Last news in Fakti

25 Септември, 2019 07:08 2 540 10

Разследват дали да свалят Тръмп

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • разследване-
  • нанси пелоси-
  • импийчмънт

Никой не е над закона

Разследват дали да свалят Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Председателката на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси заяви, че камарата ще започне официално разследване дали президентът Доналд Тръмп трябва да бъде подложен на импийчмънт и заяви, че никой не е над закона, съобщи "Ройтерс".

Камарата, в която мнозинство имат демократите, ще проучи дали Тръмп е искал от Украйна да помогне за злепоставяне на бившия вицепрезидент Джо Байдън, фаворита за номинацията на Демократическата партия за кандидат-президент за изборите догодина.

Имайки предвид, че републиканците имат мнозинство в Сената, шансовете да се стигне до отстраняване на Тръмп от поста са малки. До четвъртък директорът на националното разузнаване трябва да предаде на конгресмените информацията, получена от разобличителя за телефонния разговор на Тръмп с Володимир Зеленски, който е в основата на обвиненията.

Президентът Тръмп отрича да е извършил нещо нередно и каза, че се надява да бъде публикувана стенограмата от породилия полемика разговор с украинския президент.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пишкин

    13 3 Отговор
    Няма какво да му свалят

    Коментиран от #4

  • 2 El chochone

    7 7 Отговор
    импийчмънт на чичо Дони!!! ;)
  • 3 Анти милиционер

    35 5 Отговор
    Каква нечовешка еврейска воня се носи от клозета ФАЩ - искат да свалят Тръмп, защото разкри схемите за ограбването на Украйна от демократа Байдън и сина му, които лично приватизираха газопреносната мрежа на Усрайна.

    Коментиран от #8

  • 4 robin

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пишкин":

    Има,Мелания.
  • 5 Тръмп сам ще се свали

    6 13 Отговор
    20 ноември 2020г. Предвидил съм го. Тръмп ще умре. Кой ще вземе властта в Америка света ще бъде унищожен. Войната идва.
  • 6 Румяна Костова

    10 2 Отговор
    Демократите няма да разследват причината, поради която Байден поиска от Порошенко да свали главния прокурор на Украйна и му даде за това няколко часа. В противен случай заплаши, че няма да им се отпусне поредния американски заем Още преди изтичане на срока, Порошенко назначи на този пост своя кум-Луценко, инжинер по образование и нямащ никакво понятие за правна дейност. Синът на Байден, който има бизнес в Украйна бе замесен в корупционни схеми там. Така, че в искането на Тръмп няма нищо противозаконно. Малко да му издърпат ушите на Байден, че друг път да се замисли преди да уволнява чиновници на ключови постове в други държави, че и да се хвали пред камера какво е сторил. Сега тежка дилема стои пред Зеленски.Ако той предаде нужните документи на Тръмп, а демократите спечелят изборите, слугата на народа ще изпадне в немилост. Аз се чудех защо Тръмп толкова ухажва Зеленски.
  • 7 Borislav Popov

    3 7 Отговор
    Зеленски предаде документите за Тръмп и бай Донзо пак ще настъпи мотиката. Импийчмънт.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Наблюдател

    2 2 Отговор
    Той сам ще се оттегли,,,,, струва ми се че със слуха нещо не е наред........ Маниерите му са малко , съмнителни........ Постоянно ръкомаха като говори...
  • 10 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ВАМПИРЯСВАТ ЛИ ЖЕНИТЕ СЛЕД КЛИМАКТЕРИУМА !?!?!?