ТЕМА: Украйна
ФАКТИ.БГ

В Крим отговориха на призива на НАТО към руската армия

Руските войски няма да се изтеглят от Крим

Публикувана: 23 Май, 2019 14:06
144 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 37102
В Крим отговориха на призива на НАТО към руската армия
Снимка: БГНЕС/ EPA
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.

Призивът на НАТО за изтегляне на руските войски от Кримския полуостров изглежда неадекватен. Това заяви сенаторът от Кримския регион Сергей Цеков, цитиран от РИА Новости.

По-рано ръководителят на Военния комитет на Северноатлантическия алианс Стюарт Пийч заяви, че НАТО продължава да не признава Крим за руски и призова Русия да напусне полуострова.

„Жителите на Крим живеят в мир и спокойствие, докато НАТО иска да дестабилизира обстановката в Крим. Те (НАТО) не харесват начина, по който Крим се развива, но ние няма да ги направим щастливи“, заяви сенатор Сергей Цеков.

ЕС и САЩ наложиха икономически санкции на Кремъл заради анексирането на Крим и конфликта в Източна Украйна. Войските на Украйна са в конфликт с подкрепяните от Русия сепаратисти в Източна Украйна в една война, която от 2014 година доведе до 13 000 жертви.

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.3 от 8 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Не много умно комунде,даже хич
1 Отговор
Бегагайте доброволно от Крим,че ша стане насила инъче

Коментиран от #56, #59, #61, #105, #118


Оценка:
-470 +49

Бесен Язовец
2 Отговор
Америка иска да определя границите на Русия, системата на отношенията със съседните й страни и с Европейския съюз, изобщо – нейните национални интереси. Америка също така иска да определя политическото устройство на Русия, вътрешната й политика, съдържанието на руското законодателство и дори това какъв точно човек трябва да стои начело на руската държава. Изглежда абсурдно, но е самата истина.

Коментиран от #95, #109, #121


Оценка:
-32 +515

Бесен Язовец
3 Отговор
Независимо от ширещите се твърдения, че видите ли, Америка малко се интересувала от Русия, ние виждаме точно обратното. Практически няма нито едно що-годе значимо събитие, случващо се в Русия, както и нито една що-годе важна нейна външнополитическа крачка, които да не са предизвикали реакцията на САЩ – по правило негативна.

Коментиран от #76


Оценка:
-20 +361

СссереМ
4 Отговор
Сега да анализираме от същата гледна точка поведението на Русия спрямо САЩ. Москва по никакъв начин не се намесва в отношенията на САЩ с Канада и Мексико. На официално равнище никога не се е намесвала и в отношенията на Съединените щати с Европейския съюз или например Япония – близките съюзници на Вашингтон. Москва дори не коментира тези отношения.

Оценка:
-25 +313

Meganoob BG
5 Отговор
Ако бяхме като нашите братушки руснаците, сега НАТО щеше и на нас да се моли да напуснем Македония.

Коментиран от #123


Оценка:
-23 +298

бббббб
6 Отговор
НАТО ще го лъхне на ПУТИН

Оценка:
-33 +172

СссереМ
7 Отговор
Изключения се случват единствено когато самият Вашингтон се опитва да бъде коректив на контактите на Москва с Брюксел, Берлин, Париж или Токио. Невъзможно е да се намери и един факт, който да показва, че Русия официално е посочвала на САЩ техни недостатъци във вътрешната политика или да им е диктувала какви закони трябва приемат и какви – не.

Оценка:
-16 +195

Бесен Язовец
8 Отговор
Изводът от всичко това е прост и очевиден. Съществуването на земята на Съединените американски щати устройва Русия, дори всичките й официални лица начело с президента да не й се харесват. И обратното: съществуването на земята на Русия не устройва Америка, ако първо, тя не провежда удобна за САЩ вътрешна и външна политика; второ, не се оглавява от човек, който се подчинява на Щатите и който съответно не осигурява напълно изпълнението на първото условие.

Оценка:
-13 +182

Точи и Меси
9 Отговор
Всякакви западни и наши политологически глупости, всякаква западна политическа реторика, водеща до „извода“, че видите ли, Америка се нуждаела от „силна, процъфтяваща и демократична Русия“, са или самозалъгване на глупаци, или лъжа на хитреци.

Оценка:
-14 +159

Бесен Язовец
10 Отговор
Сергей Цеков ? Наш чиляк, българин ! Крим е България и е бил български, много преди да стане турски, руски, татарски или не знам си какъв още !! Ако трябва да бъдем честни до края - Крим трябва да е български ! Айде сега руските подлоги, юруш на минусите !!

Коментиран от #15, #69, #70, #73, #134


Оценка:
-161 +64

НАТО представлява САЩ
11 Отговор
В Крим живеят около 5 милиона души, определящи се като етнически руснаци. Те къде да живеят?

Оценка:
-17 +190

СПОКОЙНО БЕ
12 Отговор
Същото както беше у нас до 89-та година . Щастлив си под дулата на руското оръжие , мълчиш търпиш и казваш че си щастлив и доволен от насоченото оръжие ! !

Коментиран от #25, #30, #33, #100


Оценка:
-248 +40

Borislav Popov
13 Отговор
Съвършено ясно е, че ако Русия не притежаваше своя ракетноядрен потенциал, но водеше политиката, която Владимир Путин провежда (възможното максимално обезпечаване на националните интереси на Русия в дадените международни и вътрешни условия), Вашингтон отдавна би тръгнал – като минимум – към политическото й унищожаване като мощна и самостоятелна държава.

Коментиран от #107


Оценка:
-15 +162

Синхуя
14 Отговор
Китайските вежливи хора вече са в Далечния Изток и Сибир. Руснаците са окупирали 1 700 000 квадратни километра изконно китайска земя. След десет години ще проведем референдум за мирното присъединяване на тези земи към Китай.

Коментиран от #135


Оценка:
-153 +24

ПРЕПОРЪКА
15 Отговор

До коментар #10 от "Бесен Язовец":


Това да го кажеш в лицето на руски граждани , особено да са военни ! ! !

Коментиран от #22, #136


Оценка:
-18 +90

Баба Ванга
16 Отговор
През 2025 година ще бъде открит първия граничен пункт на украино-китайската граница.

Коментиран от #47, #90


Оценка:
-131 +20

И. П. Павлов
17 Отговор
И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: “Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."
Наблюденията на нобелиста важат в пълна сила и днес.

Коментиран от #23


Оценка:
-131 +22

Borislav Popov
18 Отговор
Москва смята, че в близка или по-далечна перспектива хегемонията на Вашингтон окончателно ще приключи и от глобална свръхдържава САЩ ще придобият статут (3–4-ти или 5–6-и) на един от полюсите в многополюсния свят. Но и в този случай Москва няма да се намесва във вътрешните работи на изтощена Америка – с препоръки, а още по-малко със заповеди или разпореждания.

Оценка:
-19 +117

Антрополог
19 Отговор
Сто години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. Руснаците не могат да постигнат самоуважение освен за сметка на други страни. Тяхната национална идентичност е силно свързана с господството над другите народи около тях. Руснаците не могат да понесат мисълта, че съседите им могат да имат самостоятелен път на развитие, различен от руския, а мисълта, че някой съсед може да живее по-добре от тях ги угнетява и озлобява. И понеже те не са способни на прогрес, злобата, омразата и агресията към другите са тяхно постоянно душевно състояние. Единственият начин да се противопоставим на тази руска злоба и агресия е много силно колективно противодействие. Защото с Русия не може да се дружи, тя разбира искането за дружба като слабост. Единствения език, от който Русия разбира е езика на силата.

Коментиран от #62, #103, #111


Оценка:
-149 +36

Borislav Popov
20 Отговор
И така, от страна на САЩ по отношение на Русия сме свидетели на класическа игра с нулев резултат: Русия трябва да загуби, в противен случай победата на Съединените щати не се признава......................
.........................
.....................А от страна на Русия по отношение на САЩ линията на поведение не е противоположна, тя е принципно различна: Русия не желае да загуби, но и не иска и не си поставя за цел поражението на Америка. Бих казал, че позицията на Москва не само е реалистична, но също така е по-разумна, цивилизована и хуманна.

Оценка:
-8 +134

Россия новости
21 Отговор
И в този смисъл наистина няма значение съществува ли конкретната украинска криза и по чия вина е възникнала тя. Ако съществуването на самостоятелна Русия на планетата по принцип не устройва Америка, поводи, кризи и казуси винаги ще се намерят.

Оценка:
-8 +80

Бесен Язовец
22 Отговор

До коментар #15 от "ПРЕПОРЪКА":


Е, и какво ще ми направи ще ме убие ли ?? Що да не го кажа , още по вече, че си е самата истина ?! Еййй, вие тез руснаци за какви ги имате бе, като ги видите само някъде, сигурно веднага си сваляте гащите, понеже са руски граждани. А, ако завариш случайно руснак, че оправя жена ти, сигурно ще вземеш ветрилото и ще гониш мухите да не го хапят по дупито и да не му пречат, подстилка с подстилка такава.

Коментиран от #29


Оценка:
-82 +20

точно така
23 Отговор

До коментар #17 от "И. П. Павлов":


другарю, ама то не било за руският човек а за оскотелите остатъци от запаналите на запад мухлясали мозъци.Другото си е мит и легенда.Колкото и да препечтваш дойче зеле /работническо дерло/ все ще хващаш магарето за ...

Оценка:
-38 +28

Точи и Меси
24 Отговор
Надеждата, че нормалните отношения между Вашингтон и Москва ще се възстановят, стига да се появи реална обща заплаха или реален общ враг, е ефимерна. По две причини. Тъй като САЩ сами по себе си са най-голямата опасност за Русия. И защото американците доста по-добре от руснаците умеят при обща заплаха да мобилизират усилията на другите в името на собствените си интереси. Безпределният егоизъм на САЩ е константа и това трябва да се възприема като реалност.

Оценка:
-8 +79

25
Този коментар е премахнат от модератор
Димитър
26 Отговор
„Жителите на Крим живеят в мир и спокойствие, докато НАТО иска да дестабилизира обстановката в Крим. Те (НАТО) не харесват начина, по който Крим се развива, но ние няма да ги направим щастливи“

--- Когато са ти паркирали танк под блока е много лесно да си щастлив, виж ако няма руски войски може и пък да не ти е толкова радостно....

Коментиран от #139


Оценка:
-97 +15

ГНИДА
27 Отговор
Ето сега стана ясно кои страни освободи сащ . Либия , Ирак , Кувейт, Що не пробват Крим да освободят ? Винаги освобождават СЛАБИ ПЕТРОЛНИ ДЪРЖАВИ .... Освободиха и Афганистан , а са приятели на Колумбия , тия двете държави последните с друго ги интересуват ..... Но по-интересното е , че краварите се изложиха последователно във времето с Иран , Венецуела (петролни държави) , сега насъскват Украйна срещу Русия ... Ето това е хибридна , страхлива война , украинците го отнасят , Путин печели преимущество , а КРАВАРИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ С РЕТРОГРАДНИТЕ СИ МЕТОДИ за съсипване на държави .... Последните пъти неуспешни ....Братя Украинци , Тръмп ви е приготвил медал , но тиквен !

Коментиран от #32


Оценка:
-11 +113

Гост
28 Отговор

До коментар #25 от "аман от меки китки":


Привидната бъркотия у нас е част от един голям проблем: Русия се опитва да ни превърне във втора Украйна, като залага на изградената от десетилетия сплотена група негодници. Ако не се сещате кои са, можете да ги познаете по това, че защитават нейните, а не българските интереси. Нищо чудно – те дължат всичките си богатства и доброто си положение на Русия. Когато преди три четвърти век обяви война на България и я окупира, Русия предаде властта в държавата на най-склонните да продават родината си индивиди. Днес техните наследници изпадат в умиление, когато кажат „Москва“, „славяни“, „Путин“, „Великата Русия“, „Октомврийска революция“

Коментиран от #31, #68


Оценка:
-96 +19

ДОБРЕ ДЕ
29 Отговор

До коментар #22 от "Бесен Язовец":


Разбирам те . Препоръката ми е да пробваш в някой руски форум да го напишеш твоето мнение или да го кажеш на някой руснак в лицето . На нас няма смисъл , и ние сме на твоето мнение . Да му кажеш и това за дупИто там . . . И да ни кажеш отговора му .

Коментиран от #34


Оценка:
-6 +42

Borislav Popov
30 Отговор

До коментар #12 от "СПОКОЙНО БЕ":


То за това тогава бяхме 9 милиона , а сега гоним тенденцията да изчезнем ! Да изчезнем за 60 години !!

Коментиран от #37


Оценка:
-8 +81

За тия от коневръза
31 Отговор

До коментар #28 от "Гост":


Защо хората мразят Америка ./Зиауддин Сардар/ .Потресаващата истина, която книгата разкрива, е че все повече държави (включително в Европа) в икономическо, политическо и културно отношение се превръщат в колонии на първата световна „хиперсила", а техните демократично избрани уж суверенни правителства реално са колониални администрации.

Оценка:
-10 +83

МНОГО ДОБРЕ
32 Отговор

До коментар #27 от "ГНИДА":


Пропусна да кажеш за Азербайджан да му наложат санкции американците , да видим тогава вложенията в тръбопроводи компресорни станции и хъбове къде ще отидат .

Оценка:
-5 +45

Гост
33 Отговор

До коментар #12 от "СПОКОЙНО БЕ":


Този фалшив строй комунизма трябваше по рано да си отиде, сега е много трудно България да се съвземе след тяхното некадърно корумпирано управление.

Коментиран от #35


Оценка:
-74 +14

Бесен Язовец
34 Отговор

До коментар #29 от "ДОБРЕ ДЕ":


Няма никакъв проблем да го кажа, още по вече пък в някакъв си там форум, просто нямам такъв навик да лазя по руските форуми за разлика от многобройните тукашни руски тролове, единия от тях, който може и да си ти ! Аз мога и в лицето на всеки един да го кажа, понеже си е самата истина (повтарям го специално за теб) а, че вме руснаците не обичате да ви говорят истината в очите, това си ваш личен проблем.

Коментиран от #101


Оценка:
-49 +10

Диди
35 Отговор

До коментар #33 от "Гост":


Това върви го обясни на китайците ! Май те друго казват !

Оценка:
-12 +28

Borislav Popovs fan
36 Отговор
Боря , тогава да бяха отворили южната граница на БГ за една седмица я познай колко милиона ще бъдем !?

Коментиран от #39


Оценка:
-21 +11

НЕ ЗНАЕШ
37 Отговор

До коментар #30 от "Borislav Popov":


Началото се постави малко след 1975г. чрез прилагането на нашето семейно право и правораздаване ! Не мизерията и бедността са причина а правото и правораздаването !! Хората не създават деца заради лошо правосъдие и лоши закони . Не заради бедност !

Оценка:
-23 +9

Сексопатолог
38 Отговор

До коментар #25 от "аман от меки китки":


Сексопатолог
Русофилите постоянно говорят за джендъри, еврогейове, третополови и т.н. Всъщност хомофобията демонстрирана от тях е прикрит латентен хомосексуализъм. Установена е  връзка между хомосексуалност, авторитарно възпитание и хомофобия. Според изследователите индивиди величащи диктатори и авторитарни личност, всъщност са само формално хетеросексуални, а потиснатите им хомосексуални желания ги карат да бъдат яростни хомофоби.

Коментиран от #43, #78


Оценка:
-51 +15

Borislav Popov
39 Отговор

До коментар #36 от "Borislav Popovs fan":


Може и три милиона да останем, важното среди тези три милиона да няма руско-турски подлоги и цигани !

Коментиран от #41


Оценка:
-55 +20

миш
40 Отговор
Въпросът с Крим е приключен за Руската Федерация- понятно.

Оценка:
-16 +58

Румяна Костова
41 Отговор

До коментар #39 от "Borislav Popov":


Ми като ви гледам минусите господине, то излиза, че тук в този форум други няма, 2 руски подлоги, една турска и един циганин са ви сложили 4 минуса, значи истинските българи тук са дефицит.

Коментиран от #42


Оценка:
-33 +14

42
Този коментар е премахнат от модератор
Психиатър
43 Отговор

До коментар #38 от "Сексопатолог":


Нужна ти е лоботомия! До тогава пий антидепресанти против желанията си да посягаш на себе си.

Коментиран от #138


Оценка:
-5 +24

Само питам
44 Отговор
Колко голяма отрепка и мръсен изрод трябва да бъдеш, за да защитаваш една агресивна, чужда държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най- близките си съседи и им отнема територии, само защото не искат да бъдат вечни васали и желаят да бъдат свободни и да вървят по собствен път? Държава, която избива най - цинично жени и деца, оправдавайки си, че това са терористи. Държава, която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и да създава, държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича Русия?

Коментиран от #46, #51, #64, #112


Оценка:
-72 +19

IDIL
45 Отговор
НАТО-национална американска терористична организация

Оценка:
-11 +61

Алек
46 Отговор

До коментар #44 от "Само питам":


Само да вметна, че тази страна не ни е враг, ние сами я правим такава и при това заради чужди интереси и поради натиск отвън.

Коментиран от #48


Оценка:
-13 +62

Кон
47 Отговор

До коментар #16 от "Баба Ванга":


Ха ха ха!!!

Оценка:
-6 +4

Само питам
48 Отговор

До коментар #46 от "Алек":


Зомбиран си от руската пропаганда. От Съединението до днес Русия е най-големия враг на България.

Коментиран от #50


Оценка:
-66 +16

ХАХАХАХАХАХАХА
49 Отговор
Я първо Югославия цяла па после ще видим за Крим!!!

Оценка:
-8 +33

Алек
50 Отговор

До коментар #48 от "Само питам":


Не съм, просто виждам, мисля и сам си вадя изводи, не допускам някой да ги прави вместо мен. А очевидното няма нужда да се доказва кой знае колко.

Оценка:
-5 +18

51
Този коментар е премахнат от модератор
Пешо
52 Отговор
Америка признава Голанските възвишения а Крим не иска да признае до кога с тези двоини стандарти

Оценка:
-7 +49

Пешо
53 Отговор
Америка признава Голанските възвишения а Крим не иска да признае до кога с тези двоини стандарти

Оценка:
-8 +37

Само питам
54 Отговор

До коментар #51 от "Симо":


Колко голяма отрепка и мръсен изрод трябва да бъдеш, за да защитаваш една агресивна, чужда държава, която е враг на страната, в която си се родил? И за колко голяма сума я зощитаваш?

Оценка:
-39 +10

Само питам
55 Отговор

До коментар #51 от "Симо":


Прав си, че ако не беше руската мръсна кочина нямаше да ви има безродните предатели и българофоби, които винаги сте защитавали единствено руските интереси!

Оценка:
-47 +14

Onemadman
56 Отговор

До коментар #1 от "Не много умно комунде,даже хич":


Хаха и как точно ще ги изгонят насила, че нещо не си го представям това

Оценка:
-5 +26

Хасан
57 Отговор
Руски агресори ...окупатори на чужда земя ..имат най голямата територия и искат още ..

Коментиран от #80, #89, #93


Оценка:
-44 +7

Хасан
58 Отговор

До коментар #51 от "Симо":


По твойта логика ..бащата на Ал Македонски ,Филип Македонски е основал Филибе ..дай да го дадем на македонците..така ли?

Оценка:
-15 +8

Краварска подлога
59 Отговор

До коментар #1 от "Не много умно комунде,даже хич":


Ама ние избягахме още преди 5 години .

Оценка:
-6 +1

60
Този коментар е премахнат от модератор
М.Жуков
61 Отговор

До коментар #1 от "Не много умно комунде,даже хич":


Ти бягаи от България куче на исляма.Да живее Руския воин.Слава на Русия.

Коментиран от #97


Оценка:
-10 +45

62
Този коментар е премахнат от модератор
Помнещ
63 Отговор
Още преди стотина години Великия Никола ТЕСЛА е прозрял истината ,че да съществуваме като планета Земя трябва да има БАЛАНС на силите и заради това е споделял откритията си( може би) и с Изток и Запада, нещо което американците не му простиха! След,, перестройката " на Горби и последвалото ,,управление" на пиядурата Боря Елцин НАТО и САЩ се почустваха като световни ,,господари" и тека да като се появи Путин, и сега нещата се връщат в РУСлото си!

Оценка:
-5 +43

Чичо
64 Отговор

До коментар #44 от "Само питам":


Въпросът е много спорен. Затова ти предлагам да отидеш в една такава "завладяна" държава - Чечня, и да повториш същото публично.
Ако се върнеш жив, ще те черпя "на корем"!
Съгласен?

Оценка:
-8 +22

Румяна Костова
65 Отговор
Защо ли се хабим да пишем коментари, като най - адекватната реакция е да се посмеем на американците след като увещават да се изнесе руската армия от Крим?

Оценка:
-7 +41

Путинофилифоб
66 Отговор
Някои тук бъркат ядрена война с ядрена бомба. При ядрена война животът на планетата, а и наоколо където има космически апарати с хора ще бъде унищожен за около 2 часа максимум. При ядрена война всичките ядрени оръжия и на двете страни, а и останалите страни ще бъдат изстреляни всичките, дори след унищожението на живота. Планетата ще се раздроби на няколко по-малки парчета, които постепенно ще тръгнат към Слънцето. Но пък добрата новина е, че отиваме на ново бинарно ниво на съществуване, където ДРЕВНИТЕ ВЕЧЕ СА СЪТВОРИЛИ НОВ начин на живот. Друг е въпросът тези дето сега са силни тук, КАК ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ТАМ... Та Русия е по-добре да отстъпи....от всички завзети досега територии, а те никак не са малко...и даже е най-голямата по територия именно за това.Турция също да внимава.Сигурно сега путинофилите ще кажете ''я си гледай живота, ние не отстъпваме'', но на такива ще отговоря ''животът е кратък'', аз съм пенсионер на 66 год и ми е все тая младоци неразумни, но на вас няма да ви е все тая....

Коментиран от #71, #84


Оценка:
-19 +11

Матей
67 Отговор
Това е все едно Русия да не признава Ню Мексико и Тексас за американски щати,защото са заграбени от Мексико,възползвайки се от гражданската война в страната преди стотина години.Или пък Косово за втора албанско държава,и американците да си изтеглят базата Бондстийл оттам.Защо не им го рекнат в прав текст?

Оценка:
-6 +34

Румяна Костова
68 Отговор

До коментар #28 от "Гост":


Русия се опитва да ни превърне в Украйна! Ох, голям смях!Тъкмо си бях пуснала да гледам комедия, но тук такива екземпляри се навъдиха и е по-забавно. Как ще ни превърне Русия във Украйна? С,, Абра - кадабра". И за какво и е още една такава държава? Цкркът в истинската и е достатъчен.Руснаците изпадали в умиление от Москва и Октомврийската революция? Не мога да повярвам, че някой може да пише подобни простотии! По сърфирайте в Интернет и ако срещнете в руското пространство някой да милее за споменатата революция, ще Ви черпя една напитка!

Оценка:
-9 +21

Тигър
69 Отговор

До коментар #10 от "Бесен Язовец":


САЩ е на индианците, хайде сега юруш в на майка ти задника

Оценка:
-5 +26

Тодор
70 Отговор

До коментар #10 от "Бесен Язовец":


Ми ходи да го анексирал тогава бре! 🤣

Оценка:
-3 +9

Румяна Костова
71 Отговор

До коментар #66 от "Путинофилифоб":


Хм, някъде си, в нов свят на бинарни ниво, всички ще бъдем съдени. На мен Вашето изложение ми намирисва на сектантско. И защото ще бъдем съдени, по-добре Русия да се откаже от териториите си! Ами какво ще препоръчат проповедниците от Вашата секта да стори Америка със своите територии, които заграби от индианците и ги вкара в резервати. Там са и до днес, без никакви права.

Коментиран от #74, #87


Оценка:
-7 +33

КОНСТАНТИНОВ
72 Отговор
САТАНАТО Р МАША НА САЩ НО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПОСТАВЯ УЛТИМАТОМИ НА ВЕЛИКА РУСИЯ

Оценка:
-4 +22

Бъз
73 Отговор

До коментар #10 от "Бесен Язовец":


Приятел,
Не забряваш ли Волжка България ,а защо не страната на карабулгарите ?

Оценка:
-1 +11

74
Този коментар е премахнат от модератор
75
Този коментар е премахнат от модератор
Кирил
76 Отговор

До коментар #3 от "Бесен Язовец":


Русия скоро ще бъде член на един НОВ ЕВРО СЪЮЗ и край на всички проблеми!

Оценка:
-8 +15

Румяна Костова
77 Отговор

До коментар #74 от "Путинофилифоб":


Образованието ми е техническо, инжинерно. И ние сме учили физика в училище и по-специализирана такава в първата година в института Някак не ми е интересно да се впускам в безумни спорове на колко парчета ще се разлети Крим и в каква посока ще поеме.Опитвам да остана сериозна, но вашите писания ме избиват на смях. Извинете, не искам да Ви обидя.

Коментиран от #79, #130


Оценка:
-7 +21

БОГАТИР
78 Отговор

До коментар #38 от "Сексопатолог":


Пациент си ....Не спасяем.....

Оценка:
-2 +7

79
Този коментар е премахнат от модератор
Как един плю
80 Отговор

До коментар #57 от "Хасан":


Как един плюс не събра бре хасанЕ

Оценка:
-2 +8

демокрация по натовски
81 Отговор
КОГАТО НАТО ВЪРНАТ ГОЛАНИТЕ НА СИРИЯ, ТОГАВА И Р Ф ЩЕ ИМ ВЪРНЕ КРИМ!

Коментиран от #82


Оценка:
-4 +12

Химлер
82 Отговор

До коментар #81 от "демокрация по натовски":


Ти се моли НАТО да не влезе в твоите ''голани'' че нито Русия нито САЩ ще ви спасят този път от нас

Оценка:
-13 +5

Бай Яни
83 Отговор
Да попитам аз, тези защитаващ Москва, знаете ли колко татари живеят в България, в Ромъния и Анадола🤔, а запиталили сте се защо не живеят на Кримският пулуостров. Колко народ за прокудени от вашите,, братя,, а на тяхно място заселвания престъпници и неугоднни за властта,, Руси,, не ми дреме нито За САЩ, нито за Русия. Защитавам Българските интереси. Кога вашият Путин ще прочете историята и да върне на България заграбините територии покрай Дунав повечето сте си прогонени от земите си Българи, включвам и Гагаузите, Татарите, Арменците. И много други знайни и незнайни народности. Това се казва РУски ГЕНОЦИД.

Коментиран от #85


Оценка:
-22 +6

Borislav Popov
84 Отговор

До коментар #66 от "Путинофилифоб":


По твоята логика краварите да връщат земята на индианците и кой от където е дошъл !!!!

Оценка:
-4 +21

Borislav Popov
85 Отговор

До коментар #83 от "Бай Яни":


А колко българи живеят в Русия ,Украйна ,Молдова ??!! Руснаците ли са виновни ? А за ослепените 80 хиляди Самуилови войни - пак руснаците ли са виновни - а соросня ?!!

Коментиран от #88


Оценка:
-5 +30

ТОЧКАТА
86 Отговор

До коментар #51 от "Симо":


СИМО

Оценка:
-2 +1

87
Този коментар е премахнат от модератор
Бай Яни
88 Отговор

До коментар #85 от "Borislav Popov":


Виж сам бре, последно преброяване🤔7 милиона са се самоопределили наследници от Български произход,, от Авганистан до Ромъния, из цяла Русия са тези наследници. Жалко е че повечето млади се отказват от корените си.

Коментиран от #106


Оценка:
-9 +2

Едо
89 Отговор

До коментар #57 от "Хасан":


Бай Яни, БАЙ ГАНИ! Сега Алековия Бай Ганьо ми се вижда по-симпатичен от тебе! Все пак, е бил европейски търговец! А ти се караш с всички, то ЕСТ и търговец не става от теб! И КАТО ЗАЩИЩАВАШ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, КАКВО ПРАВИШ, ТА ДА ГО ВИДИМ ВСИЧКИ?!

Оценка:
-2 +10

90
Този коментар е премахнат от модератор
Петро Порошенко
91 Отговор
Тези безкрайни атаки срещу Русия няма ли да доведат в крайна сметка до още една дата за маршируване по Червения площад в знак на поредната победа ?! Странно, не се ли научиха народите да не спирате и да не атакуват рашъните. Та последните са си чиста проба викинги, първо бият, после говорят.

Оценка:
-5 +18

Евтим Евтимович
92 Отговор
Както казва един наш виден историк-съвременник , Русия е последната и най-голяма Българска държава. Долу ръцете от България. !!!

Оценка:
-1 +23

93
Този коментар е премахнат от модератор
94
Този коментар е премахнат от модератор
Kcaniba
95 Отговор

До коментар #2 от "Бесен Язовец":


Май бълхарските подлоги се подлагат на "братушките" си и в окупирания от рАЗИЯ Крим? Що ли не се учудвам. Тъй де, га ша види иначе "сенаторство" тоя?

Оценка:
-9 +4

96
Този коментар е премахнат от модератор
PYCпидор
97 Отговор

До коментар #61 от "М.Жуков":


Слава, слава на рАЗИЯ, и рублите в евро!

Оценка:
-3 +5

АРХАНГЕЛ ПСУВНАИЛ
98 Отговор
Когато говедарите върнат Северна Америка на индианците, тогава и Русия ще върне Крим на Украйна. Точка. На който ме му изнася да се изнася.

Оценка:
-5 +21

654
99 Отговор
Защо САЩ не пшредложи втори референдум в Крим и Домбас под международен контрол резултаите от който са окончателни какато и в Абхазия, Осетия,Сръбските анклави в Косово,Приднестровието и още Каталуния Шотландия и пр.А кажи ми бе тарикат.

Оценка:
-3 +20

раптър
100 Отговор

До коментар #12 от "СПОКОЙНО БЕ":


Цифльославе, 45г в руската сфера на влияние ние не допуснахме руска база на Българска територия.Сега имаме 4 , все на тези дето ти плащат да драскаш по форумите. имахме 250 бойни самолета , имахме ракети СС23. Всички на Балканите се съобразяваха с нас!
По време на гадния соц, в България се построиха къщи / сграден фонд/ , за три поколения напред! Сега , с последните изменения в ЗУТ ,обнародвани февруари , с отпадането на стопанския начин на строителство на 5 категория сгради , средностатистическия българин се прощава вовеки да може да построи собствена КЪЩА! Имате право да пиете кенчета бира по лавките , и да се правите на аристократи Докато Шайката ни оглозгва до кокал!!! И това

Коментиран от #129


Оценка:
-7 +39

101
Този коментар е премахнат от модератор
Не чак толкова прост
102 Отговор
Краварите се потят по хълма, защото вече губещите фронтове им идват в повече. Обявиха война на половината свят.....отново и то само за да грабят и използват чужди ресурси. Все повече държави усещат, че скоро хамериканците ще бъдат губещите. Никой вече не вярва на глупостите им. Те упростачиха половината свят и разрушиха моралните му устои. Сеят войни, бедност и мизерия в името на собственото си заличаване. Това е тумор опакован в американски целофан. Мъча се да оправдая арогантната им наглост, но не мога.
Не разбирам защо трябва да унищожиш цял свят, за да постигнеш нещо гнусно и опасно дори за теб. В тази държава има нещо много зло, нещо не от този свят, нещо не човешко.

Оценка:
-4 +33

Байчо
103 Отговор

До коментар #19 от "Антрополог":


Само ненормален може да говори за свобода в Щатите. Просто Русия и Китай искат бавното и контролирано западане на Щатите.

Оценка:
-3 +22

сори майна
104 Отговор
Помним ли всички, кое доведе от анексирането на Крим? Майдана!! Щатският преврат в Киев! Каква беше целта? Разбира се на щатите им дреме за демокрацията в Украйна.. целта беше Уйрайна в НАТО, което значи Крим на НАТО, което значи Черно море на НАТО! Защото който владее Крим владее Черно море! Това беше цялата игра, обаче забравиха в цялото уравнение величината наречена Путин! Кофти грешка!

Оценка:
-3 +41

Боце
105 Отговор

До коментар #1 от "Не много умно комунде,даже хич":


Тъп, по-тъп, най-тъп.

Оценка:
-1 +3

106
Този коментар е премахнат от модератор
Гост
107 Отговор

До коментар #13 от "Borislav Popov":


Ами Русия не притежаваше нищо в ядреният си арсенал 5г след втората световна война, за разлика от САЩ но американците не предприеха политическо и икономическо унищожение на СССР, като се има впредвид че през войната в много случаи са помогнали и безвъзмездно материално и всякак СССР да се измъкне не унищожен от войната.

Коментиран от #114


Оценка:
-17 +5

108
Този коментар е премахнат от модератор
Да да
109 Отговор

До коментар #2 от "Бесен Язовец":


пРосия ще загуби ВСВ - Вторта Студена Война. Единствения начин да спечели е да унищожи планетата. Честита им победа.

Оценка:
-9 +2

Да да
110 Отговор

До коментар #108 от "Цар Вул":


Викаш пРосия е пълна с умни хора и затова взимат 300 лв. заплати. Гениално! Докато тъпите американци едва избутват с 3000 долара Колко и те лигентно!

Коментиран от #117, #120


Оценка:
-10 +1

Ако беше прав в споделената глупост
111 Отговор

До коментар #19 от "Антрополог":


СССР никога нямаше да се разпадне. Всички искащи независимост щяха да са окупирани и държани под контрол. Не мога да разбера откъде черпите такава омраза към другите народи?! Избирай правилните политици, които да защитават народа си и държавните интереси, уважавай останалите народи и живей спокойно и в мир с всички и най-вече със себе си. Толкова ли е трудно да живееш без омраза?

Оценка:
-1 +2

Този текст
112 Отговор

До коментар #44 от "Само питам":


си го записал и само го копираш във всички свои коментари. Напиши нещо мислейки. Ако Господ е сложил нещо под косата ти, просто го използвай. Не е много трудно! За нормалните хора, де!

Оценка:
-0 +2

Един
113 Отговор
За да искаш нещо трябва да имаш право. Другия начин е да имаш сила. Смешни сте като ви чета. Кое от двете имаме за да искаме?

Оценка:
-0 +4

Кога
114 Отговор

До коментар #107 от "Гост":


Кога помогнаха? Когато видяха, че руснаците и сами ще стигнат до Берлин. Когато разбраха, че ако не се включат на страната на явните победители, руската сфера на влияние ще обхване огромни територии. Няма друго, освен държавни и политически интереси. И тогава, и сега. Но тези държави, които са способни да си извоюват свери на влияние са силни. Не с ядрено и друго съвременно оръжие, а с политици, които мислят за собствените си държави, а не са събирани по кръстовищата и светофарите като нашите малоумници. Защото, ако се замислите от географското си положение България можеше да извлече огромни ползи и българите да живеят нормално, като западняците. Ама ние само плюем по партийна линия... Партиите са създадени от хора и във всяка от тях има и свестни, и боклуци. Но ние не виждаме свестните, виждаме само боклуците и плюем ли, плюем... То, благоденствието идва като при любовта - просто трябва да гледаме в една посока. И посоката е благото на българския народ!

Коментиран от #126


Оценка:
-3 +16

Вуйчо
115 Отговор
Моля някой по грамотен да изброи войните водени от САЩ и СССР/РУСИЯ от ВСВ до сега, както и бруталните намеси във вътрешните работи на други държави - превратии и санкции!

Коментиран от #116


Оценка:
-1 +13

Бачо Киро
116 Отговор

До коментар #115 от "Вуйчо":


Не се хаби, САЩ водят с десетки пъти повече конфликти, не войни, защото за да обявиш война се искат топки и да застанеш зад убежденията си. При тях е винаги извъртане, лъжене и извиване на ръце на тъпите васали, да се включат и те. Не, че руснаците са цвете, но са много далече от простотиите, които сътвори САЩ дори само последните 25 години...

Оценка:
-1 +15

117
Този коментар е премахнат от модератор
118
Този коментар е премахнат от модератор
ПЕНКО
119 Отговор
ВИНАГИ СЪМ СЕ ЧУДИЛ ЗАЩО : /ЗАБЕЛЕЖЕТЕ/ СЕВРНИЯ -СЕВЕРНИЯ АТЛАНТИЧЕСКИ СЪЮЗ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ЮЖНИТЕ МОРЕТА И ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ !!! ТОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТИХИЯ ОКЕАН И ДЪРЖАВИТЕ МУ !!! РАЗБИРАМ ГРЕШИШ ЗА ТОВА КОЕ Е СЕВЕРЕН ИЛИ ЮЖЕН АТЛАНТИК ...АМА ИСЛАНДИЯ С КРИМ СИ Е АГРЕСИВЕН АУТИЗЪМ!

Оценка:
-1 +3

Ники
120 Отговор

До коментар #110 от "Да да":


Да да ама не ти някога бил ли си в Русия или в Америка що то аз съм бил няма нищо вярно в това което си написал.

Коментиран от #125


Оценка:
-0 +4

Бай Яни
121 Отговор

До коментар #2 от "Бесен Язовец":


То той има апетит и към България бре. Раздаде куфарчетата с милионите и послушни те,, братушки,, искупиха що можаха по черноморието, сега там има повече Руснаци от колкото Българи, после какво следва, АНЕКС😁,. ПОСЛЕ НЕ СЕ МЕСЕТЕ🤔😁. То по тази логика трябва да испратих войската в Македония, без туй там българите са много повече. Ако ме изберете за пример 🤔🤗ще анексира даже и цяла Добруджа, и Бесарабската област, то и там са все Българи. А вас ще ви зачисля към запаса и ще охранявате новите граници. България има, няма за 5 години ще е направя най боеспособна, вдигам ви двойно данъците и всичко ще отива за въоръжаване, синовете ви няма да мързелуват, 3 години ще карат казарма.. Нека някои тогава да ни се опъне.

Коментиран от #124


Оценка:
-4 +2

жжжжг
122 Отговор
НАТО е отдавна излишно. Няма го отдавна и Варшавският договор. НАТО започна да стига границите на Русия и какво може да очакват - хлеб и сол ли.

Оценка:
-3 +11

йьйь
123 Отговор

До коментар #5 от "Meganoob BG":


защо не сме?
Каква е тази измислена държава Македония?

Оценка:
-0 +4

Бачо Киро
124 Отговор

До коментар #121 от "Бай Яни":


Да сравниш автономен Крим с купени апартаменти е направо крещяща бездарност...

Оценка:
-1 +4

Бачо Киро
125 Отговор

До коментар #120 от "Ники":


Не му обяснявай, да да е нещо като сирийският център в Лондон... Дава акъл от мазето...

Оценка:
-3 +2

Гост
126 Отговор

До коментар #114 от "Кога":


Личи си в коя зона на света живееш, където са манипулирани десетилетия хората с фалшива информация и държани далеч от истината, само това е достатъчно че СССР щял да спечели войната сам е показателно за невежеството по тия земи.

Оценка:
-9 +3

Крали Марко
127 Отговор
Крим е част от Велика България на Хан Кубрат.
А Русия е най голямата Българска Държава.
СЛАВА ВЕЛИКАЯ АРМИИ РАССИЯ !!!

Оценка:
-2 +8

128
Този коментар е премахнат от модератор
старото
129 Отговор

До коментар #100 от "раптър":


раптър,ти на Марс ,ли живееш,бре??? Защо не погледнеш как на всяка улица в държавата никнат като гъби НОВИ КЪЩИ! Това сигурно става от прословутото ОБЕДНЯВАНЕ на българите-хахаха.

Оценка:
-4 +1

старото
130 Отговор

До коментар #77 от "Румяна Костова":


Румянке,ти инжИнер ,ли си или инженер?

Оценка:
-2 +3

Бай Георги
131 Отговор
Американския народ е скромен и кадърен и благодарение на него САЩ са постигнали много и в технологично и в икономическо развитие. Въпреки това обществото им страда от много недъзи.Лично аз го харесвам,но смятам че са управлявани от изключително нагли,отвратителни и самозабравили се първенюта. Въобразявайки си че някой от тях като са милионери и милиардери всичко им е позволено. Няма точки по света където да не убиват безнаказано,да не свалят правителства и да не правят преврати!!! Тяхните интереси се простират навсякаде,което не е нищо друго,а отвратителен непоносим терор!
Затова започват страни като Иран да развиват ядрена промишленост и си мисля че сле време ще има възмездие за тях! За разлика от тях Русия винаги е искала взаимоизгодни търговски отношения,което е правилния подход. Всички искат да живеят нормално и доре.

Коментиран от #133


Оценка:
-0 +12

Бай Георги
132 Отговор
Относно Крим ми писна да слушам и чета тези арогантни,безочливи,гьонски,безмозъчни, лишени от капка разум обиди към Русия! Обиди към всеки средно интелегентен човек! Ако погледнем в историята Крим винаги е бил част от Русия. Към 90 % ако не греша гласуваха независимост и решиха да се присъединят към Русия,защото говорят Руски език и се определят за Руснаци а не за Американци,Натовци,Украинци!
Явно че наглите генерали от НАТО и САЩ са малоумни и са забравили какво стана през втората световна война.А днес Русия само с няколко ракети може да изстрие държави от Европа и цяла Америка,та затова е по-добре да внимават със заплахите!!!

Оценка:
-2 +13

133
Този коментар е премахнат от модератор
Велин
134 Отговор

До коментар #10 от "Бесен Язовец":


Що не!?!? Ама пък гърците ако изявят претенции отпреди хан Аспарух ще трябва да се преселим в Крим. Не, благодаря!!!

Оценка:
-1 +0

Ти от кои си
135 Отговор

До коментар #14 от "Синхуя":


Че ще провеждаш референдум и знаеш ли как се провежда

Оценка:
-0 +0

Димо
136 Отговор

До коментар #15 от "ПРЕПОРЪКА":


А питай сега след като се биха с Китайците за остров Дамански сега чия собственост е. -. Няма да повярваш че вече принадлежи на Китай.

Коментиран от #140


Оценка:
-1 +0

читател
137 Отговор
Четох,четох и разбрах колко заблудени хора има.Русия си остава мечта за запада.Гответе се пак ще бъдем заедно с Русия,но трябва да ни уврат главите но когато ни унищожат съвсем.

Оценка:
-0 +9

АКМ
138 Отговор

До коментар #43 от "Психиатър":


Такива са за трахеотомия , ама със щик и лоботомия с ,,Макаров".

Оценка:
-1 +1

Клошар
139 Отговор

До коментар #26 от "Димитър":


Ами,че у нас от как ни напуснаха "руските танкове под блока" настана Де-мокрацията! Педали,простотия и чалга,Хелзински комитет за циганията. "Америка и дреме за България" ! Все приьоми за унищожението ни! Е,на 24.05 в Москва пяха на Български "ВЪРВИ НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ"! Във Вашингтон да ни споменаха?

Оценка:
-0 +14

Ую мую
140 Отговор

До коментар #136 от "Димо":


Не като се биха а като ги разбиха, да с преговори може да се успее там където не може с оръжие!
Китай и Русия са заедно!

Оценка:
-0 +3

реалист
141 Отговор
Как руснаците ще напуснат собствената си територия? Стига глупости. За инфо - 92 % от населението са руснаци. Историята не може да бъде загърбена. Я четете преди да пишете научна фантастика. А тримата платени лакеи, които бълват коментари във всички сайтове няма да променят миналото, настоящето, нито бъдещето. Те и своето жалко съществуване няма променят.

Оценка:
-0 +7

Хитър Потър
142 Отговор
До самоукия Антрополог : Много злоба има в теб човече, всичко това което си написал, се отнася за Американците ... 💯 процента ... Не харесвам диктатори като Путин, също и тяхната система ... От която и ние не можем да се оттървем ... Но това не означава, че руснаците са глупави или някаква трета класа хора ... Напротив ... съотношението между техните дебили и американските дебили /защото всяка държава има дебили ... / е твърдо в полза на американските ... /имам преки наблюдения ... / Не искам да ставнявам нашите българските ... Обаче след 63 годишно наблюдение ... Мисля, че нарастването е значително ... ✨😂🥃

Оценка:
-2 +4

оцелял българин
143 Отговор
Вместо всеки ден да ни занимавате с кравари и краварки тук,напишете нещичко да се посмеем за Сашо Нереза,за преподен Пестиркин,за СУЛЮимам Паси- Безродника или пък за ДрагалЪФския гърбат Ай дук!

Оценка:
-0 +2

Шибил
144 Отговор
20 век, злото беше фашизмът! 21 век либерализма, пробутван от без родните янки. Най големите разбойници искат да грабят целият свят!

Оценка:
-0 +2

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Веселин Марешки
Предприемачът Веселин Марешки коментира кандидата на ГЕРБ за президент
Вече грабят и малкото ни останало бъдеще"

Още бисери
ТОП 5