Last news in Fakti

13 Юни, 2019 16:05 1 136 3

Тръмп би взел компромат от друга страна

  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп

Според него това не е намеса в изборите

Тръмп би взел компромат от друга страна - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ Доналд Тръмп би се възползва от компромат срещу свой съперник в президентската кампания, дори и той да е осигурен от друга държава, съобщи ABC.

Според Тръмп това не би било намеса в изборите. Според него, ако такъв компромат попадне в неговата кампания, тя трябва да го предаде на ФБР, но това не означава, че не може да се възползва от него.

„Трябва да се направи едното и другото. Не смятам, че това е намеса. Ако ми предоставят такава информация, мисля, че ще я взема. Естествено, ако нещо не е наред, ще се обърна към ФБР“, заяви Тръмп.

Срещу президентската кампания на Тръмп от миналите избори има обвинения, че се е възползвала от компромати срещу Демократическата партия, предоставени от групи, близки до руското правителство. От там отричат да са имали пряк контакт с руски представители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ясно е

    2 2 Отговор
    Тръмп тотално е изперкал !
  • 2 Нео

    0 0 Отговор
    Няма да е прецедент и този път ще се пази повече!
  • 3 психиатър

    1 0 Отговор
    И за най-невежия, ''обикновен човек'', вече е ясно че той е приятно луд. Фактът, че единствения ''президент'' с когото се разбира най-добре е Ким, също е показателен. Все още не е за психиатрична кленика, но ако продължава да не се лекува, отиват натам нещата...