Last news in Fakti

17 Декември, 2018 15:34 2 119 10

Правителството на САЩ може да спре работа

  • сащ-
  • правителство-
  • стена

Демократите не дават подкрепа за строеж на стена по границата

Топ съветникът на президента на САЩ заяви, че администрацията е готова да спре работа, ако не бъде одобрен бюджета за строеж на стена по границата, съобщи „Гардиън“.

Президентът Доналд Тръмп още по време на предизборната си кампания обеща, че ще построи стена по границата. Демократите на този етап нямат намерение да направят компромис по въпроса.

Стивън Милър е топ съветник на Тръмп и основен негов съюзник в кампанията срещу имигрантите. Новият закон, който предвижда разширяване на бюджета за строеж на стената трябва да бъде приет до петък.

„Ние ще направим, каквото е нужно, за да построим стената. Това е нужно, за да се прекрати ситуацията с имиграцията“, заяви Милър.

В момента републиканците се опитват да получат подкрепа от демократите, за одобряването на средства за стената. Планираната сума е $ 5 млрд.

Тръмп заяви, че е готов да прекрати работата на правителството, за да получи средства за страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среднощен

    8 0 Отговор
    Всъщност, изграждането на стената по границата с Мексико не е символ на борбата с емиграцията..!? По-скоро е показване на "мускули" от страна на Тръмп.
  • 2 Сорос фалира

    13 1 Отговор
    И няма кинти за администрацията на Дони руснаците ги изтощиха вече колабират никой не им ще газа и в Сирия и Афганистан боксуват
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 1234

    10 1 Отговор
    А посланиците и главните секретари кога? Че заради тях българи не останаха тук, а тока и газа внос от турция
  • 5 Гроб

    5 0 Отговор
    Боеко №2, или стената/асфалта или ....
  • 6 бай Мите

    7 0 Отговор
    След като Путин си го назначи,разбира се че ще му отпусне нужните средства за функционирането на Америка фърст
  • 7 Изсран от американски гъз

    2 1 Отговор
    Въх,спряха ми заплатата.
  • 8 Руски националист лекинко расист

    2 2 Отговор
    Много от вас си мислят че като знаят руски език, вече са руснаци и могат да ''бранят'' едва ли не Русия като воини!! Кроме знания русского языка у вас должна быть светлая кожа, но у вас болгары смуглая кожа и вы не встаете. Начинът ви на мислене е досущ като на африканските племена с копията, стрелите и лъковете, които до един знаят английски език и си мислят че са американци:):) Никак, ама никак не се отличавате /нищо лично само намеквам/:):)

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Само питам

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Руски националист лекинко расист":

    А какво да кажем за тези наши соросоидни джендърчета с меки китки, които само като захвърлиха ямурлуците и понаучиха английски и станаха американци и евроатлантици.
  • 10 Патриот

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Руски националист лекинко расист":

    Пустите клисурци станаха московци а панагюрци донски казаци...……….. без коментар