същи боклуци, натискате се за работни места в администрацията...парите не са много но нищо не работите,толерирате корупцията. за да се оправи България поне 40 % от хората които са в момента тук трябва да бъдат изселени...а 10 % по затворите

    Коментиран от #57

  • 30 goni

    1 5 Отговор

    До коментар #24 от "Бесен Язовец":

    Не мога да разбера, какво удоволствие ти доставя да ги дразниш?!:) И едните и другите! Нивото им е елементарно! Не виждам смисъл човек изобщо да се занимава!

    Коментиран от #37

  • 31 ххааххааааахххххааа

    10 2 Отговор

    До коментар #27 от "Диди":

    Пази сеееее...Путин зад вратата--Путин зад дивана-- Путин зад пердето--Путин под кревата--Путин зад шкафа--БАуууууууу и те изяде......
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 goni

    5 5 Отговор

    До коментар #22 от "СеСеСере":

    Това дето си го написал, наистина ли го мислиш?! Руснаците са в отбрана! Те нямат избор! И през ум не им минава да атакуват! Даже не посмяха да вземат Одеса, който е стар руски град! Знаеш ли защо Путин е с такова одобрение, въпреки непопулярната си политика?" Те искат да ни опрат нож в слабините! Няма да позволим!"Провери, кой го е казал!

    Коментиран от #60

  • 36 явно

    9 1 Отговор

    До коментар #32 от "Диди":

    българският език не ти е майчин щом не си успяла да осмишлиш зададените ми въпроси...може да си комуникираме на някой друг език...без турски и цигански естествено. питах ОТ КОГО да се защити европа ?? какъв интерес има русия да нападне европа и какво би направила тя след като победи....т.е ще остави окупационни войски на целият континент !!!! ще започне да експлоатира природните богатства на континента ли.....просто дай някакъв логичен план за действие на русия срещу европа и как си представяш европа под руски ботуш....няма как русия дори и да иска да задържи под контрола си европа...това все пак не е средновековието и времената на римската империя са отминали.

    Коментиран от #42

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 goni

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "фак..ти":

    Сигурен ли си че щеше да живееш по-зле от днес?! Аз, не съм!
  • 39 goni

    9 1 Отговор

    До коментар #37 от "Бесен Язовец":

    Честно казано едва ли някой в Русия е вярвал че Сборная ще успее да се класира чак толкова напред!:) Не се интересувам от футбол, но хора, които разбират казват че това за тях е голям успех!

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 goni

    1 2 Отговор

    До коментар #36 от "явно":

    Дамата явно нещо се е объркала!:) Не се ядосвай!:)

    Коментиран от #44

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 защо

    6 2 Отговор

    До коментар #42 от "goni":

    да се ядосвам...то жените рядко мислят логично или успяват да представят задоволително точно една идея но поне да не се излага във форума. няма как путя да се събуди днес и хоп хрумвайки му да нападне европа...нали дори и той трябва да има план защо ,как да го направи и какви ще са отделните фази .то добре е да си получаваш центовете но като не може да не се опитва да мисли

    Коментиран от #47

  • 45 goni

    3 4 Отговор

    До коментар #41 от "Бесен Язовец":

    Не знам защо Путин не е отишъл. Една от причините е че може да е имало притеснение че футболисти те ще се" пренавият" и няма да издържат на напрежението! Много го уважават! Такива са! " За родину за Сталину!" За тия да загубят пред погледа на вожда....!!! Така че...!

    Коментиран от #48

  • 46 Я пък тоя

    3 1 Отговор
    До Бесен Язовец.
    Я си спомни, как Песков по телевизора показваше карти и твърдеше, че за 2 дни руските танкове ще са в Берлин
  • 47 goni

    2 2 Отговор

    До коментар #44 от "защо":

    Дамата, явно е много млада и наивна! Не мисля че работи за пари. Просто и харесва да си пише с по-възрастни мъже във форума!:)
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Доктор Охболи

    5 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Доналд Тръмп може да заплаши да изтегли американски войски от Украйна...
    Чий го дирят американски войски в Украйна? Защитават купената от Байдън газопреносна мрежа на Украйна? затова ли Северен поток 2 не трябва да се строи? 500 000 000 Европа иска да я пази 300 000000 САЩ. Ма те и там в армията педерастите преобладават, пак няма да я опази.

    Коментиран от #54

  • 51 НКВД

    4 2 Отговор

    До коментар #40 от "Бесен Язовец":

    Кво световно бееееее! Олпидата гледа ли? Олимпиада веднъж на 4 г.се прави и там са най- добрите медалисти а именно РУСИЯ!!!

    Коментиран от #55

  • 52 Чичко Сладоледаджия

    7 1 Отговор
    Страх ги З.Европа че като си тръгнат америте от европа и полилеите и WC ще демонтират даже от казармите
  • 53 goni

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "Бесен Язовец":

    Живял съм и съм работил в Русия. За тях да не оправдаеш доверието е непростим грях! Много може да се пише по темата, ама няма смисъл! Дават всичко от себе си, но обикновено не е достатъчно! Очакванията винаги са по-високи! Не са виновни! Просто особеност на мислене! Колкото до вдъхновение! До колкото ги познавам за тях е опасно човека, който едва ли не боготворят да ги наблюдава!Тогава държат на всяка цена да спечелят и обикновено грешат!
  • 54 Доктор Охболи

    0 2 Отговор

    До коментар #50 от "Доктор Охболи":

    Ха-ха, двама педерасти се отбелязаха с минуси...дерзайте, повече сте в тоя форум, не се свенете.

    Коментиран от #56

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Дидо

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "за първи":

    Откъде знаеш за кой гласувам бе , ти си един от тия дето да ги изселят ми се струва , болен си а не взимаш лекарства , вижда се на първо четене че си шизо и параноик и кво бачкам аз няма как да знаеш и не сравнявай другите по себе си , това дето казваш описва точно теб ми се струва
  • 58 стоян георгиев

    1 4 Отговор
    тръмп е агент на путин и негова марионетка за което трябва да бъде осъден и свален.тои се опитва да бламира всичко постигнато от запада през последните 70 години.ако се изтегли сащ от европа ще има много сериозно напрежение между европа и новите диктатори путин и ердоган,което така или иначе ескалира след идването на тръмп на власт.

    Коментиран от #65, #69

  • 59 JPower

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "фак..ти":

    И в двата случая щеше да е много по-добре от сегашната еврогейатлантическа секта. Маршируването е за мъжете,ти танцува по гей парадите....
  • 60 JPower

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "goni":

    Меркел го е казала....
  • 61 НАТО ВЕЦ

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Военни и дипломатически лица завиха пред "Телеграф" - Верно, голем вой.
  • 62 БКП

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Къде у нас има американски войници?

    Коментиран от #64, #68

  • 63 аууууууууу

    2 4 Отговор
    аууу много руски подлоги тука бе

    Коментиран от #70

  • 64 goni

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "БКП":

    Има,но нищо особено като брой хора и техника. Друг е въпроса че реконструират някои бази у нас като ....! Няма значение!:)
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Морук

    1 1 Отговор
    Имах предвид руско
  • 67 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #65 от "Морук":

    и кво да вида на терминал 1 ?че българина може свободно да пътува и го прави?тва ли да видя?и да съжалявам за времето когато не можеше.смяххх!за разни турски моруци дето все ви влече сапа тва че можем да пътуваме по света свободно е сериозен проблем за отселяването ни предполагам?българина моруче има един основен проблем и тои е че не адаптиран към ситуацията да живее свободно и не знае как да се държи в нея.единия вариант е да приема свободата за свободия другия да си сака тодор живков или сега като по-модерни путин или ердоган,но споко и тва ще мине.
  • 68 падналия ангел

    2 1 Отговор

    До коментар #62 от "БКП":

    "На картата са показани базите на САЩ в света, в които има над 1000 войници. В нея не са включени базите на НАТО, в които също има американски военни, както и базите, за които има само слухове, че съществуват."
    Това е от тема във Факти бг от 24 август миналата година, ако си я намериш, ще видиш и за България. Американските бази в България са предназначени за 2500 техни войници.
  • 69 Диди

    0 1 Отговор

    До коментар #58 от "стоян георгиев":

    Същото писах в поста си,но от русофили не може човек да очаква да бъдат обективни.

    А що се отнася за руският отбор по футбол,то те ще бъдат проверени за вземане на допинг.Но нали винаги и за всичко отричат,така че ще изчакаме мнението на русофилите.

    Коментиран от #71, #74

  • 70 Бат Вальо

    3 2 Отговор

    До коментар #63 от "аууууууууу":

    Що бе, памперс, ти ся ли разбра, че ние, русофилите, сме болшинство ... и не сме подлоги, а разумни хора с достойнство, подлогарството на теб е присъщо ...
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Диди

    0 1 Отговор

    До коментар #71 от "Бат Вальо":

    Защо не вземеш да провериш?
  • 73 Морук

    1 0 Отговор
    Като ходи до терминал 1 ,само самолетите ли гледа,дефицита тука не го ли забелязваш или,примери,хора,отвсякъде корупция ,крадене, за милиони няма закони за кокошка нема прошка,режещи лентички тикви,за 17 км магистрала,зимата затворена ,посред лято наводнена,и след една година ай пак ремонт пенсионери дет са чудят с пенсийката си колко дена ше изкарат,образование нула,оди у малките градове да видиш,даскалите в едното кафене,учениците в друго,полицаите да си купуват униформи,тва къде го има ,ама така е не важно,дали на мене ше мие добре ,по важно е комшията да е по зле,плюй то ви е в днк-то,,ти на това ли му викаш свободия, надути сметки за ток ,парно телефонни също,еее на тебе харесва ли ти тази система,колко са оплакаха и кой си е платил гяволъците,осъден политик ше ми посочиш ли в нашата мила родина явно не мислиш че утре няма един нормален да остане тука ако продължава така,е ееее Ердоган и Путин ли тие виновен,

    Коментиран от #75

  • 74 Морук

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "Диди":

    Диди а вас да има някой да провери със Стоенчо,че май четете едни и същи книги само от едно издателство
  • 75 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #73 от "Морук":

    всичко тва дето го обясняваш моруче е в следствие на обществото в което живеем.на неговия морал ,мъдрост и традиции,а те са такива благодарение на вещите учители от милицията и партията дето не ни оставят и след 30 години преход.що ги няма тия работи в полша или унгария замислял ли си се,а и там има терминали на летището?
  • 76 Морук

    0 0 Отговор
    А те нямаха ли от същите вещи политици и милиционери те да не са живели в някакъв друг сталинизъм или комунизъм, и да за обществото,рибата се вмирисва от към главата,ние сами сме си виновни,не ние виновен нито Путин нито Ердоган,те знаят какво е национален интерес
  • 77 Росен

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "фак..ти":

    Я прочети малко история да видиш заради кой не маршируваме. Руснаците спасяват Европа а Американците намазаха покрай руснаците.
    А България мачка наред и Хитлер казва я се спрете малко. Историята си показва когато България започва да се разраства великите сили Русия, САЩ и Великобритания ни смачкват на прост език го написах, но все пак :)
  • 78 милитаризъм

    0 0 Отговор
    Американски военни бази има по целия свят - без да са поканени там. В Германия например, те са повече от самите германски войници. Те са там за да защитават интересите на Съединените щати, а не на страната в която са разположени.
  • 79 хари

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    използвай вибратор,ще се успокоиш приятеля ти явно не го бива в усилията да те задоволи