Last news in Fakti

25 Август, 2018 09:17 5 308 36

Израелският премиер: ЕС ще съжалява!

  • ес-
  • израел-
  • помощ-
  • заплаха-
  • бенямин нетаняху-
  • сащ

Европейския съюз ще отпусне на Иран 18 милиона евро

Израелският премиер: ЕС ще съжалява! - 1
Снимка: БТА/ AP

Европейският съюз ще съжалява за плана си за икономическа помощ за Иран, предупреди израелският министър-председател Бенямин Нетаняху, цитиран от ДПА.

"Мисля, че да се дават пари на този режим в този момент, е голяма грешка и това трябва да бъде прекратено", каза той по повод решението на Европейския съюз ще отпусне на Иран 18 милиона евро като част от усилията за запазване на ядреното споразумение, след като Съединените щати отново въведоха санкции срещу Техеран.

Според Нетаняху парите няма да отидат за решаване на проблемите с водата в Иран, а ще бъдат дадени за ракети и Революционната гвардия в Иран, Сирия и други места в Близкия изток. Израелският премиер направи този коментар по време на официалното си посещение в Литва.

Американските власти смятат, че решението на ЕС да отпусне милиони за разширяване на икономическите отношения с Иран е "погрешно послание в грешното време." Това каза специалният пратеник на САЩ за Иран Браян Хук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    64 6 Отговор
    Още малко и ще изключат американците от НАТО.
  • 2 Шляхтиц

    93 13 Отговор
    САЩ, ИЗРАЕЛ-СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ НОМЕР ЕДНО. И двете държави, създадени преди седемдесет, двеста години се взимат много на сериозно и без да съм историк имам усещането за последен дошъл, пръв си отишъл!

    Коментиран от #5, #36

  • 3 Гост

    18 1 Отговор
    По скоро кой ял ял ... последния плаща сметката.
  • 4 ГАЛЕВ

    77 9 Отговор
    Адолф Хитлер е бил много прав на времето за да гори еврейте в пещите,малко е гнусно и не-човешко,но като виждам действията на тези хора-евреите все повече се убеждавам,че Хитлер е бил прав.
  • 5 копейка

    8 76 Отговор

    До коментар #2 от "Шляхтиц":

    Имаш усещането ти...бълвоч.САЩ са млада държава и въпреки това ,са най-богатата влиятелна и елитна такава.От друга страна руската кочина има богата история и е недоразвита страна ,която прилича на Бурунди.Да ти имам историческия аргумент.

    Коментиран от #7, #9, #15

  • 6 Брат ми

    57 6 Отговор
    Само Циклона ще ги оправи тия еврейчета.Хитлер е бил прав.
  • 7 факт

    33 1 Отговор

    До коментар #5 от "копейка":

    расипана от същите тия 1917година
  • 8 Pompev

    11 21 Отговор
    само че ако беше ги изгорил сега нямаше да има израел-това са болшевико-комунисрически лъжи
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 пиши му

    46 0 Отговор
    до 9 Стамат
    Стамате, я пиши му откъде са парите за Федералния им разерв откъде ? И кой и защо уби Руския цар кой ?

    Коментиран от #13

  • 11 Пасатор

    30 0 Отговор
    18 млн. € измерено в ракети е нищо. Пишем тука ей тъй, да дигаме пушек.
  • 12 Обикновен Бг

    21 0 Отговор

    До коментар #9 от "Стамат":

    Асолютно си прав. Тогава, по време на пътуването потъват 11 кораба. А сега ги издирват много ловци с много възможности. Предполагаемата сума в потъналите кораби е към 3,75 милиарда долара. ПОТЪВАТ В МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ ,ПОРАДИ ТОВА ЛОВЪТ Е МНОООГО ГОЛЯМ.
  • 13 Обикновен Бг

    24 0 Отговор

    До коментар #10 от "пиши му":

    Еййййй , все още имало Българи които четат , и мислят САМОСТОЯТЕЛНО. БРАВО МОМЧЕТА , ЗНАЧИ ИМА ОЩЕ НАДЕЖДА ЗА НАШАТА ИЗСТРАДАЛА РОДИНА. БРАВО.
  • 14 Бесен Язовец

    14 7 Отговор

    До коментар #9 от "Стамат":

    Значи излизе така, че нашите чалнати комуняки, които цял живот се дупеха на тази Велика Октомврийска Революция и даже ни караха и ние тук да я празнуваме, са се дупели не на някой друг а на евреите.
  • 15 Шляхтиц

    13 1 Отговор

    До коментар #5 от "копейка":

    Употребата на квалификации като "бълвоч" не говори много добре за Вашия интелект. Показателни са и плюсовете и минусите на нашите коментари. В момента моят коментар има +30 и -7, Вашият коментар има +4 и -18.......................
  • 16 Стамат

    9 3 Отговор
    Да точно така е .След като болшивиките(евреите) ограбват държавата избиват елита на Русия и царското семейство те бягат и се получава огромен вакуум във властта и от това се възползват гадните комуняги.След това всички знаем какво се случва
  • 17 Ridik

    7 18 Отговор

    До коментар #9 от "Стамат":

    Стамате е е, Стамате, правиш впечатление на много начетено момче на пръв поглед. Проблемът ти обаче е, че не си. Опитваш се да ни работиш тънко, но не става. Ако ми кажеш от къде измисли тия 150 товарни кораба, ще те призная. Как реши, че бошевиките са започнали метежа, наречен после от тях самите Октомвлийска революция. Не трябва да слушаш баба си и дядо си - бивши комунисти, ами чети и то не само на български. Там имая една първа световна война. Там има едни горди български офицери, които приемат сълзливата капитулация на руската армия. Там има и един Улянов, който германците пращат в Русия в заключен вагон, за да не избяга. Та той и хабер си е нямал, че ще оглави световния пролетариат и че ще прави революция. Той е един -болен от сифилис дребосък / не правя аналогия с джуджето в Кремъл днес / . Единственото за което си прав е, че евреите са заборкани във всичко и то в целия свят. Това е факт. Просто, ако римляните не ги бяха разгонили по света след поредното еврейско възстание, сега щяха да си стоят в Юдея и да си въртят алъш-вериша. Отиди в Израел, огледай се и после говори за тях с такъв апломб. Че прекалиха с цифрите на загиналите във войната - прекалиха. Но и за това трябва мозък. За САЩ изобщо не искам да разсъждавам. Като погледнеш цифрите във всяка област и унемяваш. Ама комунист онемява ли? Само ако партията майка или джуджето от Кремъл наредят изрично.

    Коментиран от #21, #27

  • 18 Аз съм

    6 1 Отговор
    Голяма грешка е да са дава на евреите по 10ки милярда $ годишно безвъзмездно от УСА
  • 19 Иванов

    3 17 Отговор
    Стига плюли по евреите, рускотурски подлоги! Ако сте на тяхно място и вие ще правите същото, ще се отбранявате със зъби и нокти. Какво го бърка Иран държавата Израел? Нищо и въпреки това искат да избият евреите до крак. Използвайки тезата за външния враг държат народа си в каменната ера и който е несъгласен с аятоласите го бесят. Щом са приятели с Жужи и Ердо, не са за хвалене. Приличат на тримата тирани!
  • 20 12345

    8 0 Отговор
    А чувал ли си за необходимия враг без който не можеш да се развиеш?Та такава страна е Иран.Ако не им беше необходим досега нямаше да има такава държава.Така че този театър ще го гледаме още десетки години.Ние само плямпаме за чужди постановки докато истинските режисьори искат да има страст интриги изневери абе като турски сериал за да се гледа и да има приходи.Нали преди време излезе че лично САЩ дават на Иран оръжия под масата да не би сега да е по различно?Надали
  • 21 Обикновен Бг

    13 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ridik":

    Господине , момчето много точно си пише. На вас да ви говори нещо руското императорско злато , златният фонд на Русия, английйската кралица, ми-6 ( тогава известна като " дворяните " ), бялата армия , загадъчната смърт на руският император, чешкияр корпус,Колчак, И НАЙ-ВАЖНАТА В ТАЗИ ИГРА ЗАСПАСЯВАНЕ НА АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА И РЯЯЯЯЗКОТО И ЗАБОГАТЯВАНЕ - БАНК ОФ ИНГЛАНД, И ВНЕЗАПНОТО ПОЯВЯВАНЕ НА МИЛИАРДИ ДОЛАРИ В СМЕТКИТЕ НА 5 СЕМЕЙСТВА УПРАВЛЯВАЩИ ИК. НА САЩ. А ЗА ВАША ИНФОРМАЦИЯ КОНВОЯТ Е БИЛ ОТ 163 КОРАБА ОТ КОИТО 11 ПОТЪВАТ . ДО СЕГА СЕ СМЯТА ,ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ГОЯМОТО СЪБИРАНЕ НА ЗЛАТО И ПОДБРАНИ СКЪПОЦЕННОСТИ В ИСТОРИЯТА НА ЗЕМЯТА. ТЪРСЯТ 11 ПОТЪНАЛИ КОРАБА С ПРЕДПОЛАГАЕМА СТОЙНОСТ НА ТОВАРА 3,75 МИЛИАРДА ДОЛАРА . И ТОВА СА САМО 11 КОРАБА ОТ 163 КОРАБА. КОЛКО МИСЛИТЕ Е ИМАЛО В ОСТАНАЛИЕ 152 КОРАБА. АЗ НЕ ЗНАЯ ТАКОВА ЧИСЛО.
  • 22 Waffen SS

    16 1 Отговор
    Туй долно еврейче ли ще ни казва кое е правилно и кое не?!!! И какво? Ще пусне верния си пес доналд дък срещу ЕС? Мама ви ционисти! Ще дойде времето да довършим започнатото от Фюрера!
  • 23 патриотъ

    12 1 Отговор
    Прав е бил Хитлер!Жалко,че не е успял да довърши делото си!
  • 24 www

    1 0 Отговор
    Тоя нема думата бе.какво ще решваш ти бе?!Решава тоя който има пари бе!
  • 25 Пешо Манафа

    5 1 Отговор
    Ъххх гнусния чифут...
    Да превърнем ИзСраел в най големия завод за перилни и почистваши препарати!
  • 26 Ridik

    1 3 Отговор
    от 10 април до 19 май 1922г. в Генуа, Италия, е свикана първата голяма следвоенна финансово-икономическа конференция с участието на двадесет и девет държави. Държавите от Западна Европа имат особени финансови претенции към Съветска Русия, в която болшевиките национализират тяхната собственост.
    На конференцията те предлагат на Русия да признае финансовите задължения на царските и Временното правителства, да върне национализираните чуждестранни предприятия или да ги обезщети с тяхната стойност, да премахне монопола над външната търговия, да предостави на чужденците особенни политически и юридически гаранции. Претенциите на всички европейски държави към Русия са оценени от участниците на 18,5 млр. златни рубли. Чечерин заявява, че Русия ще изплати част от дълговете при определени условия: политически признания на Съветския съюз, отсрочка за изплащане на дълговете 30г., предоставяне на СССP на нови заеми и др.
    А сега ми докажете по какъвто искате начин легендата със 163-те кораба. Без..." баба ми разказа" ... Руснаци отдавна се чудят как да оправдаят икономическото си положение от тогава до сега. Тази легенда с корабите е използвана за оправдание на "гладомора" в Съветка Украина през 1932 - 1933г за първи път от Й.В Сталин, след като от глад умират между 3 и 3,5 милиона души. Става мантра и комунистите по цял свят я повтарят и до днес, като цифрата на корабите расте непрекъснато. Сталин в изказването си използва думите " близо 100 ". Американският журналист

    Коментиран от #29

  • 27 Стамат

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ridik":

    Ridik Ridik.Понатягаш се но не ти се получава.Още трябва да четеш.Аз засягам причинно следствените връзки.Не му е времето и мястото да пишем за история.Но щом е така ще ти дам жокер. Улянов сиреч Ленин е само една бухалка .По интересно е кой я държи тази бухалка.Чувал ли си за Троцки.Предполагам че не .Той е архитекта на октомврийската революция ,а евреите и краварите абсолютно стоят зад него и извличат огромни ползи от това . Прочети за връзките му с тогавашният президент на САЩ Уидроу Уилсън и с фамилиите Рокфелер и Родшилд.Виж и кога се създава федералния резерв и защо.

    Коментиран от #31

  • 28 Пламен

    5 1 Отговор
    Ако, беше победил Хитлер, нямаше да има Израел, САЩ и Великобритания!!!
  • 29 Обикновен Бг

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ridik":

    Господине ,Аз не пиша за конференцията в Генуа.Аз пиша за 1. Руското императорско злато което Романови ИЗЦЯЛО прехвърлят в банката на своята браточедка английската кралица - БАНК ОФ ИНГЛАНД под предлок да го пази. Ще съкратя темата ,че иначе ще теябва да се пише наадълго. ЧК постига договорка с Романов за част от императорското злато , но след операция на " дворяните " т.е. МИ-6 Романови са избити и погребани на тайно място, И ЕДИНСТВЕН НАСЛЕДНИК СЕ ОКАЗВА АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА - финанси са и нужни особенбо много тъй като е потънала в дългове А И ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВИ С АНГЛИЙСКИТЕ КОМУНИСТИ ПОРАДИ ОСОБЕННО ГОЛЯМА ОПАСНОСТ ДА СЕ ПРОВЕДАТ СВОБОДНИ ИЗБОРИ В КОИТО КРАЛИЦАТА Е ЩЯЛА ДА ЗАГУБИ. След Неочакваната смърт на императорското семейство ТЯ СИ ПЛАЩА ВСИЧКИ ДЪЛГОВЕ И СМАЗВА РАБОТНИЦИТЕ, ТОВА НЯМА ДА ГО ЧУЕТЕ ПО ХИСТОРИ ЧАНЕЛ ИЛИ ДИСКАВЪРИ. И т.н. НО ОСВЕН ИМПЕРАТОРСКОТО СЕМЕЙСТВО РОМАНОВИ СА БИЛИ ГОЛЯМА ФАМИЛИЯ И Т.Е. ПРЕКИ НАСЛЕДНИЦИ НА ИМПЕР. ЗЛАТО ОЦЕНЕНО СЕГА НА 278 МИЛИАРДА ДОЛАРА. ПОСЛЕДНИЯТ НАСЛЕДНИК НА РОМАНОВИ ЗАГИНА В КАТАСТРОФА В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ , СЛЕД КАТО СИ ПОИСКА ЗЛАТОТО, А СЕМЕЙСТВОТО МУ ИЗГОРЯ В НЯКАКВА КЪЩА ТАМ. СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е , СЕТЕТЕ СЕ САМИ.
    2. Руският военен златен фонд е фонд създаден още от Петър 1 за защита на отечеството от агресори , то е събирано от всички императори след не го като най-голям принос има Екатерина Велика, която по народност е германка. Сумата е неизвестно колосална, това са столетия събиране на злато. в най-бога

    Коментиран от #33

  • 30 Обикновен Бг

    3 0 Отговор
    2. Руският военен златен фонд е фонд създаден още от Петър 1 за защита на отечеството от агресори , то е събирано от всички императори след не го като най-голям принос има Екатерина Велика, която по народност е германка. Сумата е неизвестно колосална, това са столетия събиране на злато. в най-богатата на природни залежи страна. Започва да се изнася с кораби на английският морски флот, цялата флотилия е била 163 кораба. Тръгнали са от Одеса в неизвестна посока. От тях 11 потъват , и т.н.
    3. Чешкият корпус изнася Няколко композиции със злато при своето напускане на Русия, след сключената спогодба между тях и ЧК, като Съветите са смятали ,че няколкото милиона са напълно достатъчни да оставят корпусът да се изнесе от Русия в пълен комплект. Чак след вйната разбират ,че чехите са изнесли МИЛИАРДИ, НО КЪСНО.
    4.Бялата армия подлага на невероятен терор населението за да натрупа капитал. Навсякъде населенито е било ограбвано и изтезавано , къртили са даже ОЛОВНИТЕ ПЛОМБИ на хората.Затова болшевиките са били посрещани като освободители. ТЕ НАТРУПВАТ СЪЩО НЕЗНАЙНО КОЛОСАЛНА СУМА .,СЪХРЯНЯВАТ ГИ ПОСТЕПЕННО В САЩ, понеже всички им отказват екипировка.Само сащ са били съгласни , НО АКО ТЕ ИМ СТАНАТ ЕДИНСТВЕНИТЕ БАНКЕРИ, ПРИЕМАТ.
    5. Колчак натрупва няколко десетки милиарда злато и неизвестно голяма количество ПОДБРАНИ СКЪПОЦЕННОСТИ. ТЕХНИЯТ ПЪТ Е НЕПОЗНАТ, И СЕГА ДЕСЕТКИ ЛОВЦИ ТЪРСЯТ НЕГОВОТО МИТИЧНО БОГАТСТВО.
    ИМА И ОЩЕ МНОГО, НО СТИГА ЗА СЕГА. ЛЕК ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ.
  • 31 До Стамат

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Стамат":

    Абсолютно си прав! Само да допълня, че и самият Троцки е евреин! Той е един от хората, чрез които се финансира подготовката и самата революция и е доверено лице на Александър Парвус! Александър Парвус е човекът, който осигурява финансирането! За тези, които не ги мързи да четат:
    http://www.168chasa.bg/article/6491396
  • 32 ДРУГАРЯ ТОДОР

    3 0 Отговор
    ВСИЧКИ БЕДИ И МИЗЕРИЙ ИЗВЪРШЕНИ НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО СА ИЗВЪРШЕНИ ОТ ЕВРЕЙТЕ.
    САМО ЧИЧО АДОЛФИ ГИ Е СЛОЖИЛ НА МЯСТОТО ИМ!
  • 33 dragula

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Обикновен Бг":

    Само да уточня, че Джордж V е бил крал, а не кралица.
    Останалото не го коментирам.
  • 34 Аман

    0 0 Отговор
    До ГАЛЕВ. Ако ти е хладно можеш сам да влезнеш в пеща.
    Аман от ТъПънари
  • 35 Едо

    0 0 Отговор
    ЕТО, И ТУКА СЪЩАТА КАРТИНА. ВЕЛИКИТЕ АНАЛИЗАТОРИ. И ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЕЗИ ВЕЛИКАНИ НА МИСЪЛТА ПРИВЕЖДА ФАКТИ, ДОКАЗАТЕЛСТВА, АРГУМЕНТИ, ДОВОДИ. И ВСЕКИ СМЕЛЧАГА СЕ ПЪНИ ДА СМАЧКА ИНАКОМИСЛЕЩИЯ. ДА, АМА НЕ! ЗАЩОТО, КАКТО И ДА ГО СУЧИШ, УМНИКО, ТИ СИ ИЗВЪН БИБЛЕЙСКИЯ КОНТЕКСТ, ПОРАДИ КОЕТО СИ ТОЛКОВА ДУХОВНО ПРОСТ, ЧЕ НЯМА КАК ДА ГО РАЗБЕРЕШ, ЗАЩОТО СИ МНОГО ДУХОВНО ПРОСТ. ,, Всеки човек утвърждава своята си правда, но Господ изпитва сърцата". ТИ, УМНИКО, КОЙТО ЗНАЕШ ТОЛКОВА ВЕЛИКИ НЕЩА, ИМАШ 6 АКАДЕМИИ И ОЩЕ ТОЛКОВА НАУЧНИ СТЕПЕНИ, НАВЯРНО И ДОКТОРАНТУРА И ПРОФЕСУРА СИ ЗАЩИТИЛ, ТИ , КОЙТО УЧИШ ДРУГИТЕ, НАУЧИ ЛИ СЕБЕ СИ? ИЛИ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ТВОИТЕ МНОГОБРОЙНИ СВЕТСКИ ОБРАЗОВАНИЯ СА ДОСТАТЪЧНИ? И КАТО ХУЛИШ БОЖИЯТ ИЗРАЙЛЕВ НАРОД, СЕ МИСЛИШ ЗА МНОГО ПРАВЕДЕН? ВИЖДА СЕ, ЧЕ В СВОЯТА ЗАБЛУДА ДА СЪДИШ, СЕ ПОСТАВЯШ НА МЯСТОТО НА БОГА, КОЙТО ЕДИНСТВЕН ИМА ПРАВО ДА СЪДИ, ЗАЩОТО СЪДБИТЕ МУ СА СПРАВЕДЛИВИ! ЯВНО, ТВОЕТО БЕЗУМИЕ СТАНА ИЗВЕСТНО НА ЦЕЛИЯ ХРИСТИЯНСКИ СВЯТ. А, НИЕ, ХРИСТИЯНИТЕ, СЕ МОЛИМ ЗА ВАС, О, ЛИЦЕМЕРИ, ЗАЩОТО НЕ ИСКАМЕ ДА ВИ СПОЛЕТИ СЪДБАТА НА ОНИЯ, КОИТО НАЙ-ЛЕКОМИСЛЕНО ОТХВЪРЛИХА КРЪСТНАТА, СПАСИТЕЛНА ЖЕРТВА НА НАШИЯ ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС! ЗАЩО, СЛЕД КАТО СЕ ВЪЗПРИЕМАТЕ ЗА НАЙ -УМНИТЕ, ДОРИ НЕ СТЕ ПРОЧЕЛИ НИТО ВЕДНЪЖ КНИГАТА НА БОГА-БИБЛИЯТА? ИЛИ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НЯКАК СИ ЩЕ МИНЕНЕ МЕЖДУ КАПКИТЕ? ПРЕЛЮБОДЕЙЦИ, НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ПРИЯТЕЛСТВОТО СЪС СВЕТА, Е ВРАЖДА ПРОТИВ БОГА? ГОРДЕЛИВЦИ, СМИРЕТЕ СЪРЦАТА СИ И НАПРАВЕТЕ ПРАВИ ПЪТЕКИТЕ СИ КЪМ ВСЕВИШНИЯ БОГ, ЗАЩОТО
  • 36 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шляхтиц":

    Дай боже