Last news in Fakti

6 Юни, 2019 15:56 3 173 26

Искам Тръмп в затвора

  • нанси пелоси-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Нанси Пелоси подготвя действия срещу президента

Искам Тръмп в затвора - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Председателят на Камарата на представителите в САЩ Нанси Пелоси е завила, че иска да види президента Доналд Тръмп в затвора, съобщи Политико.

Пелоси е разговаряла с председателя на Комисията по правни въпроси Джери Надлър. Двамата са обсъдили възможностите за започване на процедура по импийчмънт срещу Тръмп.

В срещата са участвали няколко високопоставени демократи. Те настояват за постоянно разследване срещу Тръмп.

Демократите все още не могат да постигнат единство за действията спрямо президента. Надлър настоява Пелоси да позволи на Комисията да започне разследване.

Висши партийни кадри вече на два пъти отхвърляха искането.

„Не искам да видя президента отстранен, а в затвора“, заявила Пелоси по време на разговорите.

Нейните планове са първо да минат изборите за президент през 2020 г., след което да се предприемат действия. Демократите вече са започнали президентска кампания, която ще е основно насочена срещу президента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 К. за Синагогата и техния САЩ

    17 7 Отговор
    И аз.
  • 2 Бай Мъдурко

    25 8 Отговор
    И Боко Тиквенишки да му е компания в една килия със 5 циганина!
  • 3 зрител

    15 5 Отговор
    А най-добре ще е и тръмп, и нанси, че и да са в затвора, в една килия с едно легло, на хляб, вода и мноооого дървеници. И две-три камери по ъглите, и да ни пуснат най-готиното шоу на света-да ги гледаме.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 И ким също😂и аятолаха също

    6 11 Отговор
    В зандана перуката
  • 6 goni

    21 5 Отговор
    Няма да стане. Бай Дончо ще спечели втори мандат! Той пребори вътрешната опозиция че тия ли няма да победи?! Стойте гледайте мача!:) Макар че резултата е известен!:)

    Коментиран от #7

  • 7 Реалист

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "goni":

    Не ми е приятно да го кажа но като реалист ще съм искрен - патока ще вземе още един мандат. Дай боже да бъркам! Но съществува инерция при изборите - за един вече избиран президент е много по-лесно да бъде преизбран отколкото за съперника му. Поне статистиката е такава. Така че - шоуто ще продължи поне още един мандат. Интересно ако лудото дони обяви извънредно положение дали изборите не се отлагат във времето - САМО ПИТАМ??? :):):)

    Коментиран от #8, #9, #11

  • 8 goni

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    Е! Чак извънредно положение?!:) Плашеше ги с него, защото му блокираха парите за оградата!:) Не им е необходимо! На него и на хората зад него. Изненадващо се оказаха много силни! Тия надвиха глобалистите! Много хитра политика. Тези правят политика, която удолетворява не само бизнеса, но и фермерите и работническата класа! Имам предвид така наречения национално отговорен бизнес. Да им се не надяваш!:)

    Коментиран от #12

  • 9 Ицо справката

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    Тръмп има шанса да спечели втори мандат и то огромен. Въпросът е да не допусне грешки като Форд, Картър и Буш-старши които бяха победени и не получиха нов мандат.
  • 10 Токо

    10 4 Отговор
    АУУУ направо ми настръхна козината на гърба като я видех таа Нанси . Таа е по грозна и от джени суши - калмара .

    Коментиран от #13

  • 11 Васко Багериста

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    Важен е много кой ще му е опонент защото разбрах че демократите имат 24 кандидати като двама са с подкрепа от 10-15 % и повече процента. Бившето вице Джо Байдън и сенатор Бърни Сандърс са тези кандидати. Един от двамата ще се изправи срещу Тръмп.
  • 12 Оня борсук

    8 5 Отговор

    До коментар #8 от "goni":

    Всички през 2016г смятаха че Хилъри Клинтън ще стане президент. Е не стана. И по-добре.
    Всички тогава казваха че републиканците никога повече няма да победят на президентски избори, заради етническото, религиозно, полово, расово и тъй нататък разнообразие. Е те победиха и дори ще победят според мен и през 2020г, а защо не и през 2024г. Смятам, че Тръмп освен че ще спечели втори мандат, но и следващият президент ще бъде пак републиканец избран не на изборите догодина, а след 5 години.

    Коментиран от #16, #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Антисоциалист

    6 2 Отговор
    Господа, уточнявам искането на г-жа Пелоси. Г-жата да е затворник, а Президентът Тръмп да е нейн посетител на свиждане с нея и други затворени дермокреати и дермокреатури. Според Библията: "Всекиму своето!"

    Коментиран от #15

  • 15 goni

    4 3 Отговор

    До коментар #14 от "Антисоциалист":

    Не мога да разбера, защо толкова много мразиш Бай Дончо?!:) На това чудовище да ходи на свиждане!:) Никому не го пожелавам!:)
  • 16 goni

    3 6 Отговор

    До коментар #12 от "Оня борсук":

    САЩ се усетиха! Разбраха че вместо да печелят, губят! Докато се занимават с глупости по-света, собствената им страна и народ изостава! Признаха си че инфраструктурата им е много изостанала и в много региони на страната хич я няма!:) Разбраха че народа им иска да живее добре и че не му пука за останалия свят! Ще ограничат до максимум приема на емигранти, имат си достатъчно!:) Опитват се да си върнат капиталите обратно в страната и сигурно ще успеят! Мдаа! А, аз си мислих че ще се разпаднат!:)
  • 17 бай Даньо

    3 10 Отговор

    До коментар #12 от "Оня борсук":

    Интерсно е че българския реднек е винаги на грешната страна. В България реве как държавата не му дава, в Америка първи капиталист нищо че му малко скъсани гащите , доколкото съм виждал успял българин в Америка няма. Говоря истински успял, като Сергей Брин , или маса гърци из политиката и шоу биснеса и поляци и индийци в силиконовата долина. Инак за нашия с цървулите за истински успял се смята транспортна компания с 2 камиона ... Първобитния индивидуализъм на българина му играе лоша шега , хем на фуд стампс , хем пръв републиканец - трагикомедия и то в държава където вертикалната мобилност е вече мит . Другари в средносрочен план републиканците нямат шанс. Младото поколение са вегетарианци , зелни , и социално отговорни и затова 60% гласуват за демократите. Това в контраст на бейби бумърите които са вогони ... На всеки 4 годишен цикъл се смяня около 10% от електорат . 5% отгоре измират и 5% процента отдолу влизат. Както уточнихме влизат 3% демократи и 2% и републиканци и обратно излизат 2% дем и 3% реп . Тоест нето е +2% за демократите. Ако пък сметнем и нарастването на тежеста на латино вота ще ви заболят републиканските празни кратуни. Единственото в полза на партията на злото е електоралния колеж , заради него на демократите им трябват да водят с поне 5% в популярния вот за да победят с минимално. Така че бай Донйо го пиши бегал , но кой знае народите си изгубват акъла някога, като нашенца 1990г гласува на свободни избори за комунистите та и а

    Коментиран от #22

  • 18 бай Даньо

    2 9 Отговор
    Така че бай Донйо го пиши бегал , но кой знае народите си изгубват акъла някога, като нашенца 1990г гласува на свободни избори за комунистите та и американеца може да гласува за руската марионетка - рижия клоун ...

    Коментиран от #24

  • 19 Бай Герги

    2 3 Отговор
    Чул я господ ама тази държава ражда само джендъри и болни мозъци та незнам следващия президент дали нема да е травистит или пак някой примат кат дългоушата кенииска маймуна
  • 20 Тъп

    4 3 Отговор
    Въх тази ме изплаши.Не можах да изчета статията що не долюбват Рижко.
  • 21 бай Даньо

    1 1 Отговор
    Междудругото баба Нанси може и да има българска връзка, официално и от двете страни е италианка , но майка и е от района където са се заселили алцековите българи - Кампобасо, та кой знае...
  • 22 Честно ,

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "бай Даньо":

    Заболя ме главата от несвързаната ти мисъл !
  • 23 US идиот

    2 5 Отговор
    В Американските затвори вече няма свободни места , но Дони има връзки и ще го уредят . Освен това и всяка психиатрия ще го приеме .
  • 24 KENEPH BG

    8 1 Отговор

    До коментар #18 от "бай Даньо":

    “Няма конспирация, нито каквато и да било връзка или помощ от руска страна в електоралната кампания на републиканците”, се казва в окончателното заключение на главния обвинител Робърт Мюлер. Period. Колкото до нездравия ти песимизъм спрямо Доналд, не забравяй как си спечели изборите against all odds. Демоните са в демократическата партия, която е маша в ръцете на мултикултуралист и те за свят без граници и за етническото претопяване на белия човек във фертилността на малцинствата. Демоните като Нанси Пелоси са на пряко подчинение на Синедриона и работят за циганизацията на света, срещу Бяла, Християнска Европа от Ванкувър до Владивосток, от LA до Sidney. Тръмп трябваше да се заиграе с Израел, иначе беше неизбираем. Но демонократите СА Израел. Trump for President! America First!

    Коментиран от #25

  • 25 бай Даньо

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "KENEPH BG":

    Чуваш ли наближаващи сирени!? Тиру -лиру, тиру-лиру . Спокойно бе идват за Трумпуша , българските реднеци сте просто тор за нищо не ставате и на никой не му дреме за вашето мнение.
  • 26 Бай Шиле

    1 0 Отговор
    Ако сложа снимката на тази в кокошарника,край с яцата.При кокошки - яйца от пазара ще купувам.