Last news in Fakti

14 Юли, 2018 17:00 2 119 7

Тръмп с остра атака към Обама

  • сащ-
  • обвинения-
  • русия-
  • доналд тръмп-
  • барак обама

Неговата администрация не направи нищо, заяви Тръмп

Тръмп с остра атака към Обама - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че администрацията на неговия предшественик Барак Обама не е направила нищо през 2016 година, когато се появяват данните, че Русия е извършвала намеса в американските избори.

В петък съдът в САЩ заяви, че агенти на руското военно разузнаване тайно са следели компютрите на Демократическата партия по време на изборите и са откраднали голямо количество чувствителна информация, предаде „Ройтерс“.

„Вчерашната история с 12-те руснака се е случила по време на администрацията на Обама, не по време на моята“, написа Тръмп от профила си в социалната мрежа Туитър. „Защо не бе направено нищо, особено след като се разбра, че президентът Обама е бил информиран за това от ФБР два месеца преди изборите?“, допълни той.

Доналд Тръмп наскоро отправи други обвинения към Барак Обама. Президентът посочи, че не би позволил анексирането на Крим, ако той беше държавен глава по това време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    16 2 Отговор
    Нали Руснаците бяха сто години назад в технологиите ? Май само дето много високо хвърчите. Сега вие сте много назад и далече в ляво . А паричките не стигат даже и за превъоръжаване. Пуснете втора печатница бе ! На тая не и стигат оборотите да ви покрие дълговете.
  • 2 Слави

    12 2 Отговор
    Нали уж бяха най-добрата демокрация ?
    Е явно приемствеността в Щатите вече е на изчезване.

    Коментиран от #3

  • 3 Ицата

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Слави":

    Слави, приятелю за това че няма приемственост в Щатите в момента не е виновен Доналд Тръмп.
    Виновни са Джими Картър, Джордж Буш-старши, Бил Клинтън, Джордж Буш-младши и Барак Обама, които не се примириха, че той е президент, а го упрекват и критикуват постоянно. Ако трябва да търсим виновни, че там няма приемственост са: 39-ят, 41-ят, 42-ят, 43-ят и 44-ят президент. 45-ят е невинен.

    Коментиран от #4

  • 4 Луд Коч

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ицата":

    Знаеш ли брато НИ МИ ДРЕМЕ. България е на изчезване, не приемствеността в Щатите.
    България е на хуманно дишане 29 години след идването на "Демокрацията", която вече е ИДИОТОКРАЦИЯ И ЛЪЖЕКРАЦИЯ.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Коко

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Луд Коч":

    Така ще е докато мафията ръководена от ЕС управлява даржавата целта е да се унщожи България сички трябва да знаем едно случайни работи няма сичко е планирано
  • 6 Добринкова

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Луд Коч":

    Мюмюнчо, нарича се апаратно дишане.

    Коментиран от #7

  • 7 без мозък

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Добринкова":

    Командно дишане!