17 Октомври, 2018 09:33 2 303 1

Секс, наркотици и рокендрол за сър Ричард (СНИМКИ)

  • върджин рекърдс-
  • ричард брансън-
  • върджин атлантик

Сър Ричард Брансън получи звезда на Холивудската алея на славата

Секс, наркотици и рокендрол за сър Ричард (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Предприемачът милиардер сър Ричард Брансън си припомни времето на секс, наркотици и рокендрол, добавяйки звезда на Холивудската алея на славата към отличията си, предаде AP.

68-годишният бизнесмен, който е силата зад начинанията на "Върджин груп" в авиокомпании, музикални магазини и космически пътувания, откри звездата си с помощта на певците Ланс Бас и Бен Харпър, двама от множеството музиканти на "Върджин рекърдс".

"Да се управлява звукозаписна компания може да е голяма забава и, да, това включваше секс, наркотици и рокендрол", каза Брансън.

Секс, наркотици и рокендрол за сър Ричард (СНИМКИ)

Бизнесменът, посветен в рицарско звание от британската кралица Елизабет Втора през 2009 година, развесели множеството почитатели, събрали се за церемонията в Холивуд, с разкази как извел Джанет Джексън на разходка с балон с горещ въздух, за да я съблазни да се присъедини към "Върджин", как приютил британския певец Бой Джордж, докато той се опитвал да се отърве от зависимостта си към хероина и как се срещнал гол с китариста на The Rolling Stones Кийт Ричардс.

Сър Ричард разказа, че особено много се зарадвал да привлече The Rolling Stones към "Върджин рекърдс" през 1992 година. "Казаха ми, че онази нощ сме направили парти, което никой от нас не може да си спомни", подхвърли Брансън.

Секс, наркотици и рокендрол за сър Ричард (СНИМКИ)

Предприемачът основава "Върджин рекърдс" през 1972 година, избирайки името като признание за липсата си на опит в бизнеса. Компанията се развива, привличайки някои от най-големите имена в музикалния бранш като Spice Girls, Sex Pistols и Рой Орбисън, преди да бъде продадена през 1992 година, за да се финансира авиокомпанията на Брансън "Върджин Атлантик".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е ДА СЛАВАТА 🤝

    2 1 Отговор
    ДА СЕ В НАДЛЪГВА СВЕТА
    колкото повече ТОЛКОВА ПО РАСТЕ
    СЛАВАТА колкото повече е истината
    ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ Й ОТВАРЯТ ДА ВЛЕЗЕ В 🕳