Last news in Fakti

28 Март, 2019 22:56 8 811 95

Целунатата от Кобрата: Хвана ме за задните части!

  • кубрат пулев-
  • лиценз-
  • кобрата-
  • боксьор-
  • целувка-
  • сащ-
  • дженифър равало-
  • джени суши

Поискаха отнемане на лиценза на Пулев

Целунатата от Кобрата: Хвана ме за задните части! - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Облаците над Кубрат Пулев се сгъстяват. Репортерка нае известна адвокатка, за да съди българина, след като той я целуна изненадващо по време на интервю. Оказа се, че това не е единственият неприличен жест, направен от българина.

Дженифър Равало, известна и като Джени Суши, нае адвокатката Глория Олред, която е известна в практиката си със случаи на насилие над жени. Двете дадоха пресконференция и разкриха, че са се обърнали към Калифорнийската щатска атлетическа комисия, искайки лиценза (даващ право на състезателя да се боксира) на Пулев да бъде отнет. Журналистката разкри и други подробности по случая.

След интервюто българинът хванал задните ѝ части. След това поискал от нея да не споделя видеото, на което се вижда как я целува по устните. „След това си тръгна, без да казва нищо, и се изсмя”, заяви журналистката, взела интервю от Кобрата след победата му над Богдан Дину. Дженифър Равало подчерта, че не е приятелка с българина, както твърди той.

Адвокатката Глория Олред подчерта, че Кубрат Пулев не е поискал разрешение от репортерката да я целуне и случилото се може да се разглежда като сексуално посегателство. Тя подчерта, че законите в Калифорния са много строги спрямо такъв род престъпления. Олред заяви, че с този случай иска да изпрати сигнал към боксьорите и всички, които извършват сексуални престъпления спрямо жени. От казаното става ясно, че Пулев се е запознал с Дженифър Равало едва предишния ден. Не са имали предишни контакти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алексс

    71 0 Отговор
    Целувка за милиони :D

    Коментиран от #63

  • 2 Алеко константинов

    79 21 Отговор
    Бай ганьо до Чикаго и назад. Пхахаха...разнасяме ганювизъм по света

    Коментиран от #29

  • 3 934

    54 18 Отговор
    Хората си имат закони така е брато
  • 4 Тренера

    42 2 Отговор
    Сега е момента смока да застане на един крак
  • 5 Тошко

    82 12 Отговор
    Тоя глупак се самоуби ...
  • 6 Meganoob BG

    76 2 Отговор
    Ох Кубрате, ти телевизия не гледаш ли. Защото ако гледаше щеше да знаеш че на запад вече буквално се съдят за дето им дишаш въздуха. На скоро един гласов актьор точно така го нарочиха всичките му колеги и почти го оставиха без работа, а те дори нямаха никакви доказателства за това което твърдят че е направил. С други думи в чужбина вече съдът се използва и просто така като решиш да развалиш живота на някой просто за кеф.

    Коментиран от #18

  • 7 Кво толку

    52 1 Отговор
    Продалжавами напрет!!!!
  • 8 Смелия Чунк

    17 2 Отговор
    Де ма гугу на гага
  • 9 Барчо

    67 8 Отговор
    Аз естествено не приветствам това поведение на Българина, но кой ще защити истинските мъже от сексуалното посегателство срещу тях???? Не е ли сексуалния тормоз жените върху мъжете да се разголва и да показва "прелестите" си по начин, който да възбуди мъжествеността в мъжът??? Гледах много внимателно интервюто и тя се държеше не като журналистка, а като тинейджърка на купон. То не бе връткане, то не бе фърляне на белтъци, то не бе прецупване на джуките!!!! Въобще жените си знаят как да го дигнат на истинския мъж само с държането си без да пипат. Да не говорим, че тя самата беше скъсила минимално допустимата дистанция и му дишаше в лицето. Според мен тя е тази, която го предизвика с държанието си и то си беше добре премерено. Кобрети като последния балък се отпусна и сега той ще плаща.

    Коментиран от #12, #14

  • 10 ЦИГАН Е

    22 7 Отговор
    КОЙТО МИСЛИ ЧЕ Е В МААЛАТА ...
  • 11 Шапки долу

    39 2 Отговор
    Пред геният Алеко!!!!

    Коментиран от #32

  • 12 Емануела цицестата

    20 15 Отговор

    До коментар #9 от "Барчо":

    Щото някой не може да си контроли хормоните да взема да се забуля ли и хиджаб да сложа? Това не ти е Ориента и не живеем в средните векове! По лошото от цялата случка е че този примат търсеше скандала и си го намери. Изобщо не е било спонтанно а много лошо изчислено!

    Коментиран от #27

  • 13 900

    41 7 Отговор
    Ех сельо сельо защо не си стоиш на село това не са нашите фолк певици дето можеш да ги обарваш без проблем
  • 14 Ако се чудиш

    2 17 Отговор

    До коментар #9 от "Барчо":

    Защо жените никога не ти връзват отговорът се крие в това което си написал.

    Коментиран от #22

  • 15 Емануела цицестата

    28 6 Отговор
    Тази сега ако разбере за приказките в WCто нали знаете как може да си нареди историята и тоя може и затвор да отнесе! Голямата уста се наигра.

    Коментиран от #25, #93

  • 16 До тук беше кобрата

    12 5 Отговор
    С бокса
  • 17 Тренера

    29 5 Отговор
    Прави се нещо като на Майк Тайсан само че, Тайсан поне беше топнал чушката докато тоя ще си го отнесе само заради една целувка. Но това си е той едно боксьорче
  • 18 Барчо

    44 3 Отговор

    До коментар #6 от "Meganoob BG":

    Отдавна го казах и пак ще го повторя. Светът отива на никъде. Подменят се ценности от горе надолу насилствено. Да си кавалер вече е опасно и могат да те осъдят за това. Ако се скараш на някой малчуган пакостник, който хвърля боклук не в коша а на улицата може да те обвинят за насилие над малолетен. Ако пък похвалиш такова дето пък хвърля боклука в кошчето, може да те обявят за педофил. Ето и случката с Пулев ще е с последствия. Сега да си педал е някак си може би не даже различен, а вече клони на това че си нещо по-възвишено от обикновения Адам. Нещо като по-съвършено. Ако тази същата пачавра беше интервюирала някоя боксьорка и тя я беше целунала, щеше да се подмине всичко. Боксьорката изведнъж разбрала че обича жени и осъзнала че е лезбо и т.н. и т.н.

    Коментиран от #19, #26

  • 19 Емануела цицестата

    21 11 Отговор

    До коментар #18 от "Барчо":

    Само ти ли не разбираш че в цялата случка няма нищо спонтанно? Скандал търсеше Кубрат и си го получи! Сега женската ще си изкара едни хубави парички. Няма безплатна реклама само че, Кубрат Пулев го научи по лошия начин.
  • 20 Ba7_Rambo

    28 3 Отговор
    Пълна простотия - половината е дело на Кубрат, другата на тая Суши ли е... Прочетете книгата на Тайсън и забележете какво говори човекът - в тая сфера повечето жени са меко казано парантии. Ако е казал нещо, което е лъжа, няма да го пропуснат, още повече че е лежал за подобен род престъпления. Какво сексуално посегателство може да е целувка по уста - няма закон в света, според който това е престъпление. Друг е въпросът, че нашият профан сам се навира в шамарите, щото си мислЕ, че се намира в някоя чалготека...
  • 21 ДДД

    16 1 Отговор
    да съдиш бълагарин за пари? нали не е сериозно?
  • 22 Барчо

    18 2 Отговор

    До коментар #14 от "Ако се чудиш":

    Не знам точно какво искаш да кажеш, но ти нищо не знаеш за моя живот и не е тук мястото да го обсъждам точно с такива като теб. Ако си прочел това, което съм написал и си го разбрал, нямаше да пишеш тази безмислица. Моето мнение е елементарно. Когато една привлекателна жена не се задоволи с това да е привлекателна, а си сложи поличка да и се вижда нейната ....., потник колкото да закрие зърната, едно кило помади и т.н., значи иска да е секс бомба. И това се прави не защото никой няма да я хареса като е привлекателна, а да гледа как на мъжете и падат ченетата. Все едно да покажеш на Сена най-якия болид, ма да не може да го пипне, па камо ли да се качи да го кара.

    Коментиран от #28, #31

  • 23 Евроатлантически ценности

    31 2 Отговор
    Богът на западняците да ПАРИТЕ ! Тази пача маскирана като журналистка видя шанс да лапне няколко стотици хиляди долара от тъпата постъпка на Пулев и ще го гони до дупка.
  • 24 асддса

    25 3 Отговор
    Шибаната адвокатка надуши мангизите и захапа ! Как така след седмица изведнуж ги измислиха тея, па задника, разрешение, бил казал да не пускат клипа, и такива адвокатски глупости.
    А че репортерката беше ухилена до уши не се ли вижда на клипа ?
  • 25 Клюкар

    14 2 Отговор

    До коментар #15 от "Емануела цицестата":

    Остава и да не е разбрала. Ще му скъса шортите тая.
  • 26 Пенцио, още ли не вдяваш

    1 19 Отговор

    До коментар #18 от "Барчо":

    Защо не ти връзват? Жена която те хареса ще намери начин да те накара да кавалерстваш, щом те бият за кавалерстване значи си минал границата и си станал досаден. Каква ти е работата да се караш на чужди деца? Гледай си твоите. Освен това ако децата или който и да е не правят боклуци много хора работещи в чистотата ще останат без работа, ти ли ще им гледаш тогава децата?

    Коментиран от #34, #61

  • 27 Барчо

    11 1 Отговор

    До коментар #12 от "Емануела цицестата":

    Първо чети и после пиши. Така и съм написал . НЕ ПРИВЕТСТВАМ ТОВА ПОВЕДЕНИЕ НА БЪЛГАРИНА. Грамотна ли си? Не ми чети само ника и да пишеш автоматично критиката си. На едно мнение сме.

    Коментиран от #33, #36

  • 28 Д-р Фройд

    16 11 Отговор

    До коментар #22 от "Барчо":

    Като видиш хубава спортна паркирана кола на улицата ходиш ли да и прибваш дръжките дали е отключена и ако е отключена ще се качиш ли в нея без разрешение на собственика?

    Коментиран от #51

  • 29 Batushka

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Алеко константинов":

    И циганизма!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Няма нужда да те познавам

    4 11 Отговор

    До коментар #22 от "Барчо":

    Човек се разкрива чрез написаното. Доста си първосигнален щом се впечатляваш от някоя разголена жена и започваш да мислиш с неправилната глава. Ако те питат тебе жените трябва да са с бурки и зачухлени като в арабските държави за да не предизвикват първичните мъжкари като теб. Гола жена явно не си виждал...
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Д-р Фройд

    10 5 Отговор

    До коментар #27 от "Барчо":

    Сега не разбрах тия спиред теб боксьор ли е или някакъв много потентен жребец? Примера ти с Аертон Сена и болида не много удачен! И на мен ми се искат много неща обаче се съобразявам. А този господин има много фриволно държане като на някакъв пубертет

    Коментиран от #38

  • 34 Барчо

    19 1 Отговор

    До коментар #26 от "Пенцио, още ли не вдяваш":

    Щастливо женен съм вече доста години и получавам всичко от което имам нужда. Със собствените си деца също нямам проблеми. Да се заглеждам наляво и надясно като някой помияр не го правя, така че такива на мен не ми минават. Просто коментирах по принцип жените, които облъчват със секс по всякакъв начин мъжете, а се учудват когато и се обърне малко повече внимание.

    Коментиран от #40, #42

  • 35 души ся суши

    10 1 Отговор
    Ама па и адвокатката и ищцата не са много умни нали, ако му вземат лиценза и няма да има, как да им плати !? Или пък са решили да вземат квот има и пито, платено ? Продължаваме напред, продължаваме напред цун, цун, цун ...
  • 36 Тука вече се съгласявам

    9 8 Отговор

    До коментар #27 от "Барчо":

    Постъпката му е абсолютно недопустима независимо дали репортерката го интервюира гола или зачухлени. Как се държи и в какъв вид е тя си е само нейна работа. Критикувам те заради опитите си да го оневиниш и да изкараш нея виновна. Всеки отговаря за собствените си постъпки. Това поне мисля, че ти е ясно.

    Коментиран от #46

  • 37 Микро биолог

    7 4 Отговор

    До коментар #30 от "лайнари":

    Как си предствяш че някакъв или някаква, непозната с разбита и кървяща джука ще дойде и ще ме целува по устата?
  • 38 Барчо

    6 2 Отговор

    До коментар #33 от "Д-р Фройд":

    Прочети коментар № 9, който аз съм написал. По принцип съм на същото мнение, че Пулев сгреши и той ще трябва да си плати. Тогава пак ме коментирай!!!

    Коментиран от #43

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Това не ме интересува

    6 3 Отговор

    До коментар #34 от "Барчо":

    Не сме във форума на "искрено и лично" нито на "лична драма". Иначе се радвам за теб, дано да си щастлив
  • 41 Именно

    10 0 Отговор
    На Кубрат следващият мач ще му е в щатите, колкото и на Роналдо
  • 42 Коментираш по принцип

    14 7 Отговор

    До коментар #34 от "Барчо":

    Жените които пръскат секс наляво и надясно ама тука става дума за един примат който пръска целувки наляво и надясно без да са му искани. Разбираш ли разликата?

    Коментиран от #45

  • 43 Д-р Фройд

    4 6 Отговор

    До коментар #38 от "Барчо":

    Коментар номер 9 ти е абсолютния ОКСИМОРОН. А сега ти ми отговори на въпроса на номер 28. Тя е спортен журналист не е журналист в канала XXL а и там да е пак си има граници!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Емануела цицестата

    5 0 Отговор

    До коментар #42 от "Коментираш по принцип":

    Ти вярно ли си жена или го играеш като мен?

    Коментиран от #50

  • 46 Барчо

    17 4 Отговор

    До коментар #36 от "Тука вече се съгласявам":

    Айде пак да прочетеш коментара ми № 9. Че сгреши, сгреши. Че ще плати, ще плати, но толкова колкото е престъплението му. Нито повече, нито по-малко. Дайте сега за една целувка да бъде разстрелян като куче ли??? Нещо много сте се увълчили срещу Пулев. Какво искате от един боксьор??? Не е Нобелис. Пак повтарям че не го оправдавам него за постъпката му, но и ти не си права. Когато се облича и държи една жена като проститутка, нали се сещаш, че няма кой да се държи с нея все едно е майка Тереза.

    Коментиран от #48, #49

  • 47 Шефс

    9 2 Отговор
    Китайска мърша!
  • 48 Пак не си разбрал

    9 6 Отговор

    До коментар #46 от "Барчо":

    Жената не носи отговорност за поведението на мъжа. Още повече тази репортерка. Ти своята жена ли държиш отговорна за твоите постъпки. Освен това ако тази репортерка е пръскала неустоим сексапил наоколо как само кобрата не му устоя, как всичките мъже наоколо не втурнаха да я целуват? Освен това интервюто е след боксов мач което е шоу за Америка, а не след аудиенция при папата. Схващаш ли?

    Коментиран от #55

  • 49 Д-р Фройд

    8 8 Отговор

    До коментар #46 от "Барчо":

    Баце кое и е проститутското в дрехите? А и проститутка да е не можеш да я налуташ без нейно разрешение! Искаш ли да ти разкажем една случка от Холандия отива ме с един приятел Ванката в на улицата с червените фенери в Амстердам и Ванката си хареса ена мулатка. Ванката е почти два метра симпатичен мъж добре сложе а мулатката проститутката му отказа, каза че не става питаме защо казва- НЕ НЕ и си влезна в павилиона и Ванката уважи една китайка!

    Коментиран от #54

  • 50 Тайна майна

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "Емануела цицестата":

    :)))))))
  • 51 Барчо

    5 3 Отговор

    До коментар #28 от "Д-р Фройд":

    Примера с болида го свързах със състезател нарочно, но явно не разбрахте идеята. Няма нищо общо с хубава кола насред улицата и още по-малко с мен или друг.

    Коментиран от #52, #53

  • 52 Примера с болида

    5 3 Отговор

    До коментар #51 от "Барчо":

    Беше крайно неуместен защото Сена си вадеше хляба с пилотирането на болидите, докато кобрата не си изкарва хляба с целуване на цицорести джукести репортерки.
  • 53 Д-р Фройд

    1 3 Отговор

    До коментар #51 от "Барчо":

    Вече се пиши гатанката че да знаеме. Много завоалирано иезоитски се опитваш да се измъкнеш от оксиморон номер 9.

    Коментиран от #56

  • 54 Питай ванката

    5 1 Отговор

    До коментар #49 от "Д-р Фройд":

    Дали я е целувал, защото сигурен съм, че макар и да я е уважавал ако я е целунал без нейно съгласие пак може да го съди. Уважението си е уважение особено платеното, но целувките не са безплатни. Сега и кобрата ще го разбере.
  • 55 Барчо

    12 3 Отговор

    До коментар #48 от "Пак не си разбрал":

    Пак ще почетвъртя!!!!! Виновен е естествено за изцепката си. Трябва да си плати и със сигурност ще го направи. Явно е аджамия и грешно е преценил по-свободното поведение на интервюиращата го. Това е всичко, което съм коментирал. Не съм гледал самия двубой, но ми казаха, че доста трудно го е спечелил и е понесъл силни удари самия той. Интервюто е било непосредствено след боя и човека е бил превъзбуден. Все пак това е една невинна целувка, вследствие на радостта от победата. Не е опит за изнасилване, или пък подронване на морални устои. Доколкото видях след целувката, тя не беше недоволна и намръщена. Искат чак лиценза да му отнемат.
  • 56 Барчо

    6 4 Отговор

    До коментар #53 от "Д-р Фройд":

    И какво не разбра??? Виновен е и не го оправдавам. Но девойката фърляше сигнали, които той разчете грешно. Това е всичко. Самата тя се държеше така, че все едно няма нищо против ако бъде целуната. Ако не ти е все още ясно, пак гледай интервюто и виж как тя самата флиртуваше с него по типичните женски прийоми. Няма никакъв оксиморон!!!

    Коментиран от #67, #84

  • 57 Рунтав балканджия

    21 2 Отговор
    Ех Пулев, Пулев, на ринга може да си корав но се изложи с тая целувка, какъв мъж си ти, какви са тия лиготии, трябваше като в чалготеката направо да я хванеш за пу..
  • 58 Проф вучков

    16 1 Отговор
    Не забравяйте приятели, няма по-гнусно и долно племе от сбиртока в САЩ, уж "американци"

    Коментиран от #59

  • 59 Барчо

    14 2 Отговор

    До коментар #58 от "Проф вучков":

    Най-накрая нещо реално. Некой е загубил много пари, щото е заложил срещу Пулев и сега иска да си ги изкара по друг начин. А девойката след целувката даже му благодари. Обаче сега ще го съди. Кажи му американец и няма нужда да го обиждаш.
  • 60 Rado

    12 1 Отговор
    Имаше новина, че жена иска да съди Тръмп, защото се е навел към нея и това се приел като опит за целувка. От това си правя извод, че Кобрата ще го съдят до дупка и ще му изпразнят банковата сметка.
  • 61 23 години от тогава

    3 6 Отговор

    До коментар #26 от "Пенцио, още ли не вдяваш":

    - и никаква промяна... През учебната 1995/6 даскалувах в Н-ското СОУ (усетих се своевременно и се разказах от просветата, но то е друга тема). Та един 'убавец, тогава - деветокласник, "сподели" с мене следното си "прозрение" : "Господине, ако не мърсим - лелките (чистачките демек) как ще си за служат заплатата? А ако не ви нерви Вас (даскалите демек) - Вие как ще си ги за служите???".
  • 62 Кот Дивоар

    14 1 Отговор
    Глория Олред е нарицателно в Щатите.Брат,тая сбара ли те ,не една ,а три кожи ще ти смъкне! И да не го осъди,извън съдебното споразумение ще му разкаже играта,Дано не съм прав,ама още веднъж се оказа вярна поговорката.."Гъз глава затрива" За това имаме и пресни примери от българската "политика"...
  • 63 Робърт

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Алексс":

    Идейки си запъхтяна

    вечерта веднъж,

    Джени вир-водица стана

    в цъфналата ръж.



    Джени зъзне цяла, Джени

    пламва изведнъж.

    Бърза, мокра до колени,

    в цъфналата ръж.



    Ако някой срещне някой

    в цъфналата ръж

    и целуне този някой

    някого веднъж,



    то нима ще знае всякой

    де, кога веднъж

    някого целувал някой

    в цъфналата ръж?
  • 64 Националист

    18 1 Отговор
    Постъпката му беше просташка. ... Сега обаче ще види колко долни са за пари и слава голям % от жените в УСА. Да не говорим за приматите нискоморални латинци и негри. Не одобрявам въобще постъпката на Пулев, като гръм от ясно небе идва сигурно за много хора. По-добре е за него май да не стъпва на УСА територия. Ще го завлекат на дъното на най-мръсната яма. Ако има някакви пари в УСА банка да си ги вземе иначе адвокатката и тя ще ги запорират и прилапат като обезщетение. Може даже и съд за сексулно насилие да има срещу него. Пулев трябваше веднага да се извини, а не да се оправдава.
    Никакви негри, латинци, и т.н. имигранти в България.

    Коментиран от #65

  • 65 Жалко за Кубрат велик Българин

    10 7 Отговор

    До коментар #64 от "Националист":

    Така е хората имат закони затова няма мутрински изпълнения в стил Батки
  • 66 Цуни Гуни

    6 3 Отговор
    Тя репортерката не се дръпна, когато нашия я награби. Даже си и присви устните. Абе мани....
  • 67 Йцйцйцйжк

    2 2 Отговор

    До коментар #56 от "Барчо":

    “Фърляше сигнали”?!? На Барчо звездите му говорят: пипни Барчо колата, цункай Барчо жената..... И на Барчо му се иска ма не му стиска.
  • 68 Госあ

    11 2 Отговор
    Ех тая кобра значи,нито съм му фен,нито харесвам тоя спорт. Ама толко време у америке и не им научи плоските номера. Те насекъде ги пробутват,и у бг се напълни с т.нар. кучки,мое и 10 да и се изредят,ама треа да има интерес или да иска. Ако сте виждали помиярите по улиците,на една кучка и се редят десет, но винаги един стои на сухо. Е така 😂. Това при породистите кучета го няма. Имал съм две кучки и много добре знам ;). Та му съчувствам от една страна,са ще го прецакат,а не ми изглежда лош човека.
  • 69 onq s konq

    6 12 Отговор
    Не виждам защо Кубрат след като се чувства ПАТРОН да не си позволи подобна постъпка.А ДАЛИ ЩЕ ОБЕДНЕЕ като си плати колкото реши съда?Таман ще знае колко е МАСРАФА за подобно "провинение" и след следваща победа ПАК ЩЕ ГО НАПРАВИ!И е казано ЧЕ КЕФ ЦЕНА НЯМА,ама помиярите това никога няма да го разберат...по "обективни причини".
  • 70 Реалист

    12 2 Отговор
    Най-добре е Кобрьо да започне да си търси работа , че адвокатите му и адвокатката и , ще го издоят като крава Монтафонка !
  • 71 Дългия

    8 0 Отговор
    Интересно ми е, ако беше целунал българска журналистка какво щеше да стане? Абсолютно нищо или щяха да изкарат,че тя му се е нахвърлила? Ама там всяка жаба си знае гьола.
  • 72 Имигранта

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Лошо ..лошо, но поне ще се научи как работи :ДЕМОКРАЦИЯ в САЩ. Америка притежава 50% от всички адвокати на света, а Китай има 50% от инжинерите на света. в САЩ комплимента се приема като сексуално предложение, не отваряйте вратите пред жените и т.н стой далече от всеки, било той колега или съсед.
  • 73 Mustafa

    10 3 Отговор
    Абе хора какво дрънкате Баи Ганио е било незнам си какво,тая проститутка гледа от каде да изкарва пари и тая до него адвокатка ли е незнам и тя знае всичките знаят че цялата пародия е за пари.
  • 74 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    10 1 Отговор
    Тва не ти е чалготеката да закачаш жените на околните бе ганьо
  • 75 Голям прос

    13 2 Отговор
    Точно като му потръгна работата и му спретнаха номера. Тая неуспяла ресторантьорка и новоизлюпена "журналистка", кой знае колко парички е гушнала от Джошуа например, да забранят на нашия да се боксира. Не говорят за глоба, а за отнемане на лиценз, което е показателно. Аз ако бях, тая грозотия нямаше да я погледна, колкото и задни части да си върти. Ами късмет на Пулев, но по-добре да беше пибеден на ринга, отколкоро от една пачавра, която за пари и майка си ще предаде
  • 76 Забременяла

    13 1 Отговор
    Тая ще се пише бременна от целувката и кобрата ще я издържа доживот....
  • 77 СВОБОДЕН АГЕНТ- НЕВЪЗМОЖНО.

    5 2 Отговор
    ГЕРМАНЦИТЕ ЩРАКНАХА КАПАНА. ОТКЪКТО ИЗБЯГА ОТ ТЯХ САМО ГАДОСТИ МУ ПРАВЯТ.
  • 78 Смърфи

    7 4 Отговор
    Ами нека ся да плаща катоо поп.. Той си мисли, че тва е в село на мегдана и може да си прави каквото си иска..
  • 79 Аааа

    8 3 Отговор
    Малоумника сам си го начука .
  • 80 АБВГ

    8 0 Отговор
    Имам чувството, че е нормално двамата да се срещнат и с разговор да уредят нещата. Целият свят ли трябва да занимават с това? Ама май става дума за пари.
  • 81 Tiffff

    9 5 Отговор
    Кобра кобра как се излагаш не е истина . Повече срам ми е било за теб от колкото съм бил горд . Даже горд никога не съм бил . Нито уважаваш колегите си боксьори ( ,,ония от англия,,) нито хората и техните професии , нито правилата и законите на чужди държави . Много ли ти дойде еуфорията измъчената победа над Румънеца ? Още ме е е яд , че Кличко не те утрепа на ринга да не ти гледаме саира сега
  • 82 Ганьо Пулев

    11 0 Отговор
    До Чикаго и назад нищо ново под слънцето.
  • 83 Крокодил

    6 0 Отговор
    Абе Кубрате, защо ти трябваше да целуваш "грозното Бети"? Сега Бетити довлече и дъртата кОвра, нея какво ще я правиш?
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Ще падна от смях колко ще плати

    4 2 Отговор
    Няма такъв селтак като Кобрата, но ще си плати няколко милки няма да може да се бие в щатите повече и готово, само за една целувка и то по ебаси грозната ковра:-)
  • 86 Истина

    6 0 Отговор
    Целунал маймуна по устните! Как не го бе гнус? Ако имаш пари стой настрани от жените в Америка или се приготви за съдебни дела - финансов рекет. Морал особено от латинците и черняците-негри не очаквай.
  • 87 Електрошок

    3 1 Отговор
    Беър Грилс за две жабета-10хил. лева!
  • 88 някой

    5 1 Отговор
    Казано е, пази, Боже, сляпо да прогледне. Не си падам по бокса, защото гледката е брутална и понякога кървава. Величаем Кубрат Пулев, самият той е във възторг от себе си. Човек първичен, зле възпитан, примитивен. Никаква спортна култура. Спомням си мача с Кличко, в който Пулев се изяви като пълен простак. В случая с Кличко не става въпрос за дама, държала се предизвикателно според него и разни наши мъжкари примати, а за достоен съперник. Човекът беше възмутен и каза, че такъв простак не е виждал. Лошото е, че това сме ние, българите. Така представяме страната си. Да победиш в бой не е достатъчно, да беше победил и с добро и адекватно поведение. И както е казал Алеко, "Булгар, булгааар!". Май няма измъкване от това!
  • 89 Таласъм

    3 2 Отговор
    Кубрат в Калифорния целува пичките,
    сега адвокатите ще му вземат паричките,
    а Андреа ще му дърпа ушичките!
  • 90 Бай Благой

    5 3 Отговор
    Време беше някой да му даде урок!
  • 91 гост

    2 3 Отговор
    И какво като я целунал?От кога целувката е с разрешение? Още малко ще трябва и разрешение като си говорим.
    Сега да я осъди тая за сексуален тормоз , защото тя сама е дошла при него и му се е натискала.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ESSY

    0 2 Отговор
    Абе злобна и завистлива сган сте в червата си, всички, които го плюете , понеже вие сте толкова НАЙ нали...
  • 95 Горо

    1 0 Отговор
    Този смешник Кубрат Пулев от радост, че едва Дину не го наби, за да го прати най-сетне в пенсия, реши да нацелува някаква репортерка, която преди само е мечтала да пипне такъв лапни шаран като него. Сега той нека да си плаща за гяволъка. Номерата и просташкото му поведение могат да минат тук - в милата му България, но не и в чужбина. И понеже тая Суши е изцяло от силикон, нека Кубратчо си купи една силиконова секси кукла и да я целува, колкото си ще!