Last news in Fakti

15 Май, 2019 20:20 1 918 3

Тръмп отлага решението за колите на ЕС

  • сащ-
  • коли-
  • доналд тръмп

Все още текат преговори за митата върху коли

Тръмп отлага решението за колите на ЕС - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ Доналд Тръмп може да отложи решението си за налагането на мита върху вноса на автомобили от Европа, съобщи Блумбърг.

Очаква се решението да бъде взето в петък. То обаче може да бъде отложено с шест месеца.

Европейските политици вече обявиха, че са притеснени от създалата се ситуация. Топамерикански представители вече са се събрали, за да обсъдят ситуацията. Те са призовали първоначално да се даде време на Европа и Япония за постигането на споразумение.

От компанията „Боинг“ призоваха САЩ да ограничат възможните мита срещу ЕС. Очакват се още преговори по темата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много се пробва

    5 0 Отговор
    Няма да му стане.
  • 2 Някой си живеещ в Англия

    6 0 Отговор
    За Бойнг това означава фалит.Те и без това маса поръчки са отменени даради падащите 737....г-нТръмп може да очаква да види американски коли в Европа тогава когато се научат са правят коли защото тук в Европа ние тези двигатели ги слагаме на камионите
  • 3 Айде да се свършва

    1 0 Отговор
    Малко са досадни. Да слагат мита за европейските автомобили, ние да им сложим на продуктите на софтуерните компании … Европа може и да е на плюс след някоя друга година от цялата тая работа