Last news in Fakti

16 Ноември, 2018 22:02 5 809 12

САЩ не могат да си позволят президент като Тръмп

  • сащ-
  • джон кери-
  • доналд тръмп

Джон Кери с критики към президента на САЩ

САЩ не могат да си позволят президент като Тръмп - 1
Снимка: Shutterstock

САЩ не могат да си позволят президент като Доналд Тръмп. Това заяви бившият държавен секретар на САЩ Джон Кери, цитиран от „Гардиън“.

Според Кери, Тръмп се държи агресивно и детински. Той коментира неговото поведение в Париж.

Там президентът отказа да присъства на една от церемониите по случай 100-годишнината от края на Първата световна война.

Като причина Тръмп посочи дъжда.
Кери посъветва демократите, които вече държат мнозинството в Камарата на представителите в американския Конгрес, да не се вманиячават по отстраняват по отстраняването на президента и да не се оставят да бъдат обсебени от него.

Според него последните избори в САЩ са показали промяна на нагласите. Той заяви, че е противник на излизането на Великобритания от ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОЧКАТА

    29 1 Отговор
    КОЙ го избра ПРЕЗИДЕНТА, на КОЙ не му харесва....Два свята,единият е излишен....
  • 2 Барчо

    28 6 Отговор
    Тръмп управлява УСАта като ЕТърговец. Докъдето му стига властта естествено. Само че тя е доста ограничена, а не както се дрънка по филмите. Друг е въпроса че управлението на такава голяма фирма като УСАта не е някакво дружество с ограничена отговорност, а нещо много сериозно. Да се обърне малко назад във времето и да си направи сметка колко пъти е фалирал прехваления Тръмп и е започвал отначало. УСАта обаче не е фирмичка, която да се издигне от нищото след като я върне в първи клас. До края на мандата си едва ли ще успее. Пък и там няма да му позволят. А че е смешник, това всички го знаят и то не от вчера. И най-много го знаят неговите избиратели, щото ние тук откъде да го знаем преди да бъде избран, де!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тръмп

    11 17 Отговор

    До коментар #2 от "Барчо":

    Барчо са го изхвърлили от Оксфорд и сега сее акъл по селските мегдани!!!:):):)

    Коментиран от #12

  • 5 onq s konq

    13 17 Отговор
    А колко акъл според тебе се иска да затвориш кранчетата на изтичане на пари от хазната-било то за НЕПРОПОРЦИОНАЛНИ МИТА,НАХЛУВАЩИ ГЛАДНИ МИГРАНТИ ОТ МЕКСИКО/ЧЕ И ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ/,СУБСИДИРАНЕ НА ГЛАДНИ НО ПОДЛИ ДЪРЖАВИ ЕЖЕГОДНО /Палестина-100 МЛН. ДОЛАРА,Пакистан-3 МИЛИАРДА/за противодействие на афгански терористи/ ,ДА НАЛОЖИШ САНКЦИИ НА НЕБЛАГОДАРНИ ДЪРЖАВИ/Иран/,които с неконтролируемото си ЯДРЕНО ВЪОРЪЖАВАНЕ принуждават Америка да харчи МИЛИАРДИ за ОТБРАНА?
  • 6 ало N% 5

    9 8 Отговор
    Пак се изказваш неподготвен! Това са инструментите с които Америка се държи на върха!Точно за тези(и не само)кранчето трябва да е по-широко отворено,а Тръмп го затваря!

    Коментиран от #10

  • 7 Помнещ

    10 1 Отговор
    Абе, тоя не беше ли казал на американците ДА УЧАТ КИТАЙСКИ!!!
  • 8 VERAX

    10 0 Отговор
    Защо Путин не отваря кранчета?
  • 9 никси

    3 10 Отговор
    те самите американци него искат а вие искате да му правите свирки неследите ли статията на джон кери каксе е дьржал в Европа вьв врьска послучаи100 години от пьрвата псв
  • 10 onq s konq

    9 10 Отговор

    До коментар #6 от "ало N% 5":

    Баш че съм си подготвен...ТОЧНО ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ,които НЕ ПРОПУСКАТ да спекулират подигравателно с американския външен дълг и колко САЩ са зависими от кефа на Китай,който бил най-големия притежател на амер. ценни книжа,облигации и заеми!Когато обаче Тръмп промени решително финансовата политика на Щатите към ДОБРО,надавате вой защото случващото се НЕ Е В ИНТЕРЕС НА РУСИЯ.А Русия иска Америка СЛАБА ФИНАНСОВО,защото това значи ПО-МАЛКО АМЕР. СВЕТОВНО ВЛИЯНИЕ,ПО-МАЛКО ПАРИ ЗА ВЪОРЪЖАВАНЕ.
  • 11 ко речи

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: да не се вманиячават по отстраняват по отстраняването на президента
  • 12 Барчо

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Тръмп":

    Ако не ти харесва мегдана, прав ти път!!! Що се отнася до въпросното даскало Оксфорд, то е ниска летва за много българи. Сигурен съм, че ако се направи тест между наше бивше СПТУ и тях, ония джендъри ще дишат прахта.