Last news in Fakti

31 Май, 2019 15:00 6 072 28

Русия: Това в Косово е варварство

  • русия-
  • косово-
  • сърбия

Руският посланик в Сърбия недоволен от косовските действия

Русия: Това в Косово е варварство - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Нападението срещу руски дипломати в Косово е варварство. Това заяви руският посланик в Сърбия Александър Чепурин, цитиран от ТАСС.

През тази седмица специалните служби нахлуха в северните части на Косово, които са населявани основно от сърби. Тогава бяха задържани 28 души, сред които и руския дипломат Миахил Краснощеков.

„Ние ще подкрепим възможно най-бързото решение на този въпрос. Следственият комитет вече започна разследване. Атаката срещу служител е варварство и жестокост“, заяви Чепурин.

„Много е приятно да чувстваш своята страна зад гърба си“, заяви Краснощеков.

Русия вече се обяви срещу действията на Косово. ЕС призова за мирно решение между Косово и Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    56 12 Отговор
    Откъде мирише на крави така гадно веее?

    Коментиран от #2

  • 2 t34

    55 12 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    От Косово малкия краварник на САшшЩ ;)

    Коментиран от #10

  • 3 Браво

    20 3 Отговор
    Ну Заяц, ну Погоди .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Borislav Popov

    17 52 Отговор
    В Косово значи е варварство, а в Сирия, където вие докато си играете на войни с американците, избихте сума ти цивилни и деца, не е варварство нали ушанки ??

    Коментиран от #11, #16, #27, #28

  • 6 Георги

    45 7 Отговор

    До коментар #4 от "Руските свине":

    Американците се чудели как и кога да нападнат Русия.Решили да питат германците,а те им казали:само не през лятото,ужас е.Решили да питат французите,а те им казали: само не през зимата,че голям го ядохме навремето.Решили да питат китайците,а те им казали: руснаците сега са се захванали да строят АЕЦ, пътища,магистрали,разработват нови находища,когато и да ги нападните,все ще им трябват хора за работа.

    Коментиран от #8, #9

  • 7 Бесен Язовец

    11 26 Отговор
    Руски дипломати ? От къде изникнаха сега пък тия дипломати ве, нали ууж беше само един руснак арестуван и то не дипломат, а уж струдник на ООН-ето ?? Е гааасии са лъжците тия руснаци и двуличници, ама яки, отупали там някакъв руснак и веднага, вой до небето - Варварство !
  • 8 смях

    11 39 Отговор

    До коментар #6 от "Георги":

    Май нещо си се объркал, китайците строят в Русия, не руснаците. Русия вече е фалирала. Всичко което се прави е от чужди специалисти и с чуждо оборудване. Имат две индустрии които още се държат - надуваемите танкове и ракетни установки и анимационните филми. Всичко друго е умряло там.

    Коментиран от #25

  • 9 Факти

    11 26 Отговор

    До коментар #6 от "Георги":

    Америка винаги е ПОМАГАЛА на Русия. Ето фактите:

    През Първата световна война САЩ е съюзник на Русия, "рамо до рамо против германците".

    Начало 20-те години - Америка спасява от глад Поволжието: "През май 1922 г. АРА (Американската Администрация за  помощи) храни 6 млн. 99 хил. 574 човека , американското квакерско общество — 265 хил., Международния Алианс "Да спасим децата " (Save the Children Alliance) — 259 хил. 751 човека."

    През 30-те години Америка извършва  цялата така наречена "сталинска индустриализация" в СССР, при това на много ниски цени. Днепрогес, Магнитка, ЗИЛ, ГАЗ и практически всички големи комунистически строежи са не само  проекти на американски инженери, но и са оборудвани с машини, възли и агрегати доставени, монтирани и пуснати в производство от американски специалисти.

    За 40 - те години няма да говорим, защото руснаците тотално отричат приноса на ленд-лиза. Ще споменем само, че само доставените камиони и джипове са малко под половин милион, а хранителните продукти биха стигнали да изхранването на 10 000 000 армия за 1700 дни/за Русия войната продължава 1418 дни /. Целия ленд-лиза на практика е безплатен.

    Коментиран от #19

  • 10 Aлбaнец aмa реaлиcтa

    5 21 Отговор

    До коментар #2 от "t34":

    зaконите ca еднaкви зa вcички живещи въф Коcово без рaзликa нa нaционaлноcт или вяроиcоведaние,a кои пречи нa оргaните нa редъ, ще cи понеcе поcледицaтa кaкто руcнaкa,и тук нямa нищо лошо,щом cе прaвиш нa големец и блокирaш пътя мaлко кютек ще ти cе птрaзи добре ,кво леля ти търcи по товa време тaм,и поcле извинявaй той билл од оон. чеcтито ...

    Коментиран от #12

  • 11 Ани

    28 3 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    А това,че сащ нито допускат хуманитарна помощ ,нито осигуряват коридор в лагера Ер-Рукбан и над 40 000 жени и деца мизерстват и умират всеки ден,то е нормално за теб?
    То "само" Русия е виновна за всичко . ЛИЦЕМЕР !
  • 12 Хи их хи

    21 1 Отговор

    До коментар #10 от "Aлбaнец aмa реaлиcтa":

    Споко, те сега изненадите за косоварите тепърва започват. Рашъните помнят.
  • 13 Шляхтиц

    1 1 Отговор
    Моите поздравления и почитания!!!!!!!!

    Коментиран от #14

  • 14 Шляхтиц

    10 1 Отговор

    До коментар #13 от "Шляхтиц":

    Поздравленията ми са за коментар номер 6. Сибир е рядко населена земя и винаги са и необходими обитатели. Може и военнопленници.
  • 15 М.Жуков

    15 3 Отговор
    Косовски цигани скоро ще се давите в кръвта си.Обединяваите се славяни и смърт на малцинствата подтиквани от сащ.

    Коментиран от #18

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Руските свине

    1 7 Отговор
    Са най-големите варвари!
  • 18 Само питам

    4 10 Отговор

    До коментар #15 от "М.Жуков":

    С кои славяни да се обединяваме бе умник русоиден? С поляците, украинците, хърватите и словенците или с най-големите ни душмани сърбите, и техните покровители рашките?

    Коментиран от #20

  • 19 Мордехай Мошекрадев

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "Факти":

    Мууаааахахахахихиихоохах

    Коментиран от #21

  • 20 Сура

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Само питам":

    Не бе тъпан с циганите се обеденявай
  • 21 Георги

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Мордехай Мошекрадев":

    Кво се лигавиш бе капут, абсолютно вярно е това, но нещо не ти изнася
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Бат Мишо

    1 1 Отговор
    до факти- за лендлиза -АКО замениш ДОСТАВЕНИ със ИЗПРАТЕНИ цифрите ЩЯХА ДА СА ВЕРНИ -ай ся да провериш како значи ,,вълчите глутници ,, и колко МИЛИОНА тона са пратили на дъното....а оттам иди доказвай за СССР ли са пътували ИЛИ ЗА АНГЛИЯ....
  • 24 Бат Мишо

    2 1 Отговор
    и не изкарвай тоя ленд лийз толкос безкористен ....фашист съм кът дяда ...АКО не е бил зора на източния ПАПЕРА нямало да остане из Африка от англичаните и американския десант който лисицата ПОЧТИ разкоства ..първо кеф първите 7 дни след десантасрещу вишистки части НО в Джедейда срещат бронирания юмрук на Вермахта и ген Неринг И СЛЕД ЗАГУБИ 40 КЪМ 1 -отстъпват и решават че по добре ДРУГИ да им карат калпавите танкове и армия Африка да се отслаби и налее към изток- което е и ЕДИНСТВЕННАТА причина за англо американския успех в африка
  • 25 Голем смях

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "смях":

    Не си прав.Спиртоварните работят на пълни обороти и добре се развиват.
  • 26 Бат Мишо

    0 0 Отговор
    Прочети хубаво за битката при Джедейда как 1 панцер е премилал ЦЕЛИ РОТИ и по 10 танка доката смахнатите кравари са гледали ошашавени щото са си ръшнали ,, по инерция ,, от битките срещу вишистки френски части ....и съответно как са застлали полето с трупове и скрап ....и ЕДИНСТВЕННО липсата на подкрепления спира неринг да се впусне в лов и да ги обкръжи и довърши както бягат като крава бойс след стадо крави от бойното поле СЛЕД ТОЗИ БОЙ се взима решение да се увеличи ленд лиза и други да понесът тежките шамари на Вермахта на ДРУГ ФРОНТ....резонно армия африка е прехвърлена в сталинград
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Патриот

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    Явно не си чул кой бомбандира болници и училища в Сирия, вместо терористи.

    А техният премиер е същият като нашия. Еднакви бизнеси въртят.