Last news in Fakti

3 Ноември, 2018 11:26 1 648 12

Зловеща стрелба във Флорида

  • флорида-
  • стрелба-
  • студио

Стрелец атакува йога студио

Двама души загинаха след стрелба в студио за йога във Флорида, съобщи Fox News.

Атаката е станала Талахаси. Нападението е било извършено от стрелец с пушка. Имало е много пострадали.

Петима души са били откарани в болница. Смята се, че атаката е извършена от самотен стрелец.

Според полицаите няколко човека в студиото са се опитали да спрат стрелеца и да спасят живота на останалите. Полицията е ограничила достъпа до района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    11 3 Отговор
    Самоизтребват се!
  • 2 САЩисан

    13 3 Отговор
    Наркомани, проститутки, педофили, седерасти и бездомници.

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Рашастан

    5 14 Отговор

    До коментар #2 от "САЩисан":

    САЩ е най-богатата ,влиятелна и развита държава с най-богатото население.Ти да не говориш за оная евро-азиатска кочина Рашастан ?

    Коментиран от #5

  • 4 да се вземе предвид че

    9 2 Отговор
    В страната на свободата и неограничените възможности това е просто поредният скучен делник!

    Коментиран от #6

  • 5 витман

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "Рашастан":

    Не за САЩ става въпрос явно....и хич не са най богатите а най гладуващите в буквалния смисъл и по официални данни около 50 милиона американци страдат от недохранване а над 24милиона са бездомници и клошари а останалите живеят на заеми. А Русия е най големие производител и износител на хлебно зърно в света!

    Коментиран от #10

  • 6 Вальо

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "да се вземе предвид че":

    Важното е че в Черноконево стрелба няма!
  • 7 САЩисан,тъпанаринът

    2 9 Отговор

    До коментар #2 от "САЩисан":

    Би ли обяснил зомбиран малоумнико защо въпреки всичко българите бягат предимно в Западна Европа и САЩ,а не в кочината Россия?
  • 8 Пешо,тъпият путинофил

    3 11 Отговор
    Иди да поживееш в Русия(а не само да се доверяваш на нашите рубладжийски медии),за да видиш колко са щастливи там.Всички благоденстват,престъпността е минимална и са установили комунизЪма.
  • 9 xyz

    8 0 Отговор
    Убиѝци от вси страни съединете се!
  • 10 Рашастан

    4 13 Отговор

    До коментар #5 от "витман":

    Руснаците изнасяли хлебно зърно и затова не умирали от глад.ХАХАХАХА Къде ви намират такива тъпири незнам.Нали това руско зърно е възможно най-некачественото на пазара ,а руснаците са един от най-гладуващите народи.Тая мантра за умиращите от глад в САЩ ,можете да си я въртите само между вас копейките.Има бедни в Америка ,но къде няма ?? Да не говорим ,че бедния в Америка е равен на богат в Рашастан.САЩ е държавата ,която изхвърля най-много храна на боклука и на всичкото отгоре са затлъстяваща нация.Това ли им е недохраненото ? Въобще ,толкова си елементарен ,че няма накъде.Притеснявай се ,за руската кочина ,защото населението извън Москва и Санкт Петърбург е в тотален колапс и за тях храната ,пътищата и електричеството са лукс.
  • 11 Хи их хи

    10 2 Отговор
    Козяшките тролчета, да обърнат внимание,че темата е за САЩ а не за Русия! Имате си предостатъчно поле за изява! То вашата тъпотия няма край! Тема за рашките-юруш на барикадите, тема за каубоите-ние па,че си клепаме ватенките, реклама за вазелин-ауууу, американския е по-хубав от руския!
  • 12 Бай хой

    5 2 Отговор
    Наистина за толкова ли незначителни смятат сащ че отново обръщат внимание на велика Русия. То верно че положението у сащ никак не е розово но все пак да им обърнат малко внимание. В устите им само Русия и Путин.