Last news in Fakti

19 Март, 2019 20:37 2 505 23

НАТО може да приеме... Бразилия

  • бразилия-
  • нато-
  • доналд тръмп-
  • жаир болсонаро

Тръмп не изключва тази възможност

НАТО може да приеме... Бразилия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Разглеждаме сериозно възможността Бразилия да стане член на НАТО или на друг съюз, заяви американският президент Доналд Тръмп, след като посрещна в Белия дом бразилския си колега Жаир Болсонаро, предаде Ройтерс.

Тръмп отбеляза, че отношенията между САЩ и Бразилия са по-добри от всякога. "Бразилия и САЩ никога не са били толкова близки", каза президентът, посрещайки Болсонаро в Овалния кабинет. "Имаме много общи ценности, възхищавам се на президента Тръмп", каза от своя страна Болсонаро.

Тръмп каза, че подкрепя кандидатурата на Бразилия за влизане в Организацията за икономическо сътрудничество и развитие. Пред журналистите двамата лидери размениха фланелки на футболните отбори на техните страни. Тогава Тръмп каза, че все още си спомня за Пеле.

Американският президент Доналд Тръмп засегна и темата за Венецуела и каза, че случващото се в тази страна е срамно. Той отново заяви, че всички опции се разглеждат, за да бъде накаран Николас Мадуро да се оттегли от власт.

НАТО може да приеме... Бразилия
Снимка: БГНЕС/ EPA


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти седераст

    13 20 Отговор
    Аве Милиционер, иди си! Елцин те назначи да му пазиш милиардите, а не да ликвидираш Русия.

    Коментиран от #7

  • 2 666

    8 13 Отговор
    Накрая заедно с Ердоган ще вдигнат една турска сватба.
  • 3 Оставка старшина

    11 16 Отговор
    Дпкато приемат БРИКС в НАТО, Владимир Путин открива джамия в Крим с Реджеп Ердоган.

    Коментиран от #5

  • 4 Оле

    25 13 Отговор
    Само атомна бомба ще излекува САЩ. Всичко се връща
  • 5 куку руку ку

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "Оставка старшина":

    Искаш да кажеш "Б"-то от БРИКС. Да видим какъв заек ще извадят американците от ръкава и за последните две страни- Индия и ЮАР. За "Ръ"-то и "Къ"-то ясно санкции и търговска война.
  • 6 Футболист

    19 2 Отговор
    Бразилия в нато? Да не са решили да се превръщат във футболна организация.
  • 7 Кел Фадатор 1000 бг версия

    15 11 Отговор

    До коментар #1 от "Анти седераст":

    Путин, когато дойде ИЗГОНИ предателя Елцин и оня пукна позорно! Горбачов дума не обели, защото никой не знаеше, какво да очаква! Толкова са им и плановете на жидомасоните - ако си бяха направили добре сметката, сега всички ресурси на НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА щяха все така щедро и безмилостно да се раздават, срещу усмивка и целувка! Затова после Маделин Олбрайт квичеше, като порязана, че: "Русия е ТВЪРДЕ ГОЛЯМА, за да може само един народ да ползв богатствата и!", а оня раконосител МакКейн се гътна от злоба и крещене, че Русия трябва да се бомбардира. Русия трябваше да бъде разчленена на части ПО ПЛАН ама нещо се прецака - това не е, защото руснаците са мъдри, волеви, саможертвени, търпеливи и обединени, А ЗАЩОТО ПЛАНА БЕШЕ ГЛУПАВ. Сега какво стана - Русия се разширява в 21 век - ВЪРНАХА СИ КРИМ ))) - ха сега де?! САЩ трупат дълг и си копаят гроба, Европа затъва от емигранти и също потъва от помощи за емигранти и толерантност - ВСИЧКО ТОВА ТЕЖИ на икономиката и на населението, което се обезличава. Само ние в България всичко знаем и правим чуждите сметки. Ей, та и тебе - знаеш, защо Елцин назначил Путин... Семеееххх...

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Анти седераст

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Кел Фадатор 1000 бг версия":

    Не го е изгонил! Свърши му мандата. Елцин назначи Путин за служебен Премиер на Русия през ноември 1999г.!

    Коментиран от #21

  • 9 Анти седераст

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Кел Фадатор 1000 бг версия":

    Разбра ли неграмотник?


    Президентът сподели, че е отказал първото предложение на Елцин.

    Телевизионният канал Showtime излъчи първия от общо 4 епизода на американската продукция на Оливър Стоун за руския президент Владимир Путин. В нея държавният глава призна, че е отказал на първото предложение от Борис Елцин да стане премиер и да се кандидатира за президент, съобщи "Взгляд" във вторник (13 юни).

    Коментиран от #17

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Анти седераст

    5 0 Отговор
    Много добре знае защо Елцин го избра. За да не закачат милионите на дъщеря му, която беше омъжена за руско-еврейски олигарх. Путин си свърши работата блестящо - косъм не падна от главата на Елцин и наследниците му.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Hhhhhhh

    8 3 Отговор
    Веднага 60 самолета ф 16. Парите сега ще ги получите някога може би. Едва ли не.
  • 14 Borislav Popov

    8 4 Отговор
    То пък в Бразилия не е срам - нали ? Как смъкнаха и там законния президент Дилма Русев ? Май същия сценарии както и във Венецуела ? А сега бай дони хвали протежето си !!!
  • 15 Borislav Popov

    4 2 Отговор
    Тук кукичката беше : - първо в алианса че тогава в ЕС ! Там каква кукичка ще предложат ???
  • 16 Бай Шиле

    3 5 Отговор
    Който ще да премат.Третата световна война ще е всички срещу САЩ.
  • 17 Пост

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Анти седераст":

    Значи плюеш американците а гледаш техни продукции и вярваш на казаното от тях .. а после плюеш по техният адрес ... Ммм много логично ... Евала на теб браво току-що доказа че си със IQ на шимпанзе

    Коментиран от #18

  • 18 Анти седераст

    2 3 Отговор

    До коментар #17 от "Пост":

    Не гледам американски филми бе цървул. Това е цитат от вестник, а не филм. Текст от филм не можеш да различиш, неандерталец!
  • 19 Голям прос

    2 2 Отговор
    Сложиха си удобен президент, сега в НАТО ще ги приемат. Къде ли съм го виждал, май в Украйна, ама там не се получи.
  • 20 БРИКС

    2 1 Отговор
    😅😅😅😅

    Във връзка с тая новина падна рублата
  • 21 Kcaniba

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Анти седераст":

    Как му свърши мандата?
    Точно сиъе абдикирал на Нова година 1999-2000!!!
    Русия ке ви мачка, соросня!!!
    Германия и Франция извън нато, а Бразилия, Ангола , Сомалия в ното!!!
    Това е бъдещето!!!
  • 22 Едо

    1 1 Отговор
    ТЮКЮР,ТЮКЮР,КОЕМ САНА!, КАЗВАТ ТУРЦИТЕ НА ТАКИВА СЛОВОБЛУДЦИ И НАЙ-ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ НА СВЕТОВНИ ПОЛИТИКИ!ГОЛЯМА СЛОВОБЛУДНА СГАН СТЕ! ОПРАВИХТЕ БЪЛГАРИЯ,СЕГА ОПРАВЯТЕ СВЕТА!А БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЧНО-ПОЛИТИЧЕСКА МАФИОТСКА ВЪРХУШКА СЪСИПВА СТРАНАТА НИ!НИЕ СЕ БОРИМ ЗА САСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! НАСТОЯВАМЕ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТ Р.РАДЕВ,КОЙТО Е ПРАТЕНИКЪТ НА БОГА ЗА СПАСЕНИЕТО НА РОДИНАТА НИ,ЗА ВРЕМЕННА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И НЕ СЛЕД ДЪЛГО МИНАВАМЕ НА ПРЯКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ ОТ ШВЕЙЦАРСКИ ТИП!ЗАЩОТО, ЩВЕЙЦАРИЯ Е НАЙ ПРЕКРАСНАТА МАЛКА СТРАНА НА СВЕТА,НО НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДУХОВЕН ГИГАНТ,КОЙТО НИ ДАВА ПРИМЕР ВЕЧЕ НЯКОЛКО ВЕКА!ИДЕТЕ И СЕ УВЕРЕТЕ! НО,НЕ СЕ МАМЕТЕ!ШВЕЙЦАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ Е ЗА ДУХОВНО ЗРЕЛИ,ЧЕСТНИ, ОБРАЗОВАНИ, ДЕЕСПОСОБНИ,ТРУДОЛЮБИВИ И СМЕЛИ ГРАЖДАНИ! МИСЛЕТЕ,МИСЛЕТЕ,КАК ДА СЕ СМИРИТЕ,А НЕ ДА ПАРАДИРАТЕ С ГРЕХА СЕБЕПРАВЕДНОСТ,КОЙТО ЛЕСНО ОПЛИТА ДУХОВНО ПРОСТИТЕ!
  • 23 БРИКС

    3 1 Отговор
    А Путин искал да засели 10-15 милиона души в Русия ,защото демографската криза там придобива безконтролен характел . Така че русофилето да не се помайват , а да си стягат багажа за Барнаул или за Набережние Челни ,или за Улан Уде - да бачкат там за 13 000 р. и да си го гледат бащицата ден и нощ.