Last news in Fakti

28 Септември, 2018 08:22 1 389 3

Нова голяма стачка в Ryanair

  • полети-
  • стачка-
  • ryanair

Възможна е отмяна на полети

В петък е възможно да има отменени полети на нискотарифния превозвач. „Нова голяма стачка в Ryanair“, предупреждават от МВнР. Причината е стачка на пилотите на авиокомпанията, съобщи Nova Тв. Причината е стачка на пилотите на авиокомпанията.

Министерството на външните работи препоръчва на българските граждани, които имат планирани полети с авиокомпанията на тази дата, да се осведомяват своевременно за всички възможни промени и да следят актуалните разписания на полетите. В случай на нужда гражданите могат да се свържат с превозвача за получаване на необходимото съдействие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стачка ... ?

    1 2 Отговор
    Стачката неще да пише ,защо е стачката 🤣.
    да ли е за вдигане на нискотарифните или е за против без часовата промяна по меридианите в полюсите или пречът им химичните линии кемтрейлс объркващи им въздушни течения
    🤥 нискотарифни ли ... разбира се ,
    нали е развяна ,плоска ,без часова промяна гравитацията на земята 🤧исток запад север юг 🌍движат с
    компас . Бог посади дървото 🌳на живота по средата на земята (?!)
    ЗА ДА СЕ ВИЖДА ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ
    ✈️🛳🚃🚌🚲🏡🛣
  • 2 Енгелс

    1 0 Отговор
    нямат край капиталистическите проблеми
  • 3 Ссттт

    1 0 Отговор
    Не само е възможно да се отменят полети, ами си е реално вече. За нищо не стават.