Last news in Fakti

31 Май, 2019 14:21 2 757 3

Американски рапър го закъса много

  • ар кели-
  • рапър-
  • насилие-
  • сексуално-
  • сащ-
  • адвокат-
  • обвинения-
  • r. kelly

Изпълнителят може да влезе в затвора

Американски рапър го закъса много - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Певецът Ар Кели (R. Kelly) е обвинен в още 11 сексуални престъпления, твърдят американски медии, цитирани от БГНЕС. Съдебните протоколи показват, че те се отнасят до сексуално насилие и малтретиране на непълнолетни на възраст между 13 и 16 години, и ако се докажат, те носят много по-тежки присъди от предишните му обвинения.

Ар Кели трябва да се върне в съда след седмица, за да се изправи срещу новите си обвинения. По-рано тази година срещу R&B изпълнителят бяха заведени 10 дела за тежко престъпно сексуално насилие. Той не се призна за виновен и е освободен под гаранция.

Ако той бъде осъден по предходните обвинения, в които участват четири предполагаеми жертви, трима от които са непълнолетни, Ар Кели може да лежи от три до седем години в затвора. Адвокатът на рапъра Стив Грийнбърг заяви, че последните обвинения не са свързани с нов случай.

„Той бе обвинен наново за същия случай. Това е един и същи случай, само обвиненията са малко по-различни, но иначе същата предполагаема жертва, същото време, същите факти. Очакваме и същите резултати”, написа той в Туитър. Репортерът от "Чикаго трибюн" съобщава, че 4 от новите обвинения са от най-сериозния клас престъпления в щата Илинойс и са със задължителна присъда от 6 до 30 години затвор. Четирите обвинения са за тежко сексуално посегателство, две за сексуално насилие и пет за тежко сексуално насилие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Когато някой е неудобен

    6 1 Отговор
    И трябва елегантно да бъде отстранен се скалъпват подобни щуротий.....и токива мини са заложени още при проектирането на законите в саш така че във всеки един момент всеки да се окаже виновен за какво ли не и отстранен...имаше случаи за бившия шеф на международния валутен фонд един мъж възрастен маи французин беше бил щипнал по задника камериерка в хотела и отстранен от поста😂😂😂😂човек милионер командващ милиарди можещ да иде във всяка точка на света и да си поръча и плати за наи скъпоструващите и елитни проститутки при пълна дискретност ше ходи да щипе задника на камериерка 😂😂😂😂пълен фарс
  • 2 Тъп

    4 3 Отговор
    местя го в чест на краварският чалгар.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.