Last news in Fakti

28 Юли, 2018 08:14 2 173 6

Тръмп съгласен да посети Москва

  • доналд тръмп-
  • москва

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е "отворен за посещение" в Москва. Това обявиха от Белия дом, цитирани от американските медии.

Според изявлението Тръмп "очаква с нетърпение да се срещне с президента Путин във Вашингтон в началото на следващата година" и "е отворен за посещение в Москва при получаване на официална покана".

Американският президент първоначално покани руския си колега във Вашингтон след тяхната среща в Хелзинки, но реши да отложи срещата заради продължаващото разследване относно намесата на Русия в американските президентски избори.

"Президентът смята, че следващата двустранна среща с президента Путин трябва да се състои след края на лова на вещици за намесата на Русия, така че се съгласихме да се проведе в началото на следващата година", заяви по-рано съветникът по националната сигурност на Тръмп - Джон Болтън.

Путин и Тръмп се срещнаха в Хелзинки по-рано този месец, но Тръмп беше изправен пред буря от критики вкъщи заради начина, по който се държа по време на нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1944

    3 11 Отговор
    всички искат тест драйв с кремълската булка.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Borislav Popov

    11 1 Отговор
    То бай дони от кога чака да го поканят в Кремъл ама от администрацията не го пускат ! Бай дони е върл почитател на Путин !И той иска да ходи да лови риба в Сибир .
  • 4 Borislav Popov

    5 1 Отговор
    Агент на ЦРУ: Тръмп обича Путин най-много от всички на света."Няма друг човек на света, когото Тръмп да обича повече от руския президент".Според него Владимир Путин не би разчитал прекалено на човек като Тръмп, който "дори не помни какво ще каже в края на изречението".
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дончо-мераклията

    0 0 Отговор
    Чул е той за рускините. И не създават проблеми, като американските порно-актриси. Какво ще казва на Мелания после?...