14 Март, 2019 07:05 2 794 3

Конспиративна теория: Тръмп ползвал двойничка на Мелания

  • мелания тръмп-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • конспирация-
  • двойничка

Президентът отрече тези твърдения

Конспиративна теория: Тръмп ползвал двойничка на Мелания - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В Щатите се появи любопитна конспиративна теория за първата дама. Президентът на САЩ Доналд Тръмп обаче опроверга конспиративната теория, като каза, че не ползва двойничка на съпругата си, която да го придружава на работните му посещения, предаде АФП.

Странното твърдение, че първата дама Мелания Тръмп е заменена от друга жена, която се крие зад големи слънчеви очила и подобни аксесоари, се появи отново след визитата на президента в опустошен от торнадо район в Алабама. Най-накрая Тръмп се намеси в историята, която изглежда малко прекалена дори за трескавата мелница за слухове във Вашингтон.

„Фалшивите новини фотошопнаха снимки на Мелания, след това раздухаха конспиративни теории, че не тя е била до мен в Алабама и на други места“, написа той в Туитър. „Те просто стават все повече умопобъркани с времето“

Конспиративните теории за използване на двойничка датират поне от 2017 г., но се появиха отново в понеделник, когато участници в сутрешно шоу на тв Ей Би Си обсъждаха клюките в интернет за външността на бившия модел. Говорителката на първата дама Стефани Гришам нарече шегите по темата „срамни“, предаде БНР.

Конспиративна теория: Тръмп ползвал двойничка на Мелания
Снимка: БГНЕС/ EPA


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ютюб

    2 5 Отговор
    Това го знам. Гледай клонинг Мелания дабъл. Тя я нямаше за 25 дена. Всички се чудят дали е мъртва. И затова има клонинг дабъл.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ****

    0 2 Отговор
    Той ползва двойник,а другите ползват оригинала,така всички са на далавера.