Last news in Fakti

14 Август, 2019 13:20 1 957 7

Кой може да победи Тръмп?

  • доналд тръмп-
  • стив банън-
  • сащ

Стив Банън посочи възможни кандидати

Кой може да победи Тръмп? - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Бившият политически съветник на президента на САЩ Доналд Тръмп – Стив Банън, заяви, че има потенциален кандидат на Демократическата партия, който би могъл да победи Тръмп на предстоящите избори, съобщи Fox News.

Според Банън бившата първа дама Мишел Обама може да спечели предстоящите избори. На този етап тя абсолютно отхвърля вариант, при който да се кандидатира за президент.

Дебатите на кандидатите за номинацията на Демократическата партия вече започнаха, но все още има време до началото на първичните избори. Голяма част от привържениците на партията настояват Обама да издигне кандидатурата си.

„На този етап не виждам кандидат, който ще може да победи президентът Тръмп в преки избори. Все още обаче има потенциални кандидати на Демократическата партия, които все още не са издигнали кандидатурите си.

Мисля, че неговият реален опонент все още не е издигнал кандидатурата си. Гледайте към фигури като Майкъл Блумбърг, Мишел Обама и Хилари Клинтън. Там има много потенциал“, заяви Банън.

Предварителни проучвания показват, че Мишел Обама би получила подкрепа на огромна част от обществото. В момента тя се изявява като активист и филмов продуцент.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 то е ясно кой

    17 2 Отговор
    Който реши Владимир Путин
  • 2 onq s konq

    6 6 Отговор
    В Америка е налице типично Българска ситуация,само че в по-голям мащаба:Викат до прегракване едни ЗЛИ ГРУПИЧКИ "Долу",без ИЗОБЩО да ги интересува че нямат човек за "Горе":)

    Коментиран от #3

  • 3 реалист

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Винаги има подходящи хора, само че тези които са на власт всячески се стараят да ги изолират от изяви и популярност ... като у нас - всички централни медии словоохотливо дават инфо само в полза на Боко, но без коментари как се излага навън

    Коментиран от #5

  • 4 толерантен

    6 0 Отговор
    Има много предимства като черен джендар.
  • 5 onq s konq

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "реалист":

    Е как така "тези които са на власт" всячески се стараят да изолират "подходящите хора" - кандидати за властта?А нима БГ не е ЕДИНСТВЕНА ДЪРЖАВА В СВЕТА,в която на доказано Криминален елемент с ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА каквато е ИВАНЧЕВА се дава АБСОЛЮТЕН МЕДИЕН КОМФОРТ и възможнаст за Предизборна кампания?А това даби Борисов "се излага "навън или ТОЧНО ОБРАТНОТО,си е въпрос на ЛИЧНИ УБЕЖДЕНИЯ И МАНТАЛИТЕТ .Което значи на практика че можете да говорите КАКВОТО СИ ИСКАТЕ по негов адрес,но НИЩО ПОВЕЧЕ няма да ви бъде позволено.КАТЕГОРИЧНО!...
  • 6 Логика

    0 0 Отговор
    Този май найстина се майтапи!!!
  • 7 Morgoth

    2 0 Отговор
    САЩ трябва да намерят качествен центристки кандидат за да укротят страстите. Ако от крайно десния Тръмп се хвърлят на крайно ляв САЩ не ги чака нищо добро.