13 Май, 2019 11:02 945 4

Китай е отворен за разговори със САЩ

  • китай-
  • разговори-
  • сащ

Страната търси решение на спора за търговията

Китай е отворен за разговори със САЩ - 1
Снимка: Shutterstock

Китай винаги е отворен за разговори със САЩ за търговия, обявиха китайски държавни медии.

Отбелязва се още, че китайските представители няма да се откажат от важни търговски въпроси. Медиите заявяват, че няма печеливш при търговска война.

Все пак страната е готова да продължи борбата за своите интереси. САЩ вече дадоха краен срок от един месец на Китай за постигането на търговско споразумение.

След крайния срок САЩ ще бъдат готови да наложат допълнителни търговски мита. Според китайски анализатори при налагане на допълнителни мита ще се стигне до повратен момент в конфликта.

Смята се, че по този начин от офанзива на САЩ ще се стигне до безизходица. При този сценарий двете страни ще се конкурират по издръжливост.

Китайски представители в момента водят преговори за разрешение на въпроса със САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    1 5 Отговор
    Китайските милиционери клекнаха.
  • 2 Анти милиционер

    3 3 Отговор
    Руските милиционери са спокойни, понеже нищо не произвеждат и няма как да бъдат ударени.
  • 3 Анти милиционер

    1 2 Отговор
    Благодат.
  • 4 kjl

    2 1 Отговор
    На белите дупета трябва да им е ясно, че китайците до вчера ядяха само по една купичка ориз. Могат да го правят и сега и хич няма да им направи впечатление. Но с гражданите на империята нещата стоят по друг начин. Ще им отслабнат дебелите задници.