Last news in Fakti

26 Август, 2019 19:55 3 596 11

Тръмп за предложените ядрени удари: Нелепица!

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • ядрени удари-
  • ураган-
  • нелепо

Тръмп каза, че става въпрос за фалшиви новини

Тръмп за предложените ядрени удари: Нелепица! - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският президент Доналд Тръмп определи като „нелепа” информацията, че е предложил хвърлянето на ядрени бомби срещу ураганите, преди да са се разразили над Щатите, предадоха американските медии.

Появи се информация, че държавният глава на САЩ е предложил като идея да бъдат хвърлени ядрени бомби в окото на урагана, за да се предотврати формирането му над водата. Според информацията Тръмп е направил това предложение на съвещание, посветено на ураганите.

В Туитър Доналд Тръмп написа, че това е фалшива новина и посочи, че никога не е изричал нещо подобно. Подобна идея се е зародила още преди десетилетия от учени, но експертите са на мнение, че тя е налудничава. Радиацията ще се разнесе бързо, и рискът за населението ще е много по-голям от самия ураган.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    21 4 Отговор
    Ще цепим урагани с C-400 или 500 няма проблем чиче Дони! ;)

    Коментиран от #3

  • 2 Borislav Popov

    23 9 Отговор
    СЛАВА РОССИИ!

    Коментиран от #5

  • 3 К Б Б

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Те могат само в брюне пункт да те уцелят .
  • 4 РЗС

    2 6 Отговор
    нелепост е на български, русофилчето ми
  • 5 Бидон

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Малоумни янки.

    Коментиран от #7

  • 6 Адолф Хитлер

    2 14 Отговор
    Ама вие не разбрахте ли,че ядрени оръжия няма!Това са си измишльотини,който са съчетани от пацифистите с цел да няма войни,да няма национализъм и т.н.Според вас,дали ако САЩ имаха ядрени оръжия,щяха да ги изпозлват във Виетнам и Корея?Отговора е ДА,защото войните в Корея и Виетнам донесоха огромни загуби на САЩ.Положението с Русия е същото.Ако ядрените оръжия съществуваха,дали според вас СССР щеше да остави афганистанците да си правят каквото си пожелаят?Доколкото до Хирошима и Нагасаки-това най-вероятно е дело на масови бомбандировки,а не на някакво си ядрено оръжие.

    Коментиран от #8

  • 7 Адолф Хитлер

    5 14 Отговор

    До коментар #5 от "Бидон":

    Ако не беше САЩ,сега щеше да работиш за 60 лева на месец,щеше да ти струва колата 1500 лева(ама трябва да я чакаш 10 години след заявката) и нямаше да можеш да използваш интернет.Социализъм=комунизъм=кретенизъм!!!
  • 8 Кире

    4 6 Отговор

    До коментар #6 от "Адолф Хитлер":

    Сащ не са имали за цел победата във Виетнам,затова и не са използвали ядрено оръжие.А и да са искали да използват не са смеели, защото СССР-то със сигурност също щеше да използва такова срещу тях ,както знаете и руснаците са участвали макар и не директно.Воювали са заради самата война,понеже са войнолюбци и заради залежите от силиций.За времето,за което се е проточила войната са добили достатъчно силиций,който както знаете се използва за направата на микропроцесорите.За Америка това е била война за това кой ще управлява бъдещето като създател на новите технологии.Стартиран е проекта на Силициевата долина и Сащ повежда човечеството към новото технологично бъдеще.Компютрите и електронните устройства навлизат във всеки дом.Светът тръгва по нов път.

    Коментиран от #9

  • 9 Кире

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "Кире":

    И още за какво им е на американците да замърсяват силициевия пясък,който са добивали във Виетнам с радиоактивни елементи от атомна бомбардировка.В техен интерес е било въобще да не се използва ядрено оръжие и ако не успеят да добият контрол над територията,поне да удължат максимално конфликта за да източат максимум ресурси.Същата тактика амриканците я прилагат и в наши дни.Къде има нещо за прилапване като петрол,злато,макови полета и т.н те са там и създават конфликти,особено ако местните жители се съпротивляват и не приемат да ги управляват американските марионетни правителства,както е у нас например.Даваме им каквото си пожелаят,заели сме поза партер със свалени до долу гащи,а те в замяна не ни закачат,че дори ни и пазят от ''лошите'' руснаци.
  • 10 НАСКО

    3 0 Отговор
    ЕГАТИ СКАПАНИЯ КРАВАР ДОНАЛД. ДА МУ ГО ТУРЯТ ВСИЧКИ МАНАФИ.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.