Last news in Fakti

29 Юли, 2019 21:30 1 708 5

Екип на Обама за... 100 хиляди долара

  • питър нобъл-
  • барак обама-
  • търг

Баскетболната фланелка на бившия президент на САЩ отива на търг

Екип на Обама за... 100 хиляди долара - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ученическата баскетболната фланелка на бившия президент на САЩ, която той е носил преди 40 години, отива на търг с първоначална оценка 100 хиляди долара, пише в. "Дейли мейл".

Аукционът се организира от тръжната къща "Херитидж окшънс". Фланелката е с номер 23 и е била носена от младия Барак, когато е бил 18-годишен. Двадесет и три е култово число в спорта, припомня вестникът.

С този номер са играли баскетболистът Майкъл Джордан и футболистът Дейвид Бекъм.

Барак Обама, известен сред съучениците си като Бари, играел с въпросната фланелка в хавайското средно училище Пунаху в Хонолулу. Спортният екип трябвало да бъде върнат след края на сезона 1978/1979 година, но съотборникът на Обама, Питър Нобъл, го помолил да му я подари като сувенир.

Самият Нобъл също я носил по време на няколко състезания заради щастливия номер. Сега новият ѝ собственик я излага на търг, от който възнамерява да спечели добри пари.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Borislav Popov

    9 0 Отговор
    За 200х.д. се продава клона от който барак е слязъл и е станал президент!
  • 3 Docenta

    4 6 Отговор
    Фланелка на путлер от отбора по кражба на просия се продава за 1 рубла ,но никой не я иска,дори елена йончева
  • 4 Румяна Костова

    2 0 Отговор
    Какво ли трябва да имаш в главата си(или да нямаш), че да се изръсиш с толкова пари за фланелка, в която са се потили нееднократно две мъжки тела?
  • 5 в страната на търгашите

    1 1 Отговор
    А слиповете на Клинтън, няма ли да продадат на търг?